Hva et utseende har en spontan abort? Blødning, holdbarhet og mer

Tegn på spontan abort

En spontan abort er et tap av spontan graviditet før de 20 ukene av svangerskapet. Noen 8 prosent 20 De kjente graviditetene slutter med en spontan abort, hvorav de fleste oppstår før den 12. uken.

Tegn og symptomer på # 8217; abort varierer fra person til person. Symptomene kan også variere avhengig av hvor langt du er. For eksempel vil et foster ved 14 uker være mye større enn et foster ved 5 uker med svangerskapet, så det kan være mer blødende og tap av stoff med en etterfølgende spontan abort.

Symptomer på’abort kan inkludere:

 • Identifikasjon eller blødning fra skjeden
 • Abdominale kramper eller smerte i nedre rygg
 • Passasje av stoffer, væsker eller andre produkter fra skjeden

Fortsett å lese Finn ut mer om’identifikasjon av en spontan abort og hva du skal gjøre hvis du mistenker at du har en.

Hva et utseende har blødning fra en spontan abort?

Blødning kan starte som en lett flekk eller kan være tyngre og se ut som en blodstråle. Når livmorhalsen strekker seg til tom, blir blødningen tyngre.

L’tyngre blødning er generelt over alle’fra tre til fem timer Fra det øyeblikket begynner en sterk blødning. L’Lysere blødning kan avbryte og starte fra en til to uker før det er helt sikkert.

Blodfarge kan variere fra rose til rød til brun. Rødt blod er friskt blod som forlater kroppen raskt. Brunt blod, D’andre deler, er blod som var i # 8217; livmor for en PO & # 8216;. Under en spontan abort, kan du se fargen på kaffefond, eller nesten svart.

Den nøyaktige mengden blødning som du vil oppleve, avhenger av en rekke omstendigheter, inkludert hva du er, og hvis abortet ditt er naturlig å utvikle seg eller ikke.

Selv om du kan se mye blod, informer legen din om du fyller mer enn To absorbenter en’nå i to eller flere timer.

Hva et aspekt har en misvisende abort?

Det kan ikke forekomme blødning eller andre symptomer med en spontan abort, i det minste i begynnelsen.

En spontan abort, også kjent som mislykket abort, oppstår når fosteret er død, men prosessene av unnfangelsen forblir i # 8217; livmor. Denne typen abort er vanligvis diagnostisert av ultralyd.

Hvor vanskelig blødning fra en spontan abort?

Akkurat som med mengden blod du ser, varigheten av en abort varierer fra person til person og til og med gravid gravid.

I mange tilfeller vil det ta en spontan abort to uker bruke. Legen kan foreskrive Misoprostol Drug (Cytotec) for å hjelpe en spontan abort til å bruke raskere. Blødning kan starte innen to dager fra behandling av behandling. For andre kan det ta oss opp til to uker.

Når abortet startet, burde det tyngste stoffet og blødningen ha gått rundt fra tre til fem timer. Etter at fosteret har gått, kan du fortsatt oppleve spotting og lite tap av stoff en eller to uker.

Hvordan forstå forskjellen mellom spontan abort og en syklus

Det kan være vanskelig å skille en veldig tidlig abort fra en sen periode. Faktisk, mange aborter oppstår selv før en person vet at han er gravid.

Generelt vil en spontan abort forårsake mer intense symptomer enn en menstruasjonsperiode. For eksempel:

 • Din menstruasjonsflyt kan være relativt like i måneden til måned med tunge dager og lyse dager. En spontan abort kan også ha tunge og lyse dager, men noen ganger blødning kan være spesielt tung og vare lenger enn du er vant til.
 • Blødning fra en spontan abort kan også inneholde store koaguli og stoffer som normalt ikke ser under syklusen.
 • Kramper kan være en del av den normale månedlige syklusen, men med en spontan abort kan de være spesielt smertefulle når livmorhalsen er stylet.
 • Fargen på blodet i syklusen kan variere fra steg til rød til brun. Hvis du ser en farge, er du ikke vant til å se, det kan være et tegn på spontan abort.

