Hva så & # 039; er en & # 039; brystkreftutslett?

Hvis du har rødt og hovent bryst, er det et tegn på at noe er galt. To ting som kan føre til at disse symptomene er inflammatoriske brystkreft og A’brystinfeksjon.

Inflammatorisk brystkreft (IBC) er en sjelden og aggressiv form av brystkreft. IBC-konto for 1 prosent 5 av alle brystkreft i USA. Det er en veldig alvorlig sykdom.

A’ikke-kreftfremkallende mammas stoffinfeksjon kalles mastitt. A’brystinfeksjon kan være irriterende, men løser ofte ganske raskt. Oppstår vanligvis hos kvinner amming.

Det er viktig å kjenne tegn og symptomer på hver, når man konsulterer legen din og hvilke behandlinger som er tilgjengelige.

Hvordan sammenligne symptomer

Noen IBC-symptomer er ganske lik de som er i en «brystinfeksjon». Denne likheten kan føre til feil diagnose eller forsinket diagnose av IBC.

Både L’IBC L’brystinfeksjon kan forårsake hudrødhet, brystspenning og hevelse. Men det er også noen forskjeller.

Symptomer på inflammatorisk brystkreft

Symptomene på’IBC har en tendens til å avvike fra de andre former for brystkreft og vanligvis ikke C’er en åpenbar nodule hos mennesker som har L’IBC.

Symptomene på’IBC kan inneholde følgende:

 • Brystet ditt kan bli mørkt og virke livlige. Dette innebærer vanligvis et stort brystområde.
 • Brysthuden din kan også vises krøllet som en skrell av oransje. Denne dimple er forårsaket av en akkumulering av væske i brystet på grunn av tumorceller som blokkerer lymfekarasjer. Dette forhindrer væske fra drenering normalt.
 • Du kan også legge merke til hevelse i lymfeknuter i nærheten av kragebenet eller under armen.
 • Brystet ditt kan ha en tendens til å svulme raskt.
 • Brystet ditt kan virke tungt.
 • Du kan føle en brystbrennende følelse.

Symptomer på A’brystinfeksjon

Hvis du har en’brystinfeksjon, vil du sannsynligvis føle deg syk. Andre mulige symptomer inkluderer:

 • Rødhet eller fiolett fargetone av brystet
 • Bryst hevelse
 • Brystsmerter
 • En smertefull og full av væske i brystet
 • feberen
 • frysninger
 • kvalme
 • Han retched
 • En gulaktig drenering fra brystvorten

A’brystinfeksjon påvirker vanligvis bare ett bryst og kan gjøre ammende smertefullt.

De som er i fare?

Enhver kvinne kan utnytte A’brystinfeksjon, men det er mer sannsynlig å skje under L & # 8217;. Chapped brystvorter kan tillate bakterier å komme inn i kroppen din. Du har også større risiko for infeksjon hvis du har kanalene Teetotaled.

Inflammatorisk brystkreft er ikke vanlig. L’Gjennomsnittlig alder for diagnose er 57 år. Svarte kvinner har en høyere risiko enn hvite kvinner. Du er også i største risiko hvis du er overvektig.

Hvordan diagnostisert er diagnostisert?

Legen kan vanligvis gjøre en diagnose av A’brystinfeksjon basert på symptomer og fysisk undersøkelse.

IBC kan være vanskelig å diagnostisere. Denne typen kreft vokser raskt. Det kan starte mellom rutinemessig screening mammogrammer. Hvis IBC mistenkes, må det utføres en diagnostisk mammografi. A & # 8217 kan være nødvendig; bryst ultralyd og nærliggende lymfeknuter.

En mistenkelig brystvevsbiopsi kan hjelpe legen din avgjøre om det er kreftfremkallende. Patologiske tester brukes også til å kontrollere tilstanden til hormonelle reseptorer. Mesteparten av tiden er IBC negativ for hormonelle reseptorer. Dette betyr at tumorceller ikke oppfordres til å vokse som svar på tilstedeværelsen av spesifikke hormoner.

Videre vil patologen finne ut om kreftcellene har reseptoren 2 av den humane epidermal vekstfaktoren (HER2). Legen vil bruke denne informasjonen til å skape den beste behandlingsplanen for deg.

Imaging Tests kan hjelpe legen din avgjøre om kreft har spredt seg andre steder. Disse testene kan inkludere:

 • X-ray
 • Bony skanninger
 • Positron Emission Tomography Scanes (Pet)
 • Ct skanninger

L’IBC er alltid diagnostisert i en lokalt avansert fase, som betyr i fase 3 eller 4 på grunn av hvordan brystkreftceller vokser i et neste sekundær organ, huden.

Hvordan de blir behandlet?

Behandling for A’brystinfeksjon

Hovedbehandlingen for A’brystinfeksjon er antibiotika. Det er vanligvis nødvendig å ta medisinen i 10-14 dager. Du kan også bruke milde benk smertestillende midler (OTC).

Pass på at du drikker mange væsker og hviler riktig for å bekjempe infeksjonen. Hvis amming er et problem, kan legen eller konsulenten for amming hjelpe deg med å tilpasse teknikken din. Etter et par uker, bør infeksjonen løses.

Behandling for inflammatorisk brystkreft

Behandling for IBC krever vanligvis en kombinasjon av forskjellige terapier. Alt avhenger av spesifikasjonene til kreften din, fra alderen på 8217; alder og generell helse.

Kjemoterapi kan bidra til å redusere svulsten. Det kan også drepe tumorceller i hele kroppen. Du trenger kirurgi for å fjerne svulsten og mest sannsynlig hele brystet og de nærliggende lymfeknuter. Radioterapi kan drepe cellene igjen etter operasjonen;.

Hvis biopsien har oppdaget at kreft er positiv her2, kan HER2-terapi være en del av behandlingsplanen. Hvis kreften din er positiv på østrogen, kan du ty til hormonbehandling. Disse kalles målrettede terapier.

Arbeid med legen din

Du bør kontakte legen din umiddelbart hvis du har en rød, hovent og smertefull bryst. Du kan ha en «8217; bryst- eller IBC-infeksjon. Hvis du utvikler disse symptomene og ammer, er det mest sannsynlig A’infeksjon. Hvis du ikke ammer og utvikler disse symptomene, kan du trenge ytterligere tester for å utelukke IBC;.

A’brystinfeksjon kan forstyrre amming, men IBC er sjelden og kan være farlig for livet. Begge forholdene bør behandles så raskt som mulig.

Hvis du er diagnostisert med A’brystinfeksjon, vil legen din trolig gi deg antibiotika. Du bør begynne å føle deg bedre innen få dager. Hvis du ikke gjør det, rapporter det til legen din. Du må kanskje prøve et annet antibiotika. Det kan også være at du ikke har en infeksjon på 8217, og trenger ytterligere tester.