Hvem tilbyr Medicare Advantage-planer?

Medicare Advantage er et alternativ for Medicare Medicare som også inkluderer dekning for reseptbelagte legemidler, dental, syn, hørsel og andre helsemessige fordeler.

Hvis du nylig har registrert i Medicare, vil du spørre deg hvem som selger Medicare Advantage-planer i ditt område. Medicare Advantage tilbys av private forsikringsselskaper som har fastsatt en kontrakt med Medicare til å dekke helsetjenestene dine.

I denne artikkelen vil vi undersøke hva du trenger å vite om Medicare Advantage, hvordan du registrerer deg i en Medicare Advantage-plan og hva du kan forvente fra selskaper som tilbyr Medicare Advantage-planer.

Hva COS’er Medicare Advantage (Medicare Del C)

Del på Pinterest

Medicare fordel, også kjent som Medicare del C, er Medicare dekning solgt av private forsikringsselskaper. I tillegg til å dekke deler A og B av Medicare, dekker de fleste fordelene planer også reseptbelagte legemidler og tannlege tjenester, synspunkter og # 8217; hørsel. Noen Medicare planer del c også dekker helsemessige fordeler som treningsabonnementer og noen innenlandske helsetjenester.

Hva å dekke de fleste av Medicare Advantage-planene:

 • Sykehus tjenester
 • Medisinske tjenester
 • Medisin på resept
 • Dental, utsikt og hørsel
 • Ekstra helsemessige fordeler

Medicare Advantage-planer er et utmerket alternativ for personer som vil ha ekstra dekning i tillegg til Medicare-deler A og B, for eksempel reseptbelagte legemidler og årlige helsekontroller. Medicare del C er også et populært alternativ for folk som ønsker å velge mellom forskjellige planter av planen, for eksempel HMO, PPO og mer.

Til slutt, Undersøkelser foreslo at Medicare Advantage er et godt alternativ enn original Medicare når det gjelder å spare helseutstyrskostnader.

Hvem selger Medicare Advantage-planer?

Medicare Advantage-planer selges av de fleste store private forsikringsselskaper, inkludert:

 • Aetna Medicare
 • Blå Cross Blue Shield
 • Cigna
 • HealthPartners
 • Permanent Kaiser
 • SelectHealth
 • Transamerica
 • United American
 • UnitedHealthCare

Medicare del C tilbyr varierer fra stat til stat og hvert forsikringsselskap har rett til å avgjøre om å selge fordelene. Noen selskaper kan for eksempel tilby fordeler i en stat, men de bestemmer seg for ikke å selge slike etasjer til en annen stat. Dette betyr at selv om vennen din har signert en Medicare Advantage-plan i sitt område, kan ikke samme etasje tilbys hvor du bor.

Hvis du allerede mottar tjenester fra en viktig forsikringsleverandør, kan du kontakte og spørre om de selger Medicare Advantage-planer. Men hvis du ønsker å undersøke alle tilbudene i planen din, Medisinere.gov Den har et verktøy og finn en Medicare Plan & # 8221; som noen kan få tilgang til. Dette verktøyet lar deg søke og sammenligne Medicare Advantage-planer i din by, status eller postnummer.

Hvor mye koster det Medicare Advantage?

Medicare Advantage-planer inkluderer både de originale Medicare-kostnadene og de spesifikke planene i planen. Det er ingen unik kostnad for innmelding av en Medicare Advantage-plan fordi det er mange faktorer som kan påvirke hva du vil betale. Alle disse kostnadene påvirkes av staten der du bor, fra levekostnadene, fra din inntekt, hvorfra du er for tjenester, fra frekvensen som du trenger tjenester, og hvis du mottar noen form for økonomisk hjelp.

