Hva terapeuter vil at du skal vite hva du tar betalt

Del på Pinterest

& # 8220; ingen blir en terapeut i håp om å berikke det.& # 8221;

For nesten 20 år siden falt i en dyp depresjon. Han hadde vært under konstruksjon i lang tid, men da jeg hadde det jeg fortsatt ringer til & # 8220, virket det som det syntes å skje alt på en gang.

Jeg ble tildelt en uke med helligdager fra jobb i ferien. Men i stedet for å bruke den tiden for å bli hos mine kjære eller gjennomføre opplevelser på ferie, lukket jeg meg i leiligheten min og nektet å forlate.

I løpet av den uken ble de raskt. Jeg sov ikke, valgte i stedet for å holde seg våken i dager og dager å se på hva som ville skje via kabel.

Jeg forlot ikke sofaen min. Jeg tok ikke en dusj. Jeg lukket skodder og jeg tenkte aldri lysene, mens jeg bodde i stedet for gløden på TV-skjermen. Og # 8217; Enkelt mat jeg spiste, i 7 påfølgende dager, var hvete thins hensikt i kremosten, alltid holdt på hånden på gulvet mitt.

Når min & # 8220; stue & # 8221; Han var utløpt, jeg kunne ikke gå tilbake til jobb. Jeg kunne ikke forlate hjemmet mitt. L’ideen om å gjøre begge ting gjorde meg slo mitt hjerte og gjorde hodet mitt spinn.

Det var min far som presenterte seg til døren min og forsto hvor ille jeg var. Han tok straks avtaler med min familie lege og en terapeut.

Så var det forskjellige. En samtale til arbeidet mitt og jeg ble satt inn i en betalt mental helse permisjon, utstyrt med en hel måned for å gå tilbake til et sunt sted.

Jeg hadde en god forsikring som dekket min terapiavtaler, så jeg kunne ha råd til daglige besøk mens vi ventet på medisiner som hadde blitt foreskrevet for å starte. På ingen tid måtte jeg bekymre meg for hvordan jeg ville ha betalt for noe . Jeg måtte bare fokusere på helbredelse.

Hvis jeg i dag hadde en lignende feil, ville ingenting av dette være sant.

Når terapi er utenfor rekkevidde

Som alle i dette landet har jeg opplevd reduksjonen av Access Poengs, og spesielt til mental omsorg til rimelige priser, i de siste 2 tiårene.

I dag inkluderer forsikringen min et begrenset antall terapeutiske besøk. Men det leveres også med en årlig $ 12.000, alt, noe som betyr at å delta på terapi nesten alltid oversetter til å måtte betale helt lomme.

Noe jeg fremdeles gjør minst et par ganger, år, hvis bare for å kontrollere og omkalibrere mine tanker.

Sannheten er at jeg er en person som sannsynligvis ville være bedre bedre med regelmessige terapiavtaler. Men i mine nåværende omstendigheter, som en enslig mor som driver min virksomhet, har jeg ikke alltid ressursene for å få det til å skje.

Og dessverre er det ofte når jeg trenger terapi jeg har råd til mindre.

En kamp jeg vet at jeg ikke er den eneste som står overfor.

Vi lever i et samfunn som liker å peke fingeren mot psykisk lidelse som en scapegoat for alt, fra de hjemløse til masseskyting, men tilordn denne skylden på en eller annen måte, kan vi ikke prioritere folk til folk L & # 8217 ; Hjelp det de trenger.

Det er et feil system som ikke forbereder noen til suksess. Men de er ikke bare de som trenger mental helse omsorg for å lide av det systemet.

De er også terapeuterne selv.

Synspunktet for en terapeut

& # 8220; ingen blir en terapeut i håpet om å berikke det & # 8221; sier til Healthline Teenage Therapist John Mopper.

& # 8220; kunne gjøre det jeg gjør for å leve er den mest overraskende tingen om planeten & # 8221; sier. «Faktum at i en gitt dag kan jeg sitte foran seks-åtte tenåringer og ha samtaler fra 6 til 8 timer, forhåpentligvis har en positiv innvirkning på noens dag, og at den er betalt for dette? Ærlig talt er det som får meg til å stå opp hver morgen. & # 8220;

Men det er at den delen av å bli betalt av denne grunn som noen ganger kan legge en brems på jobben som de fleste terapeuter prøver å gjøre.

Mopper er en medeier av Blueprint Mental Helse i Somerville, New Jersey. Teamet består av ham og hans kone, Michele Levin, pluss fem terapeuter som jobber for dem.

& # 8220; Vi er helt ute av nettverket med forsikring og forklarer. Terapeuter som ikke tar forsikringen har en tendens til å lide et dårlig rykte fra noen mennesker, men sannheten er at hvis forsikringsselskapene betalte en god avgift, ville vi være mer åpne for å komme inn i nettverket & # 8221;.

Så hva som vises nøyaktig en & # 8220; Fair rate & # 8221;?

Analysere den virkelige kostnaden for terapi

Carolyn Ball er en autorisert profesjonell konsulent og eier av Hevder råd og velvære i Hinsdale, Illinois. Han forteller Healthline at det er mange faktorer som bidrar til å etablere en hastighet for terapi.

& # 8220; Som en privat studieinnehaver ser jeg på min trening og erfaring, så vel som på markedet, til kostnaden for # 8217; leie i mitt område, til kostnaden for # 8217; kontor møbler, på Kostnaden for annonsering, til kontinuerlig opplæring, profesjonelle priser, ALL’Forsikring og til slutt, Living Costure & # 8220; sier.

