Hvilken tannkrem anbefaler tannlegen?

Hva er den beste tannblekingen?

1. Dentaworks Tannbleking komplettpakke—Best i test. Denne pakken inneholder alle produkter du trenger for en hvitere tannlinje, og dette er Dentaworks mest populære pakke. Med denne kan du enkelt bleke tennene hjemme med gele og skinner, akkurat slik du gjør hos tannlegen.

Hvilken tannkrem er best for hvite tenner?

Vinneren. Testens vinner er iWhite. Tannkremen har nylig blitt til salgs i Norge. Testpersonen konkluderer med følgende: «For første gang føler jeg at tannkremen funker og at tennene faktisk blir hvitere.

Er det såpe i Sensodyne tannkrem?

Tannkremen inneholder de aktive ingrediensene kaliumnitrat og natriumfluorid (1450 ppm fluor). Den er uten SLS (såpestoff) og har en frisk mintsmak. Avslutt bruken hvis irritasjon oppstår.

Er det fluor i Zendium tannkrem?

Tannkremen inneholder fluor som beskytter tennene mot karies. Har du såre slimhinner, tynn tannemalje eller er plaget av ising i tennene er det viktig å rådføre deg med din tannlege eller tannpleier om valg av tannkrem.

Hvor mye tannkrem på tannbørsten?

– Voksne kan strengt tatt bruke så mye tannkrem de bare vil, sier tannlege Vibeke Elisabeth Kjærheim ved Det odontologiske fakultet. Hun foreslår at en voksen person bruker 0,5 – 0,75 centimeter med tannkrem på børsten. – Bruker man mer tannkrem enn det, spytter man det bare ut igjen.

Er det trygt å bleke tennene?

Tannbleking er ikke farlig, så lenge det gjøres riktig og i samråd med tannlege. Tannbleking er ikke farlig for kroppen din, og anbefales ikke for kvinner som er gravide eller ammer. Før du tyr til tannbleking, snakk uansett med tannlegen din, så dere får utelukket noen ting.

Er ProWhitening skadelig for tennene?

Er produktet skadelig for tennene? ProWhitening er et trygt produkt for deg og tennene dine. Stripsene er testet og godkjent for bruk i Norge, etter mattilsynets krav for tannbleking.

Hvor mye koster det å bleke tenner?

All type tannbleking bør foregå under veiledning og kontroll hos tannlege. Det er fordi blekestoffene er sterke saker, og bør derfor brukes med stor forsiktighet. Det koster ca 2000 kr per kjeve for tannbleking.

Hvordan holde tennene hvite?

Puss tennene med en myk tannbørste grundig morgen og kveld med fluortannkrem. Plakk og tannstein vil kunne bidra til at tennene ser misfarget ut, så vær nøye med stell av tennene. Bruk tanntråd, tannstikker eller mellomromsbørste daglig for å rense mellom tennene.

Hvordan få hvitere tenner hjemme?

Slik gjør du det:
  1. Dypp en våt tannbørste i bakepulveret.
  2. Børst tennene som normalt.
  3. Spytt ut restene og smil – du har nå hvitere tenner.
  4. Ikke gjenta dette for ofte da det kan skade tennene dine.
  5. Hør med tannlegen din hvor ofte du kan bruke bakepulver.

Hvordan få hvite tenner med bakepulver?

– Bruk en blanding av natron og hydrogenperoksid på tennene i stedet for tannkrem én gang i uken. Men ikke bli fristet til å gjøre dette oftere enn dette, da kan blandingen nemlig skade emaljen på tennene dine.