Hvilken smak har en vagina? 12 ting å vite

Del på Pinterest

Det korte svaret? En vagina

En sunn vulva, som inkluderer lepper og # 8217; vaginalåpning, har smak og # 8217; lukt av en sunn vulva.

Det vil si, det kan være søtt eller hardt, metallisk eller bittert, saltet eller krydret. Det kan også ha en svak omtale til det du spiste til middag.

Smaken kan variere selv i løpet av måneden, takket være menstruasjonssyklusen din. Blod kan påvirke smak, så vel som vanlig hvit drenering med eggløsning.

Men til du føler deg uvanlig sterk lukt og # 8211; Tenk på lukter av fisk eller lukter av noe dårlig & # 8211; Din lukt og smak er gode, uansett hva de er.

Fortsett å lese for å lære mer om hvilken smak som kan ha, fordi den kan forandre seg og hva du kan gjøre hvis smaken eller lukten ser ut av sted.

Dette oversetter vanligvis til en metallsmak eller ligner en krone

Vagina, det vil si den interne kanalen, er naturlig sur. Det er en bra ting. Det er så å balansere bakteriene som blomstrer ned.

Ma Quell’naturlig surhet kan resultere i noen smaker som er sterkere enn nøytrale. Noen mennesker beskriver det som en metallisk smak eller ligner en krone. Andre har til og med kalt det Smak & # 8220; batteri & # 8221;.

En metallisk smak kan faktisk være mer vanlig i dagene etter menstruasjon, da spor av blod fortsatt kunne være inne og rundt skjeden. Blod har naturligvis en metallisk smak på grunn av jerninnholdet.

Noen ganger er det salt eller litt / # 8216;

Svette, på grunn av kroppsøvelsen eller naturlig kroppstranspirasjon, kan forlate vaginalområdet med en klype salt.

Ikke rengjør deg godt etter at urinering kan forlate spor av urin, som også kan ha en salt smak.

Selv den harde smaken av overflødig svette er ikke uvanlig, og i seg selv er det absolutt ikke et tegn på noe galt.

På slutten av dagen burde han ikke ha smak eller # 8217; lukt av blomster eller frukt

Hvis mors natur ville ha vaginalområdet ditt til å lukte av en krukke med blomster eller ferskt kuttet frukt, er dette hva din vulva ville tilby.

Tross alt er vulvaet ofte låst opp i lag med klær og alt som kan være vått for litt & # 8216; kan lukte eller en foreldet smak.

Dette betyr ikke at noe er galt. Det er bare bakteriens natur, kroppsvæsker og vulv.

Hvis noe har en smak, er det mest sannsynlig på grunn av din vaginale ph

Smaken kan være mange ting & # 8211; Saltet, bitter, metallisk, syre & # 8211; Men hva skal ikke være funky. Hvis ditt vaginale område plutselig utvikler sterke lukt eller smaker, kan det være at din naturlige pH-balanse har blitt forstyrret.

Vagina gjør en god jobb med å opprettholde status quo-bakteriene. Men når det vender opp og ned, kanskje fra et nytt bad eller et stoff, kan bakterier forvrengt.

Dette kan forårsake betennelse, irritasjon eller til og med infeksjoner, noe som kan forårsake uvanlige lukt og smaker.

Det kan være på grunn av kostholdet ditt

Noen matvarer har en innvirkning på smaken av ditt vaginale område, men L’listen er kort og nei, det inkluderer ikke ananas.

Asparges, som kan gjøre urin lukt sterk, det kan også få innvirkning på din smak. Anekdotiske rapporter Beskriv det som & # 8220; gresskledd & # 8221; O & # 8220; Green & # 8221;.

Selv karri og veldig krydret mat kan ha en innvirkning. Disse matvarene produserer ofte svette med en separat lukt og svette i # 8217; lysken kan forstyrre vulvas aroma og naturlig smak av vulvaen.

Kan skyldes alkoholinntaket

Hvis partneren din du vil møte deg etter en natt med å drikke, kan ting ha en liten smak & # 8216; rart. Dette er fordi L’alkohol kan øke pusten. Det kan også påvirke smaken av den svette og kroppsvæsker.

Avhengig av hvilken type drikke du har full, kan smaken være bitter eller syre. Sukker drikker, for eksempel, kunne forstyrre din smak, men ikke nødvendigvis på en søt måte.

Også L’Tobaksbruk kan påvirke den

Hvis L’Alkohol og mat påvirker smaken av ditt vaginale område, er det logisk som også vil gjøre noe annet du legger inn i kroppen din, som tobakksprodukter. Og de gjør det.

L’Tobaksbruk kan påvirke mengden svette og svetteets kraft. Dette kan i sin tur påvirke din naturlige lukt og smak.

