Hvilken Gua Sha skal jeg velge?

Har Gua Sha effekt?

– Gir avslappende effekt

Gua Sha stimulerer det parasympatiske nervesystemet slik at kroppen får hvile. Det er kjempeviktig for både kroppen og huden, mener Wollebekk. Oppstammende og løftende, gi glød, mindre urenheter, reduserte linjer og pigmentering er bare noe av det Wollebekk mener ansiktsmassasjen kan sørge før.

Er Gua Sha bra?

Foruten å øke blodsirkulasjonen i huden, noe som er bra for hudens generelle helse, og støtte opp om kroppens naturlige lymfedrenering for å bli kvitt hovenhet, vil gua sha hjelpe med å gi slipp på spenninger i ansiktet, kjeven og nakken.

Når skal man bruke Gua Sha?

Massasje med gua sha-stein kan utføres hver eneste dag eller et par ganger i uken for å hjelpe på blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen i ansiktet. Du kan også velge å bruke den etter behov, for eksempel hvis du har spenninger i kjeve eller tinning.

Hva gjør en Gua Sha?

Derfor virker gua sha

Ved å massere med utgående strøk setter du igang en lymfedrenasje. Det vil minske hevelse i ansiktet og rense huden for opphopende avfallsstoffer. På denne måten vil Gua sha-massasjen redusere rynker, booste hudens glød, minske mørke ringer og hevede områder rundt øynene, og eliminere urenheter.

Hva skal man bruke med Gua Sha?

Sveip Gua Sha langs øyenbrynelinjen mot hårfestet. Følg med å bruke Gua Sha rett over øyenbrynene, og arbeid verktøyet opp mot hårfestet for å utjevne bekymringsrynker. Nakken din bør tas vare på like mye som ansiktet ditt. Fra midten av nakken din, skyv Gua Sha langs og over nakken mot haken.

Hvilken olje til Gua Sha?

Gua sha brukes sammen med en olje og jeg elsker å bruke min egen rosehip oil fra Camilla Pihl Cosmetics når jeg bruker den i ansiktet. Nyperoseolje, mandelolje og araganolje er noen av oljene du finner i flasken. Den er uparfymert og en favoritt hos meg.

Er olje bra for huden?

Oljene kan fjerne sminke og smuss, sørge for pleie, næring og fuktighet til svært tørr hud, beskytte hudbarrieren, smøre og mykgjøre og gi ekstra næring til huden. Oljebehandling gir ekstra god hudpleie om vinteren når huden trenger god beskyttelse.

Hva er Rose Quartz bra for?

Rosenkvarts (Rose Quartz) representerer kjærlighet og forhold. Rosenkvartsen bringer harmoni og kjærlighet, og hjelper deg med selvfølelsen. I tillegg kan den være til hjelp ved vanskelige omstendigheter, som kjærlighetssorg. Rosenkvarts fremmer også tilgivelse.

Hvordan massere ansiktet?

Slik masserer du huden hjemme
  1. Begynn ved kinnene. …
  2. På en side av fjeset om gangen, massér fra midten av kjevebenet og opp mot kinnbenet med lange strøk, og trykk et lite øyeblikk hardt på toppen.
  3. Jobb med smilelinjene med oppadgående strøk, fra munnviken til nesevingen.

Hvordan bruke rulle i ansiktet?

Husk at du ikke skal gni rullen mot huden! Når du masserer kinnene og kjevelinjen skal du rulle rullen i oppadgående bevegelser over huden. På kinnene kan du for eksempel starte nederst og deretter rulle opp mot øynene. Både halsen og utringningen er en forlengelse av ansiktet og har derfor behov for samme omsorg.

Hvordan bruker man en Jade roller?

Slik gjør du:
  1. Start med å bruke den store steinen til å rulle fra haken og inn mot halsen. …
  2. Fortsett med å føre rullen langs kjeven, start ved haken og avslutt ved øreflippen. …
  3. Før så den store steinen langs kinnet. …
  4. Snu rullen og bruk den mindre steinen til å føre under øyeområdet.