Hva så «er nesting under graviditet og betyr at arbeidet er nært forestående?

Del på Pinterest

Hvis du våkner med et uventet ønske om å rengjøre gulvene dine, rydde opp barnets kommode full av hopp og reimbount posen på posen # 8221; det kan være på deg.

Dette naturlige instinktet er kjent som en intens presse for å mate og forberede barnets miljø. Dette kan kanaliseres i:

  • rengjøring
  • organisasjon
  • Utvikle fødselsplaner
  • Begrense dine sosiale møter

Det kan også ta form av å beskytte hjemmet ditt før Dell ‘# 8217; Ankomst av din lille pakke.

Men nestingen er drevet av naturen eller ved hjelp av & # 8217;? Og det kan være en & # 8220; Sign & # 8221; at barnet kommer veldig snart, som du kunne ha fortalt deg din bestemor?

Hvis du føler at du flyr i nestingsområdet, huddled, mor & # 8211; det er normalt. La oss ta en titt på hvorfor det kan skje, hva som kan bety og hvordan å møte det sunt.

Hva forårsaker dette instinktet?

Kanskje du er en super arrangør som er litt mer besatt av å ta hver gummi duck på rad. Eller kanskje din vanlige type B-personlighet har blitt omdirigert av en endring (PR) ego hyperfokusert. Hva det er, det er en sannsynlig grunn til at du er kablet på denne måten, mamma fugl.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: Noen forskere De foreslo at nesting skyldes adaptiv menneskelig oppførsel på en eller annen måte programmert for å forberede og beskytte et ufødt barn fra våre evolusjonære røtter. I utgangspunktet består nestingen å ta kontroll over ditt (barn) miljø.

Selv om & # 8220; årsaken & # 8221; av nesting er ukjent, det er ofte forbundet med hormonelle endringer som oppstår under graviditeten. Alternativt kan nesting oppførsel være å håndtere mekanismer for generell angst og stress eller graviditet.

Når man vanligvis manifesterer nestinginstinktet?

Resultater fra 2013 Analyse av to studier & # 8211; En av dem var et langsgående studio på gravide kvinner under postpartum og # 8217; en annen online undersøkelse som sammenlignet svarene på gravide og ikke-gravide kvinner & # 8211; avslørte at kvinners nesting atferd nådde toppen i tredje kvartal.

Studien identifiserte nesting atferd som de som involverer plasspreparasjon og # 8217; være mer selektiv med sosiale interaksjoner og # 8217; omgivende miljø.

Det er interessant å merke seg at østrogen av graviditetshormonet, hvis nivåer når toppen i tredje kvartal, kan være en faktor i denne forberedelsen av mors barnet. Quell’plutselig bølge av motstand som gjør at du kan støv fra solnedgangen til soloppgangen;? Det kan tilskrives evnen til østrogener for å øke fysisk aktivitet og energinivå.

Mens det vanligste øyeblikket til nest er de siste ukene før fødsel, kan du oppleve det når som helst under graviditet eller etter fødsel, eller i det hele tatt. Selv folk som ikke er gravid, kan oppleve nesting.

Nesting egenskaper

Flere atferd kan indikere nesting mellom fremtidige mødre, inkludert:

Rengjøring

Du kan aldri se på det punktet på gulvet som om det samme ser på nå & # 8211; Den flekken angriper drømmene dine som en potensiell vector av ulykke.

I all alvor er det svært vanlig for gravide kvinner fokuserer på renslighet av deres miljø, og vet at barnets immunsystem er skjøre og mer utsatt for sykdommer. Dryss, tørk, gjør vaskeriet og gni til alt er rent og rent er vanlige egenskaper av nestfasen.

Passer inn

Forbered deg på alt og for alt du kanskje trenger umiddelbart etter at babyen ankomst er en måte å rede på.

Hvis du er våken ved midnatt, fyll din handlekurv online med sykepleier, bleier og husholdningskrem og produkter som vil dekke deg fra fødsel til 3 måneder, det er et tegn på at øynene dine er festet til å fylle opp essensielle ting (og kanskje bare noen ekstrautstyr ).

organisasjon

Du fylles på, vasket og ren, og nå C’er en bunke av gaver til barnas dusj som sitter midt i barnas rom. Alt på en gang er både en glede og et forstyrrende show.

Det intense ønske om å ha alt organisert og lett tilgang er en hyppig karakteristisk for nesting. Dette kan inkludere noe, fra forberedelsen av # 8217; barnehagen ved omorganiseringen av alle rom, fra pantryet til garderoben din.

Emballasje

Forbered deg på barnet og morskapet, noe som gjør mange ting å gjøre, så jeg undrer ikke at reiret gir en god oppvarming. Forbered (og reumballat) Posen på sykehuset, bleieposen, bleie døren og mer kan være et detektorsignal som du forbereder deg på å styre abborsen.