For eksempel, L’Tobaksbruk kan forårsake syre eller amari smaker. Det kan også ha en bitter eller foreldet smak.

Røyk tobakk lukter kan også absorberes fra huden og håret, så den skarpe lukten kan påvirke din smak.

I noen tilfeller avhenger det av din hygieniske praksis

The Vagina er en’selvrensende enhet. Igjen alene, det kan og vil ta vare på seg selv og holde en sunn pH-balanse, så lenge de eksterne kreftene ikke forstyrrer.

Du må bare vaske den eksterne og # 8211; Vulva & # 8211; Med delikat vann og såpe når du bader.

Hvis du ikke følger normal hygienisk praksis og ikke tilbeder deg regelmessig, kan du utvikle uvanlige eller ubehagelige lukt og smaker.

Å vaske riktig, skyll vulvaen og # 8217; inguine med varmt vann. Du kan bruke såpen hvis du vil, du bare ta hensyn til ikke å la den gå inn i vaginalkanalen.

Forstørre leppene dine på leppene dine og bruk en klut eller hender for å rense rundt folder.

Du bør også vaske # 8217; anus og # 8217; område mellom # 8217; anus og # 8217; vaginalåpning. Quest’område, hvis det ikke er rent, kan påvirke både på’lukt det på smaken av skjeden din.

Din eneste bekymring bør være en fisk eller skitten profil

Noen forhold eller infeksjoner kan forårsake ubehagelige eller støtende lukt i vaginalområdet.

A’infeksjon kalt bakteriell vaginose er en av disse mulige årsakene. Bakteriell vaginose forårsaker ofte en gul eller grå sekresjon og en sterk og ubehagelig vaginal lukt som kan beskrives som fisk.

Trichomoniasis, en type seksuell overføring infeksjon, kan også forårsake lukt som ligner mye død fisk. En uvanlig utslipp kan også forekomme.

Hvis du eller din partner oppdager en veldig ubehagelig lukt, er det på tide å se en gynekolog. De kan undersøke den mulige årsaken og gi botemidler for å gjenopprette lukten og smaken din.

Hopp over spesielle vasker

Fordi vagina gjør en god jobb ved å ta vare på helsen din, trenger du ikke å bruke spesielle produkter for å hjelpe deg eller maske luktene du tror er dårlig eller støtende.

(Igjen, hvis du tror at lukten din er avstøtende, bør du konsultere en lege, ikke spritz spray for duften av rose for å dekke den.)

Mange såper, geler og vasker kan virke godt hensikt, men de kan forverre et problem hvis CE N’er en. De kan til og med forstyrre ditt naturlige ph-nivå, som kan invitere bakteriell vekst.

Det er bedre å forlate vasking, spray og kvinnelige deodoranter på butikkhyllen og la kroppen din og skjeden din arrangere deg selv.

Hvis du virkelig vil endre smaken, prøv dette

Det har ikke vært noen gyldige studier eller bekreftede måter å foreslå at du kan endre smaken av vulvaen din.

Spray og midlertidige vasker kan maskere eller deodorisere i kort tid, kanskje lenge nok fordi partneren din faller opp til deg, men lite kan gjøres permanent.

Hvis du imidlertid er fast bestemt på å finne en måte å gjøre scenting eller ha en mer blomstret smak i ditt vaginale område, må du huske på disse forslagene:

  • Ikke spis sterke matvarer. Asparges, krydret mat eller veldig flavored mat kan forårsake duftende svette eller kropps lukt.
  • Hopp over l’alkohol og røyker. Selv tobakk og # 8217; alkohol kan påvirke kroppen og svette. Til slutt kan disse matene gjøre det mest bittere, syre eller metalliske området.
  • Ikke spis før det er på tide å gå av. Hvis partneren din ønsker å bryte et stykke gummi og spytte det like før du gjør’ABC på klitoris, la det være ham. Men husk at det du spiser påvirker smaken av andre ting. Det er bedre å hoppe over noe 30 minutter før de skal gå i sentrum.
  • Prøv å ikke bekymre deg. Med mindre du mottar lukt av døde fisk eller marsjerer alger fra hesten din, er din smak og lukt helt normal.

Bunnlinjen

Duften og naturlig smak av vulva er ikke som de som ikke andre, og kan forandre seg gjennom hele livet ditt, selv om dagen til dag. Inntil du viser tegn på infeksjon, er lukten og smaken helt fine.

Men hvis du er bekymret for at lukten din kan slås av, snakk med en lege. De kan se etter enhver underliggende bekymring, enten det er en infeksjon eller et hygieneproblem.

Hvis hovedårsaken til eventuelle ubehagelige smaker er identifisert, kan du jobbe for å behandle dem, slik at du kan gjenopprette din naturlige smak.