Hvilken rulle til Zwift?

Hvordan koble til Zwift?

Start programmet, velg «speed sensor» og koble det opp. Legg merke til at du også her må ha en sensor som sender via Bluetooth, eller en dongle som lar enheten du kjører Zwift på motta signaler via ANT+. Zwift bruker da «virtuel kraft».

Hvilken sykkelrulle skal jeg velge?

Valget av rulle styres veldig ofte av hvilken funksjonalitet du mener rulla må ha. Hvis du vil trene med kraft (watt) må du enten ha en kraftmåler på sykkelen, eller så må rulla ha det. Det finnes mange ruller med kraftmålere, men dette gjør også at prisen på sykkelrulla øker.

Hvordan feste sykkel på rulle?

På rimelige ruller hvor bakhjulet beholdes på, må det benyttes slicks (dekk med glatt rullebane) eller egne rulledekk. På dyrere ruller tas bakhjulet av og sykkelen monters direkte på rulla. Kassetkransen fra bakhjulet må monteres på rulla.

Hva er Zwift Companion?

Zwift Companion-appen gjør mobilenheten din til en fjernkontroll for Zwift. Den gjør zwiftingen morsommere og mer sosial. Når den brukes sammen med Zwift gir den deg bland annet kartvisning, muligheten til å chatte, ta svinger i kryss/veiskiller og samhandle med andre zwiftere.

Hvilken spinningsykkel skal jeg kjøpe?

Best i test spinningsykkel 2022
 • BEST I TEST – DKN Pro-1.
 • BESTE PREMIUMVALG – inSPORTline inCondi S1000i.
 • MEST FOR PENGENE – Masterfit TP 300 NB: Inkluderer underlagsmatte!
 • BESTE FOR STYRKETRÅKK – Abilica Premium Pro.
 • BESTE BUDSJETTMODELL – X-erfit Indoor 200.

Hvordan velge ergometersykkel?

Budsjett: Det er viktig at du velger en ergometersykkel som ligger innenfor budsjettet ditt. Tenk derfor godt over hvor mye du har råd til å bruke, og hvor mye du er villig til å bruke på en ergometersykkel da prisene kan variere veldig.

Fordeler:
 1. Komfortabel ergometersykkel.
 2. Enkel i bruk.
 3. Flotte treningsprogrammer.

Hva er Swift sykkel?

Den digitale treningsapper Zwift har revolusjonert rullesykling, og nå arrangeres det til og med internasjonale ritt i Zwift-sykling! Zwift er den digitale treningsappen som nærmest over natta gjorde rullesykling morsomt.

Hvordan løpe på Zwift?

Hvis du skal løpe en tur på tredemølle, men savner noen å løpe med, anbefaler vi å kjøpe denne Zwift RunPod. Med Zwift RunPod får du muligheten til å trene med / mot andre løpere fra hele verden. Du setter den på foten, som vist i videoen, kobler deg til Zwiftappen og du løper nå med / mot andre i verden.

Hva er en sykkelrulle?

En sykkelrulle er et svært oppfinnsomt hjelpemiddel alle syklister bare må ha for å kunne sykle året rundt. Sykkelrulla festes til sykkelen, slik at motstanden kan justeres og en kan sykle innendørs, på din vanlig sykkel. Har du liten plass hjemme? Da kan du finne plass for en sykkelrulle uansett.

Hvordan registrere sykkel?

Du kan registrere sykkelen på Falck sine websider falcksykkelregister.no. Etter en uke vil du motta et oblat som skal festes til sykkelrammen. En sykkel som er merket med oblat virker avskrekkende for tyver, ettersom den viser at sykkelen er registrert og dermed vanskelig å videreselge.

Hvordan trene på sykkel?

Det er med andre ord mange gode grunner til å trene sykling.

Sykling – råd nr.
 1. I starten bør du trene uten avbrytelser, gjerne tre-fire turer i uka. …
 2. Ikke velg for høyt gir. …
 3. Varier treningen – ta rolige rulleturer vekselvis med mer krevende intervalltrening. …
 4. Treningen skal intensiveres gradvis.