Hva gjør fotsoneterapi med kroppen?

Hva koster soneterapi?

Time med kun fotsoneterapi koster 590 kroner.

Hvordan massere føttene?

Legg foten oppå en golfball på gulvet og trykk godt ned, selv om det gjør vondt. Rull ballen fram og tilbake og i sirkler under foten. Fokuser på innsiden og midten av fotsålen, det er nemlig her du har flest triggerpunkter. For å en god effekt av massasjen, må den repeteres jevnlig.

Hva hjelper refleksologi mot?

Refleksologi har vist seg å ha god effekt ved behandling av idrettsskader, urinveisinfeksjoner, psoriasis, astma, alleri, migrene, ryggproblemer, atopisk eksem, bekkenløsning, reumatisme, depresjon, høyt blodtrykk, fibromyalgi, stressrelaterte plager, utbrenthet, angst og andre psykiske problemer.

Hvordan virker refleksologi?

Refleksologen kjenner det som små krystaller under huden, og når de bestemte punktene behandles igangsettes kroppens selvhelbredende evner. På en enkel måte kan man si at refleksologi er en form for trykkmassasje, som er med på å normalisere kroppens funksjoner.

Er fotmassasje bra?

Fotmassasje er godt egnet til å behandle ømme føtter og stiv og muskulatur. Massasjen gir en avspennende effekt på musklene som kan redusere ømheten og fjerne muskelknuter. Hevelser i føttene og bena. Ved å stimulere sirkulasjonen og lymfedrenasjen i føttene, kan fotmassasjen bidra til å redusere hevelse i føttene.

Hvordan massere?

Bruk hele hånden til å massere ryggen, lårene eller overarmene hans ved å la hendene dine gjøre loop-lignende bevegelser. Husk at det skal kjennes som en eneste flytende bevegelse, langs ryggraden hans og ut i skuldrene, og deretter ned langs sidene og videre ut langsi hoftene hans.

Hvordan massere seg selv i nakken?

Begynn med fingrene på venstre side av nakken, bak og under øret, og press lett inn mot ryggraden samtidig som du vrir hodet mot høyre. Stopp før du treffer ryggtaggene. Gjenta ned over hver side av nakken. Gå gjerne dypere og legg på mer press etter hva som føles godt.

Hva gjør en Nevrorefleksolog?

En nevrorefleksolog jobber med punkter i huden for å stimulere nervesystemet med hensikt og påvirke kroppens funksjoner. Med ulike teknikker jobber nevrorefleksologen systematisk på hele kroppen for å påvirke blant annet blod- og lymfesirkulasjon, muskulatur, skjelett og bindevev, organer, hormoner og nerver.

Hva er virkningen av massasje?

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager. Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.

Hvordan gi en god fotmassasje?

Gi en deilig fotmassasje
  1. Gjør klart for den beste fotmassasjen:
  2. Bløtgjør føttene. La føttene ligge i varmt vann i cirka 10 minutter. …
  3. Varme hender. Ha på krem eller olje på hendene dine før du begynner, for å gjøre opplevelsen mest mulig behagelig. …
  4. Øk presset. …
  5. Ikke glem sidene. …
  6. Roter. …
  7. Husk fotsålen. …
  8. Tærne.

Er hodemassasje bra?

Hodebunnsmassasje oppleves av de fleste som utrolig behagelig og anses som en av de aller mest avslappende massasjebehandlingene du kan få. I tillegg stimulerer behandlingen sirkulasjon og lymfedrenasje i hodebunnen og kan ha en positiv effekt på hodepine, migrene, stress og anspendthet.