Hva legene egentlig ikke tenke på dine anti-angst triks i fly

Del på PinterestGetty Images

Luften reise kan være stress. Fra # 8217; takle fly sent, turbulens og mange personlighet stablet sammen i en liten plass til å seile i himmelen i 30.000 fots høyde, fly kan, med rette, at du føler ute av kontroll.

Hvis en eller en kombinasjon av disse tingene gjør at du føler deg nervøs, er du ikke alene. Noen eldste estimater la oss si at ca 40% av mennesker har en viss grad av angst knyttet til fly, med 6.5%, som har et diagnostisk flue fobi.

Mange av oss har utarbeidet våre selvforeskrevne antidotater for å bekjempe stress forårsaket av flyreiser. Men det viser seg at vi kunne gjøre mer skade enn godt. Her er en titt på dine anti-angst triks på flukt og hva ekspertene virkelig tenker.

Popping xanax eller ambien

Hvorfor bekymre deg om’angst når vi garanterer avslapning i form av en pille? Mange reisende stoler på deres pålitelige xanax eller ambienes resepter for å roe # 8217; angst eller unngå det.

& # 8220; hvis disse pillene hjelper eller ikke er avhengig av den underliggende årsaken til # 8217; angst som oppstår & # 8221;, Tania Elliott, MD, Han forteller Healthline. «Det har vist seg at atmosfæren øker sjansene for folks sleepwalkisme, så jeg ville unngå det på» 8217; fly. Xanax ville være den som bidrar til å forsinke # 8217; angst, men igjen, avhenger av det faktum at det faktum at det er angst fra samme fly eller er korrelert til A’et annet område. Jeg anbefaler ikke ne-ax eller ambien for flyet. & # 8220;

Når det er sagt, er det folk der ute med forstyrrelser i D’legitim angst som hindrer dem i å lede sitt beste liv.

«Det er viktig å ha en god grunnleggende lege som er villig til å foreskrive et anti-engstelig stoff like før turen, som kan være nyttig for de som har ekte lidelser D’angst. Finn en leverandør som er villig til å lytte fra hvor du er angst og diagnostisere på riktig måte & # 8220; anbefaler Elliot.

Prøv i stedet: Melatonin er et godt alternativ til disse reseptbelagte pillene, sier Elliott. Det anbefaler også å tilpasse seg på forhånd til tidssonen hvor du flyr ved å anta melatonin noen dager før. På denne måten vil supplementet være mer effektivt under flyet. Det lar deg også tilpasse deg raskere etter landing.Del på Pinterest

BYO minibar

Drikk en drink til rolige nerver er en oppførsel som vi strekker seg til noe mer enn den enkle flyet nervøsiteten. (C’er en grunn til at de kaller det happy hour.) Men mens det kunne være lett (og velsmakende) drikk en cocktail for å roe seg før eller under flyet, er det faktisk en av de verste tingene vi kan gjøre med kroppen vår.

& # 8220; selv om det gjør folk avslappet, er det aldri en løsning & # 8221; sier Elliott. «Det stimulerer ikke rem sove, og det er en depressiv som vil gjøre deg bedøvet og sliten. L’Andre nedstrøms effekt er bakrusen. Drikke dehydrert og dette er det siste du vil skje på # 8217; fly. & # 8221;

I tide, # 8217; Alkohol kan til og med forverre # 8217; angst.

Prøv i stedet: magnesium kan fremme muskelavsla. Siden bananene inneholder tonn, anbefaler Elliott nedsenking av en bananskall i varmt vann i åtte minutter for å tillate magnesium å absorbere i vannet;. Så legg til din favoritt te og ha det gøy.

Søtsaker til stjernene

Mens røyking medisinsk marihuana på et fly er absolutt ikke tillatt, mange reisende har funnet en måte å komme seg rundt dette problemet. Spiselig medisinsk marihuana (kjeks, brownies, gummy candies, lollipops, etc.) Er en av favorittene fra fans for å roe L’angst takket være Super Zen og avslappende effekter.

Men det viser seg at dette kanskje ikke er det du trenger når det gjelder å lindre # 8217; luft.

«Noen typer medisinsk marihuana stimulerer drømmen, mens andre gjør at du blir mer kreativ, mens andre fremmer avslapning. Men så langt de sier at de kan gjøre hver av disse tingene, er disse ikke godkjent av FDA, slik at reisende kanskje ikke vet hva de mottar & # 8220; sier Elliot.

«Du vil ikke ende opp med en innsats som vil få deg til å føle deg stimulert hvis du prøver å slappe av. Videre kan mange eksperimentere Paranoia fra marihuanaOg jeg vil gjerne hindre nybegynnere fra å eksperimentere med det & # 8220; sier.

Prøv i stedet: Elliott anbefaler å ha snacks med valnøtter eller mandler fordi de inneholder tryptofan. Tryptofanen bidrar til å produsere serotonin. Denne nevrotransmitteren bidrar til å fremme lykke, avslapning og søvn.

Vitamin C Overdose.

For mange reisende, # 8217; Flyangst har mye å gjøre med # 8217; stagnerende luft med dusinvis av andre fremmede.

Og det er sant: flyreiser er en enkel måte å spre de overførbare sykdommene på. De vanlige inkluderer respiratoriske og gastrointestinale sykdommer som L’influensa eller norovirus. Men det kan også være risiko for andre sykdommer, som tuberkulose og meslinger.

Før du flyr, vil mange reisende være overdose med påståtte rettsmidler som luftbåren og Emergen-C for å bidra til å forsterke deres immunsystem før et fly.

Det er ingen overbevisende informasjon som Airborne eller Emergen-C vil forhindre oppkjøp av smittsomme sykdommer og sier Mary Anne Jackson, MD, Direktør for smittsomme sykdommer på Barn’S Mercy Kansas City.

Ikke føl deg ond

Reisende elsker sine gadgets. Ingen er mer gjenkjennelig enn Mega-hodetelefonene med støyavbestilling som synes å okkupere mye airspace. Men disse dyre gadgets er verdt når det gjelder avslapning, samt nyter musikken din med surroundlyd?

& # 8220; Hodetelefoner med støyavbrudd kan avbryte sjokkerte lyder som forårsaker angst, men jeg anbefaler at du bruker dem i kombinasjon med en mørkemaske og sier Elliott.

& # 8220; Hvis du er ekstremt engstelig, og du vil ha noe å gjøre som er repeterende eller noe som gjør at du ler, kan du viderekoble oppmerksomheten fra underholdningsalternativene til # 8217; Plane & # 8221; sier Elliot. & # 8220; men hvis du virkelig vil slappe av musklene og kroppen din, så gå til svart som pitch med dype åndedrag er veien å gå.& # 8221;

Meagan Drillinger er en reise- og velværeforfatter. Hans mål er å få mest mulig ut av opplevelsen, samtidig som du opprettholder en sunn livsstil. Hans skrifter dukket opp på spenning, menns helse, reise ukentlig og tid ut New York, blant andre. Besøke deg blogg eller Instagram.