Hva et utseende har et ekte og vellykket smil?

Jeg innrømmer, jeg smiler hele tiden. Men ærlig, det er ikke fordi jeg vil ha det. Noen ganger føler jeg meg i plikt, spesielt for å minimere uønsket oppmerksomhet eller pinlige situasjoner. Og på dag d’I dag, det siste jeg trenger er at vitenskapen gir fremmede flere grunner til å si: & # 8220; gi meg et smil & # 8221;.

jeg skjønner. Et ekte smil er mer enn bare en heis. Det kan ha en positiv innvirkning på livet ditt og har makt til å endre måten andre oppfatter deg.

Men jeg vil gjerne reservere mine beste smiler til de som er verdt det. Spørsmålet er: Hva gjør et godt smil og hvordan vet jeg når jeg skal bruke den?

En ny studie, med tittelen tittel & # 8220;Dynamiske egenskaper av vellykkede smiler& # 8220; – analyserer hva som gjør et vellykket smil og dets effekter på andre.

Så ifølge vitenskapen, hva gjør et perfekt smil?

Vel, ikke C’Det er bare en sti for et vellykket smil. Ingen menneskelig ansikt er akkurat det samme.

Imidlertid er C’er en serie parametere der et vellykket smil faller. Vanligvis er det en balanse mellom munnvinkelen (fra midten av leppen ALL’Lavere Lip Angle og Lower Lip), L’Smil forlengelse (Smil lengde fra midten av underleppen til & # 8217 ; hjørne av høyre leppe) og hvor mange tenner viser (mellom øvre og nedre leppe).

Studio deltakere ble også bedt om å klassifisere smiler som & # 8220; forstyrrende eller hyggelige & # 8221;, false eller ekte & # 8221; Og hvor effektivt de var: fra veldig dårlig, dårlig, nøytral, bra og veldig bra.

Vinnende smil ubehagelig smil l’hjørne av munnen vil være mellom 13 og 17 grader av den ekstreme munnen når smiling smiler fra omtrent halvparten til litt halvparten av avstanden fra en elev til 8217; andre hjørner av den lave munnen kombinert med en redusert bredde i leppene et smil av & # 8220; foraktet & # 8221;. Du har en mindre munn? Vis mindre tenner er ofte bedre. En større munn? De fleste tenner anses bedre. Disse samme åpne munnsirene kan også lage en «8217, fryktuttrykk.

Det kan virke som en hårpause, men smilende er et stort psykologisk og sosiologisk problem. Studien fant også at folket som hadde endrede ansiktsbevegelser, fikk en negativ innvirkning fra ikke å kunne produsere et vellykket smil.

Så du vet hvordan du skal smile & # 8211; og nå?

Som noen som er 5 fot og 2 inches, ofte utvekslet for en tenåring og uten en formell selvforsvarstrening, smiler min favorittvåpen til å spre fiendtlige situasjoner.

For de tider i fremtiden som jeg går på gaten, betaler til min virksomhet og gjør musikk eksploderer gjennom hodetelefonene mine, og en fremmed casual rop, spesielt, «8220; viser mitt vakre smil & # 8221; & # 8211; Åh, jeg har et vitenskapelig forstyrrende smil for å vise nå.

Takket være denne nye studien, trenger jeg ikke lenger å gi ekte smiler til street molesters. Jeg vet også hva smil av frykt unngår å vise mine molesterter. Hvis ingenting annet, nå skal de være redde.

Jeg er klar til å vise flere tenner jeg kan og trekke opp L’lepp vinkel i de fleste klasse (i utgangspunktet statusen til Joker). En så ubehagelig, min angriper har ikke noe annet enn å tolke det riktig som & # 8220; samlet effektivitet: dårlig & # 8221; og & # 8220; forstyrrende & # 8221;.

Veien Molresters Overalt, jeg håper du er klar til å se mitt vakre smil, bare egnet for deg og din mikro-aggresjon.

Robin er en Healthline utgiver.com. Han tror på kraften i et smil, selv om de mangler alle hjørnetenner. Når den ikke monteres, kan du ofte finne skjult i biblioteket Mysteries-delen eller kjøpe ting du ikke trenger i målet Dollar-delen. Du kan følge den Instagram.