Hvilken lukt den har gress før og etter å ha blitt røkt?

Beskrivelse

Marijuana består av tørkede blader og blomster av cannabisanlegg. Cannabis har psykoaktive og medisinske egenskaper på grunn av dens kjemiske sammensetning.

Marijuana kan rulles opp i en håndlaget sigarett (en spinel), i en sigar eller i et rør (en bong). Det kan brukes til å lindre smerte, for å behandle angst eller fritid.

I mange stater, salg og # 8217; bruk av marihuana uten resept er fortsatt ulovlig.

Vanligvis kan du forstå om noen har røkt marihuana ved å oppdage duften av furu gresset, litt skunk at cannabis røkt blader bak.

Men forstå med sikkerhet hvis det du lukter er gress kan være litt og # 8216; vanskelig hvis du ikke er i tråd med parfyme. Ulike marihuana stammer kan ha en annen lukt l’en fra # 8217; andre, noe som gjør det enda mer komplisert.

Denne artikkelen vil dekke marijuana lukten i de forskjellige faser av bruk og forbruk, samt noen forskjeller mellom stammene.

Hva påvirker marihuana lukten?

Den viktigste faktoren i # 8217; lukt av marihuana er alderen på cannabisplanten når de samles inn. Cannabis som samles på # 8217; starten på sin livssyklus har en mer delikat duft og mindre skunk.

Det er også mindre kraftig når du røyker. Cannabis aldring før de samles og tørkes, vil ha en sterkere lukt.

De organiske forbindelsene som kalles terpener, finnes i alle planter, inkludert cannabis. MOLCENE (MANGO), PINENE (furu) og limonen (sitron) er terpener tilstede i noen cannabisstammer.

Terpener endrer duften av marihuana. For eksempel vil cannabis varianter med pinene lukt mer enn furu.

Hvordan smøre en marihuana plante

Marijuana planter har en lignende lukt under vekstprosessen og når de samles og tørkes. Avgir en parfyme av & # 8220; puslespill & # 8221; litt gresskledd og furu som blir sterkere som plantealderen.

Når cannabis blomster og blomstrer, blir parfymen kraftig.

Indica vs. sativa

To vanlige varianter av cannabisplanter er cannabis indikerer og cannabis sativa.

I flere tiår Botanicals og Marijuana Connoisseurs hevdet indikerer og sativa er forskjellige arter med tydelig forskjellige effekter på kroppen. Indikerer variasjonen har en mer acre lukt, mens sativa har en mer krydret eller søt lukt.

Men det virker, i det minste til noen eksperter, som ikke er C’det er måte å permanent snuse forskjellen mellom indikerer og sativa. En del av grunnen er at det er mange skjæringer mellom disse to spesielle varianter.

Men en liten en studere Han fant at deltakerne som hadde kjøpt gress i de foregående månedene, var i stand til å høre lukten av forskjellen mellom flere marihuana-stammer.

Hva er marijuana lukten på kjøpsstedet?

Marijuana forbrukere beskriver parfymen av planten som jordisk, urteaktig og woody. Noen ganger har duet av planten av anlegget notater av sitron, eple, diesel eller plomme.

Tørket marihuana har en mye sterkere lukt enn noen andre tørkede planter.

Hvordan lukter mens du røyker

Når marijuana røyk, er den naturlige duften av cannabis parfyme forsterket av røyken som skaper. Brann, røyk seg selv, aske og # 8217; lukt av rullet papir legger til ekstra lag til parfymen.

Når en person røyker cannabis, kan de skille seg ut av citronella notater, furu, brann og tre. Det er ofte rapportert den fremstående lukten av & # 8220; puslespillet & # 8221; marihuana.

Hvilken lukt den har gress på en person etter at den ble røkt?

Lukten av marihuana røyk kan holde seg til håret, til huden og klærne til en person. L’Lukt av & # 8220; Puzzlass & # 8221; Det blander alle «8217; lukt av ild og røyk og kan til og med stratifisere (og forsterke) luktene av svette og naturlige lukter som folk naturlig produserer.

Noen sier at parfymen etter røyking kan ta notater av mugg eller en litt ubehagelig og overdreven søt parfyme.

Fordi gresset lukter gress?

Cannabis Odora av & # 8220; Puzzlass & # 8221; På grunn av en av sine terpeniske komponenter: The Blizzard.

Blizzles finnes i mange andre svært duftende planter, som Laurel, Mango, Hops og Thyme. Flere marihuana-stammer kan inneholde mer eller mindre Mercene.

Det er interessant å merke seg at sedasjon og beroligende fraksjon i mange varianter av cannabis er tilkoblet til innholdet i tusen av anlegget. Marijuana stammer som har en mer fruktig eller skunk lukt kan ha flere effekter & # 8220; couch-lock & # 8221;.

ODOR HA # 8217; HASHISH?

L’Hashish er en destillert og høyt konsentrert form av marihuana-basert produkt.

Den er laget av komprimert harpiks av cannabisanlegget. Hash-røyken har en lukt som ligner på marihuanas røyk: En jordisk duft blandet med notater av ild og aske.

Lukt ha # 8217; syntetisk gress?

L’Syntetisk gress er produsert i laboratoriet og blandet med andre kjemiske elementer. Kjemikalier sprøytes på vegetabilsk materiale som deretter distribueres for å bli røkt som et gress. Noen ganger kalles det K2, Mamba eller Spice.

Syntetisk marihuana er ikke relatert til cannabisanlegget. Det er ikke regulert, og det kan virkelig inneholde noen form for kjemisk substans. Av denne grunn er det ingen lukt av standardisert syntetisk gress.

Ta bort

Marijuana stammer en bestemt stinkende og sterk lukt. Alle’Start kan være vanskelig å identifisere det, men når du har luktet eller du har vært i kontakt med det, er det ganske unikt.

Marijuana har en litt annen lukt avhengig av hvilken type røyk og styrken av sorten.