Når skal du søke hjelp

Kontakt alltid legen din dersom du er gravid og lider av blødning. Selv om en spontan abort ikke kan avbrytes en gang startet, kan legen utføre tester for å avgjøre om du kontrollerer tapet av graviditet eller noe «8217;.

For å diagnostisere en spontan abort, vil legen trolig utføre en ultralyd for å se etter babyens hjerterytme, hvis du er langt nok til å se en hjertefrekvens. Legen kan også bestille en blodprøve for å kontrollere menneskelige korioniske gonadotropinnivåer (HCG) for å se om de øker eller faller.

Hvis en spontan abort er bekreftet, kan legen foreslå en & # 8220; management venter & # 8221; eller vent på aborttrinnene naturlig. Dette skjer generelt alle’interiør to uker.

Ufullstendig spontan abort

L’Spontan abort kan være ufullstendige hvis:

 • Blødningen din er spesielt intens
 • Har du feber
 • A’Ultralyd avslører at C’er fortsatt stoff i livmoren din

I dette tilfellet kan legen foreslå en dilatasjon og en curettage (d og c), som er en kirurgisk prosedyre som utføres for å fjerne det gjenværende stoffet. Prosedyren utføres under generell eller regional anestesi og vurderes Sikker. D og c vanligvis ikke føre til langsiktige komplikasjoner.

Truet abort

Det er viktig å rapportere til legen noen blødning eller smerte som oppstår under graviditeten. I noen tilfeller kan du ha det som kalles en spontan truet abort, og det kan være noen behandlinger som kan hjelpe. Disse inkluderer:

 • hormonelle kosttilskudd hvis blødning skyldes et lavt nivå av progesteron
 • en sirkel (punkt i livmorhalsen) hvis problemet er med livmorhalsen som åpner for tidlig

Etter hvor lenge du kan bli gravid igjen trygt etter en spontan abort?

Snakk med legen din hvis du prøver å bli gravid igjen etter en spontan abort. Selv om det kan være sikker på å begynne å prøve etter den første normale syklusen, vil du kanskje planlegge en sjekk i henhold til årsaken eller antall aborter du har hatt.

Årsaken til tapet er ikke alltid kjent, men rundt Halvparten av spontane aborter De er forårsaket av problemer med barnekromosomer.

Andre mulige årsaker inkluderer:

 • uterinproblemer
 • hormonelle ubalanser
 • Andre helsemessige forhold, for eksempel diabetes, autoimmune sykdommer eller syndrom av polycystiske eggstokken

Etter en abort kan du ha hCG i blodet for en eller to måneder, som kan føre til en positiv falsk graviditetstest. I de fleste tilfeller vil syklusen komme tilbake fra fire til seks uker, Selv om du kunne starte eggløsningen nesten umiddelbart etter en spontan abort.

Snakk med legen din om prevensjonsalternativer hvis du ikke vil bli gravid etter en spontan abort.

Jeg vil avbryte igjen?

Spontanabort ikke det øker nødvendigvis sjansene dine for å ha en annen. Risikoen forblir rundt 20 prosent.

To eller flere aborter er definert av den tilbakevendende graviditeten (RPL). Risikoen for spontan abort etter to tap er 28 prosent. Etter tre påfølgende tap øker det en 43 prosent.

Alene 1 prosent av folk opplever tre eller flere spontane aborter. Av 65 prosent av de med uforklarlig rpl fortsetter å ha vellykkede graviditeter.

Outlook

Aktiviteter som trening, arbeid, morgen kvalme og sex forårsaker ikke spontane aborter. Også ting som å røyke eller drikke alkohol eller koffein, som kan føre til andre komplikasjoner, er også lite sannsynlig Å bringe til for tidlig tap av graviditet.

Spontan abort kan være fysisk smertefull og kan også forårsake en rekke følelser. Selv om kroppen din kunne komme seg om noen uker, sørg for at du tar deg tid til å behandle dine følelser, oppgradere og be om hjelp når du trenger det.