Her er en sammenbrudd av hva du kan forvente å betale Når du registrerer deg for en Advantage Plan:

 • Premier. Hvis du ikke er egnet for en del til uten premie, kan prisen for del A koste opptil $ 458 i måneden. B del B koster $ 144.60 per måned eller mer, avhengig av inntektene dine. Noen fordelsplaner vil dekke disse månedlige premiumkostnadene. Dessuten, mens noen Medicare Advantage-planer er gratis, tar noen også en egen månedlig premie for planen.
 • Fradragsberettiget. Del A har en fradragsberettiget beløp på $ 1,408 per periode med fordeler. Del B inkluderer en $ 198 alle & # 8217 franchise; år. Hvis din fordelsplan dekker reseptbelagte legemidler, kan du også være underlagt en egenandel for reseptbelagte legemidler.
 • Kopiering. Hver Medicare Advantage-plan inkluderer spesifikke kopieringsbeløp for både medisinske og spesialiserte besøk. Disse beløpene kan variere avhengig av strukturen i planen din, og hvis du mottar tjenester fra en nettverks- eller nettverksleverandør.
 • Samforsikring. Samforsikring for del A kan koste opptil $ 0 eller opptil $ 704 eller mer per periode med fordeler, avhengig av varigheten av sykehusoppholdet. Medforsikringsdelen B er 20% av alle helsetjenester godkjent av Medicare etter fradragsberettiget var fornøyd.

Tips for å velge den beste fordelsplanen for deg

Når du er ute etter den beste Medicare Advantage-planen for dine behov, bør du vurdere følgende:

 • Typen av deksel du trenger, som kan påvirke den valgte typen fly og typen av plan tilbud om å søke
 • Mengden fleksibilitet i leverandøren du trenger, som kan hjelpe deg med å forstå hva slags struktur i Advantage Plan Registrer deg
 • Gjennomsnittlig og årlig gjennomsnittskostnader du kan klare, som inkluderer premier, franchiser, kopier, samforsikring, reseptbelagte legemiddelkostnader og høyeste høyder
 • Hvor ofte trenger du omsorg og hva slags omsorg du trenger, som kan hjelpe deg med å abonnere på en plan som oppfyller dine økonomiske og medisinske behov

Etter å ha vurdert alle faktorene knyttet til din personlige situasjon, kan du bruke & # 8220;Finn en Medicare-plan& # 8220; verktøyet for å finne L’Eksakt plan Medicare Advantage mer egnet til dine behov.

Hvem har rett til Medicare Advantage-planer?

Alle som er påmeldt i Medicare Del A og Del B, kan abonnere på Medicare Advantage, med unntak av mennesker med nyresykdom på terminalstadiet (ESRD).

Frister for Medicare-registret

Når du er klar til å abonnere på en fordelsplan, må du være oppmerksom på følgende tidsfrister:

Medicare-tidsfrister

Registreringstype Registreringsperiode Original registreringsperiode 3 måneder før, måneden I løpet av og 3 måneder etter at du har fullført den 65 årene Tardivojan registreringsperioden. 1 til 31. mars hvert år
(Hvis du har mistet din opprinnelige registrering) registreringsperiode i Medicare Advantage fra 1. april til 30. juni hvert år
(Hvis du har forsinket registreringen til del b), planlegger registreringsperioden for endringen fra 15. oktober til 7. desember hvert år
(Hvis du vil endre planen din) spesiell registreringsperiode på 8 måneder for de som kvalifiserer

Husk at hvis du mister den opprinnelige registreringsperioden rundt 65-årsdagen din og velger å abonnere på en fordel-rom senere, kan du risikere sanksjoner for L’sen registrering.

Bunnlinjen

De fleste av de viktigste forsikringsselskapene i USA tilbyr Medicare Advantage-planer for salg. Tilbudene fra Medicare-del C-planen er ikke standardisert og avvike fra stat til stat og mellom selskaper. Når du abonnerer på Medicare Advantage, kan du forvente å betale alle originale Medicare-kostnader pluss kostnadene til fordelingsplanen. Før du abonnerer på Medicare Del C, sørg for at du vurderer din personlige situasjon for å velge L & # 8217, beste alternativet for dine langsiktige økonomiske og medisinske behov.