Hva skjedde da jeg prøvde hampoljen for min SM

Jeg hadde multippel sklerose (MS) i nesten et tiår, og mens de er i det som regnes som det mest kraftige, siste forsøket, behandling & # 8230; Mesteparten av mitt tiår med SM var å prøve noe som kunne fungere.

Når jeg ble diagnostisert, ble jeg umiddelbart en juicer. Flere grønnsaker Juice om dagen, så mye som mulig. Jeg sluttet å forbruke meieriprodukter, gluten, gjær, hvete, de fleste av’havre, sukker, koffein og alt annet kan bli funnet i en matbutikk. Gjøre narr av. En slags.

Jeg stoler mye om kiropraktisk omsorg og narkotika. Ennå, # 8217; Det eneste nesten latterlig jeg visste ikke var hampoljen. Når min venn fortalte meg at det var en representant for et hampoljeselskap og trodde det ville vært nyttig for min perifere nevropati om natten, bodde jeg der med en åpen munn. Jeg hadde ikke engang noen ide om hva det var eller hvordan det var forskjellig fra medisinsk marihuana.

Så jeg gjorde det jeg alltid gjør. Jeg sendte en melding til legen min. Hans svar ?: Kraft!& # 8221;

Så, så «8217; er hamp?

Hamp er en veldig høy plante med en stor og tykk stamme som vokser opp til ca 15 meter høy. Det er stort i forhold til marihuana, som knapt kansellerer en meter og en halv. Vokse på forskjellige måter og forskjellige deler er viktige for ulike mennesker, av flere grunner.

Hamp er både lovlig og anses som trygt, herfra lærerens svar. Av denne grunn sies det å bli dyrket i over 30 forskjellige land. Fordi medisinsk marihuana ikke er lovlig overalt i USA og kontroversielle over hele verden, har vi ikke et nøyaktig forhold fra hvor den har vokst.

Hva gjør disse plantene interessante for forskere, healere og de som trenger omsorg, er cannabidiol eller CBD. CBD er tilstede både i hamp og marihuana, men det som gjør psykoaktive marihuana & # 8211; Gir deg følelsen av & # 8220; Barking & # 8221; & # 8211; Det er tetrahydrocannabinolo (THC). Hamp inneholder bare spor av THC og Studier har vist at CBD ikke er psykoaktiv som THC.

Måten jeg forklarer det for alle nå er: Hamp går ikke opp. Treffer lavt. Det regnes som avslappende og avslappende.

Fordi verden av nevrologiske lidelser er så fascinerende?

CBD var viste Å ha betydelige antioksidant og neuroprotektive egenskaper, noe som tyder på det kan være potensiell behandling for nevrologiske lidelser.

Selv om CBD ennå ikke er godkjent av FDA for ingen tilstand, viste mange studier og vitnesbyrd om brukere lovende resultater for en rekke indikasjoner.

Del på Pinterest

Jeg pleide å behandle en student med en veldig aggressiv konvulsiv lidelse. Det var så aggressivt, jeg kunne ikke slå på eller slå av lysene i våre rom mens hun var der, eller hun kunne utløse et epileptisk angrep. En dag snakket jeg med sin mor på sin fremdrifts telefon og hun betrodde meg at han hadde begynt å bruke hampoljen, gni ham på sin datter om natten, og siden han ikke lenger hadde angrep. Jeg var glad for å høre.

Passere gjennom stigmaet

Jeg tror det er en stigma knyttet til hamp-produkter, og derfor fortalte moren ham i selvtillit. Det er også derfor jeg ikke oppdaget hvor mange mennesker bruker det for flere forhold til jeg begynte å prøve det for min perifere nevropati og spasticitet.

Folk er redd for å bli dømt. Det er ikke medisinsk marihuana, selv om jeg ikke tror at ingen bør dømmes for deres personlige behandlingsplaner hvis dette innebærer. Det er både trygt og lovlig, uten psykoaktive effekter.

Så, jeg begynte å bruke oljen på føttene og på bunnen av bena, masserer det lokalt om natten. Jeg føler meg nesten vondt for å si det: Jeg hadde ikke en dårlig natt, i form av perifer nevropati og spastisitet i underkroppene, siden jeg prøvde # 8217; Ananda Hemp olje.

Men det var en annen historie med formen på pillen, som ble fortalt at han ville slappe av meg før jeg gikk i seng. En studere har vist at hamp frø kosttilskudd med andre oljer har gunstige effekter i å forbedre symptomene hos mennesker med SM. Men min erfaring var så stygg, jeg vil ikke breat.

Vi tror vi hadde feil doseringen & # 8211; Vi var langt unna, i min ydmyke mening & # 8211; Og min venn ba meg om å prøve igjen. Men for nå har jeg for mye frykt. Og ærlig talt føler jeg ikke at jeg trenger det.

Jeg får så mye lettelse fra den aktuelle formen, som jeg ikke engang kan sette den i ord. Dette er alt jeg ønsket. Jeg har aldri forestilt meg at noe kunne fungere så godt.

Bunnlinjen

Så du bør løpe ut og ta hamp olje fra matbutikkens helseavdeling? Nei, det er ikke så enkelt. Ikke alle’hamp olje er skapt like.

Det er sertifiseringer og forskrifter som vitner om kvaliteten på hampen som brukes. Disse sertifiseringene er viktige fordi de er i hovedsak merkevare legitimasjon. Du må søke etter merket du bruker. jeg velger Anance Hamp Fordi de hadde alle mulige sertifiseringer og er tilknyttet et høyere utdanningsinstitutt for videre forskning.

L’Hamp olje er ikke for alle. Hvor effektivt det vil avhenge av dine individuelle symptomer, biologi og dosering. Og forskningen har ennå ikke demonstrert sin effektivitet. Men det fungerte for meg, og det kunne fungere for deg.

Mitt råd er ikke å blindt komme inn i Hemps olje. Diskuter dine behandlingsalternativer med legen din og søk i grundige undersøkelser på de forskjellige merkene og former av hampolje før du hopper.

Jamie er en blogger og forfatter som bor med MS i nesten et tiår. Hans prisbelønte blogg, Stygg som meg, Det blir endret i en bok, og dets arbeid er for tiden i 97 land. Han bor utenfor New York City med sin mann og to barn.