Mens terapi økter vanligvis administrerer pasienter fra $ 100 til $ 300 l’Nå, alle kostnadene nevnt ovenfor kommer fra den prisen. Og terapeuter har sine familier å ta vare på, deres regninger å betale.

Problemet med forsikringen

Practice of Ball er en annen enn aksepterer forsikring, særlig på grunn av den lave godtgjørelsen av forsikringsselskapene.

En ting jeg tror at folk ikke skjønner, er hvordan forskjellige terapien er annerledes enn andre medisinske yrker «, forklarer ballen. «En lege eller en tannlege kan se opptil åtte pasienter på # 8217; nå. En terapeut ser bare en. & # 8220;

Dette betyr at mens en lege kan se og regne opp til 48 pasienter om dagen, er terapeuter generelt begrenset til ca 6 timers fakturable.

& # 8220; Dette er en ideell forskjell i inntekt!& # 8221; Ball sier. [Ærlig talt tror jeg at arbeidet som er gjort av terapeuter er like viktig som arbeidet som er gjort av andre medisinske fagfolk, men lønnen er betydelig lavere og # 8221;.

Videre, ifølge den kliniske psykologen, involverer forsikringsregningen ofte ekstra kostnader Dr. Carla Manly.

«Gitt arten av forsikrings fakturering, må mange terapeuter forhandle med en faktureringstjeneste. Dette kan være både frustrerende og dyrt & # 8220; han sier, forklarer at sluttresultatet er at terapeuten ofte mottar mindre enn halvparten av det som er opprinnelig fakturert.

Når pengene har folk fra terapi

Terapeuter vet at hyppigheten av økter kan være avskrekkende for å søke behandling.

Dessverre, jeg tror dette er for vanlig & # 8221; sier manlig. & # 8220; mange mennesker med hvem de har venner og familie som trenger terapi, men gjør det ikke for to grunnleggende årsaker: Kostnad og Stigma & # 8221;.

Han sier at han hjalp folk over hele landet for å få lavprisreferanser for terapi når det trengs. & # 8220; Jeg har nettopp laget for noen i Florida & # 8221; forklarer. & # 8220; og tjenester & # 8216; til lav pris’de var mellom $ 60 og $ 75 per økt, som er mye penger for de fleste!& # 8221;

Ingen konkurrerer om at konsulenter må tjene til å leve, og hver av utøverne med hvem han snakket Healthline, har satt sine tariffer med tanke på dette behovet.

Men de er fortsatt alle individer som har gjort hjelp med hjelp fordi de vil hjelpe folk. Så når de møter kunder, eller potensielle kunder, som virkelig trenger hjelp, men ikke har råd til det, finner du å lete etter måter å hjelpe.

& # 8220; Dette er vanskelig for meg & # 8221; forklarer ballen. «Å gå til terapi kan positivt endre livet til noen. Ditt følelsesmessige velvære er viktig for å nyte kvalitetsforhold, kultivere mening og bygge et bærekraftig selvtillit og # 8220;.

Han vil at alle skal ha en slik tilgang, men han driver også en & # 8217;. Jeg sliter med å balansere mitt ønske om å hjelpe alle med behovet for å tjene meg til å leve & # 8221; sier.

Terapeuter prøver å hjelpe

Ball forbeholder seg en rekke steder på en mobil skala i sitt program hver uke for kunder som trenger hjelp, men har ikke råd til full pris. Mopper-studien gjør noe lignende, og reserverer strengt pro bono ukentlige avtaler for etablerte kunder som har uttrykt dette behovet.

& # 8220; tilby noen tjenester gratis til kunder som ikke har midler, er faktisk knyttet til våre etiske retningslinjer og forklarer mopper.

Manly tilfredsstiller sitt ønske om å hjelpe det mest nødvendige på andre måter, frivillig arbeid ukentlig på et lokalt rehabiliteringssenter mot narkotika og alkohol, hosting en lavpris ukentlig støttegruppe og frivillig med veteraner.

Alle tre nevnte som hjelper folk med å finne praktiske tjenester når det ikke er mulig å se dem på kontoret deres. Noen av deres forslag inkluderer:

  • Fellesskapsklinikker
  • Universitets campus (som noen ganger har oppgradere studenter i rådgivning med reduserte priser)
  • Peer konsulenttjenester
  • Tjenester Hvordan Åpne sti kollektive, En ideell organisasjon som hjelper folk med å finne lokalbehandlingstjenester til reduserte kostnader
  • Online terapi, som tilbyr tjenester via video eller chat med redusert pris

Det finnes muligheter for de som ikke har økonomiske ressurser, men man forstår: «Finne ressurser, som ofte er» Easy’For en terapeut eller en annen profesjonell kan det være skremmende eller skummelt for noen som lider av depresjon eller angst. Derfor er det så viktig å kunne hjelpe deg med å tilby henvisninger & # 8220;.

Så hvis du trenger hjelp, ikke la penger være det som hindrer deg i å få det.

Kontakt en lokal terapeut i ditt område og finn ut hva de kan gi. Selv om du ikke har råd til å se dem, kan de være i stand til å hjelpe deg med å finne noen du kan se.

Leah Campbell er en forfatter og utgiver som bor i Anchorage, i Alaska. Er en enslig mor for valg etter at en serie fortapt hendelser tok til vedtaket av datteren hennes. Leah er også forfatteren av boken «Enkelt kvinnelig infertile& # 8220; og skrev mye om temaene til’infertilitet, Dell’adopsjon og foreldre. Du kan koble sammen med Leah via Facebook, Hans Dedikert portal Og Twitter.