Planlegger

Nesting gjelder ikke bare omgivelsene, men også planleggingen av hvordan du vil at barnet skal komme inn i verden og alt han måtte trenge etter fødsel. Dette betyr at tankene dine kan bli konsumert av alt, fra fødselsprogrammer til sykepleie leksjoner for å velge en barnelege.

Beskyttelse

Beskytt barnet ditt er midt i alt du gjør. Så det er normalt å være superbrigade på beskyttelse av barn hjemme, begrense besøkende, overdrive med desinfeksjonsmiddelet for hendene dine og være mer selektive i sosiale forpliktelser.

Det handler om å skape det sikreste miljøet som er mulig for deg og din nye stolthet og glede.

Og de mytene på nesting?

Nesting er utrolig vanlig, men det er ingen bevist grunnen til hvorfor eller når det oppstår under graviditeten.

Du har kanskje hørt stemmen som har en følelse av nesting før en positiv graviditetstest kan være en «8220; Sign & # 8221; du er gravid. Eller kanskje du ble fortalt at hvis det skjer i løpet av siste kvartal, er Travaglio nært forestående.

Men til tross for korrelasjonen med hormonelle topper, er det få undersøkelser for å støtte en teori.

Tips for å nesting på en produktiv måte

Tilfredsstille ditt nesting instinkt uten overdrivelse er viktig for å unngå stress eller fysiske eller følelsesmessige skader.

Hvis du finner deg selv, renser du det samme fem ganger eller for å holde seg våken opp til de første timene på natten for å dekorere soverommet, kan det være på tide å evaluere ditt velvære og vurdere disse forslagene til å nytte uten å føle seg overveldet.

Etablere grenser for nesting aktiviteter

Aktiviteter som omorganisering av møbler eller rengjøringsgulv kan være fysisk slitsomt for kroppen din under graviditeten. Sett en timer som advarer deg om å ta en pause for å strekke, ta et pust av frisk luft eller heve føttene dine.

Unngå også å løfte for tunge gjenstander, da dette kan forårsake spenninger eller skade. Og husk at hvis du rengjør med kjemikalier eller løsninger, er en god sikkerhetspraksis å bruke hansker og bo i et godt ventilert område.

Vær oppmerksom på dine følelser

Noen ganger kan nestingen være en fruktbar håndteringsmekanisme for å håndtere stress eller # 8217; angst. Graviditet kan stimulere mange av disse følelsene knyttet til overhengende fødsel og til overgangen til barselsitet.

Hvis du føler deg overveldet, kan Nest i rimelige grenser være en god ventilasjon, men også vurdere å snakke med din gynekolog, obstetriske eller noen andre du stoler på.

Forbered en nestingsplan

I stedet for å ta opp en motløsningsliste over nestingsarbeid, håndterer en plan som tildeler prioritet til aktiviteter innenfor en realistisk tidsavbrudd. På denne måten vil du ikke føle deg så rushed for å gjøre alt på en gang. Dette vil også hjelpe deg med å forbedre ditt miljø på en positiv måte.

Konsentrere deg om dine behov

Det er lett for reiret å være alt fokusert på barnet, men husk at du også trenger Dell & # 8217;. Ta deg tid til å mate deg mens du forbereder deg på levering og for din nye tilstand av mor.

Kanskje det er en prenatal massasje, en pedikyr, en kveld med en venn, l’kjøpe noen nye klær for komfort etter fødsel eller en avtale fra tannlegen du utsatt og # 8211; Uansett hva det er, gjør nestet på deg også.

Stol på instinktene dine

Med graviditet kommer mange tips fra familiemedlemmer, venner og til og med perfekt ukjent. Noen kan være velkomne og andre kan virke påtrengende eller forvirret.

Hvis andre gjør press for & # 8220; nesting & # 8221; eller utfør pre-child-aktiviteter som ikke er i tråd med kronologien og dine verdier, det er godt å si takk, men nei. Snakk med gynekologen eller jordmoren for et gyldig medisinsk rådgivning, og vet at du er den beste ekspert på hva som passer for deg og ditt barn.

L’

Nesting er et naturlig instinkt opplevd av mange mødre som venter, oftest i # 8217; siste kvartal. Selv om det kan dekke et bredt spekter av aktiviteter og atferd, antar den sentrale sjåføren kontrollen over miljøet ditt for å skape et trygt, avslappende og innbydende rom for barnet og morskapet.

Nesting kan være en sunn måte å håndtere pre-fødselsdager, men hvis det blir noe som ødelegger ditt fysiske eller mentale velvære eller begynner å bekymre seg, er det viktig å snakke med din gynekolog eller jordemor for å be om hjelp og veiledning.