Hvilket Brynserum er best?

Hvordan bruke iGlow på øyenbryn?

Så enkelt er det å bruke iGlow Brynserum 😊
  1. Fjern sminke.
  2. Trekk ut penselen. Dette er nok til begge øyenbryn. ( Ikke mye serum skal til for å få effekten😊)
  3. Pensles på ren og tørr hud, rett over og/eller under øyenbrynet, og gjerne i områder hvor du mangler hår.
  4. La det tørke.

Hvordan fungerer Brynserum?

Det virker ved å tilføre fuktighet til hårene i brynene og stimulere ny hårvekst. De fleste øyenbrynsserum har ofte en spesiell type børste til brynene, som gjør påføring av produktet enkelt. Som alle skjønnhetsprodukter er selvfølgelig ikke alle brynserum laget likt!

Hvordan få øyenbrynene til å vokse?

Triks som får brynene til å vokse fortere ut
  1. Brent mandel (helst økologisk): – Brenn mandelen over et lys. …
  2. Brent hasselnøtt: – Hasselnøtt kan gi samme effekt som mandelen.
  3. Lakserolje (kjøpt på apoteket) på brynene: – En «bivirkning» kan være at de vokser raskere ut.

Hva gjør Brynsgele?

Brow Gelsørger for at brynene aldri vil sprekke opp, og legges over brynspudder eller brynspenn, for å holde hårene på plass. Brynsgele kommer i flere ulike nyanser, men også i klar – slik som denne fra gloMinerals.

Er det farlig å bruke vippeserum?

– Nei det er ikke veldig farlig, men det kan gi litt bivirkninger. Mange har fått irritasjon i øynene, og det kan i sjeldne tilfeller føre til misfarging av iris. Men det forhindrer ikke folk fra å ville ha det, og mange bruker det, sier Jon Langeland, som er hudlege ved Hudklinikken på Youngstorget i Oslo.

Hva får vippene til å vokse?

En siste viktig matvare som bør være en del av kostholdet ditt er havre. Havre er rikt på silisium, som hjelper vippene å vokse raskere og sterkere. Det er lett å inkludere havre i mange retter. Du kan for eksempel bruke havre i supper og smoothies, eller bruk havre sammen med vanlig mel når du baker.

Er det vanlig å miste øyenbryn?

Det er et vanlig problem at øyenbryn og øyevipper faller av.

Vi har alle opplevd å se oss i speilet og plutselig oppdaget tap av øyenbryn eller vipper.

Kan man bruke iGlow Vippeserum på Bryn?

iGlow vippeserum➚ passer for alle som ønsker en tettere, fyldigere og lengre vippevekst. Til bryn anbefaler vi iGlow brynserum➚. Allergikere eller personer med høysensitiv hud er anbefalt å ikke bruke, eller bruke serumet med forsiktighet.

Kan man bruke Brynserum på vippene?

Du kan gjerne bruke vippeserumet på brynene, men du må ikke bruke brynserumet på vippene. Grunnen til dette er at brynserumet er mer flytende og dermed vanskeligere å dosere. Blir huden rød eller irritert ta pause noen dager og prøv igjen.

Kan man bruke Vippeserum på øyenbryn?

Et godt vippeserum kan med fordel også brukes på brynene for å få fyldigere bryn naturlig, som er i vinden akkurat nå. Trenden med fyldige, velpleide bryn og vipper, kommer neppe til å avta med det første.

Er iGlow farlig?

iGlow har i over 10 år vært en seriøs og pålitelig kosmetikkaktør i det norske markedet, med røtter helt tilbake til 2011. Alle våre produkter følger det til enhver tid gjeldende regelverket for kosmetikk i EU, et regelverk som også omfatter vårt vippeserum.