Hva et utseende en dag med astma

Da jeg ble lei av en håndfull kronisk barnas sykdommer, ble den første diagnostisert astma. Arbeid for meg selv i omtrent et år og hjalp meg med å lære mer om kroppen min og Best Administrer min astma. Når det er sagt, bruker jeg ikke min inhalator så mye som jeg burde, og du ser hvordan jeg beveger meg i mitt daglige liv.

Her er Com’Det er en vanlig dag i mitt liv med astma.

8 om morgenen

Vanligvis er jeg våken på denne # 8217; nå, med mindre hun hadde en hard nattvendte smerter, søvnløshet eller angrep D & # 8217, astma. Heldigvis, i går kveld var det en (sjelden) god natt, og jeg våkner opp i min virkelige seng! Min mann er allerede på jobb i nesten to timer når jeg starter dagen min.

8: 15

Mens jeg er på badet, sjekk tiden for å gjøre deg klar for dagen. Påvirker hvor nært til mitt terapeutiske regime. Det burde ikke være for styggt om morgenen her, så jeg forlater nasal spray og åpner vinduene i & # 8217;. Jeg liker å la deg gå inn i en bit & # 8216; av kjøligere luft enn morgendøren, spesielt før temperaturen og fuktigheten økte senere. De to av disse, kombinert med allergier, forverrer åndedrettsproblemer. Men C’det er noe så forfriskende i det eller # 8217; Frosty Morning Air. Jeg skulle ønske vi kan sette fingeren på den.

8:30

Jeg bosetter meg på sofaen i oppholdet. Min viktigste morgenaktivitet? Clare våre to marsvin! Gus Gus og Jaq er våre barn, ferdigstillelsen av vår lille familie. De bringer så mye glede i våre liv og # 8211; Som det faktum at Gus ikke vil sove mens du skjemmer bort, med mindre du synger Broadway-sanger.

11 am

Jeg må gå til butikken. OK, det er mer et ønske enn et behov. Mitt kveldsmiddagsprogram er å lage spaghetti, en av mine spesialiteter, men jeg har ikke alt jeg trenger. Siden jeg ikke bærer inhalatoren til butikken med meg, velger jeg kaffe. Noen Undersøkelser Vis at en varm svart kaffe kan benytte astmaanfall eller kurere symptomene. Også, jeg liker også kaffe!

11: 40

Når jeg går ut av butikken, røyker noen utenfor og finner deg nærmere # 8217; slipp av hvor teknisk tillatt. Jeg lanserer et gretten utseende og prøver å beholde pusten til jeg ikke er langt nok til å være et problem for røyking. (Merk: det virker aldri.)

12: P.M. 15

Når jeg kommer hjem, går jeg opp trappen veldig sakte opp til leiligheten vår i andre etasje. Trappene er noe som jeg sliter med en god dag, og, vel, akkurat nå ser ut til å klatre på’Everest. Jeg lukker alle vinduene og slår på klimaanlegget for å sjekke eksponeringen min for utløseren.

4 PM

Kaffen jeg tok i morges var mye sterkere enn jeg forventet! Hjernen min kjører. Dette er alltid en god ting for produktiviteten min, skjønt! Siden jeg kom hjem, skriver jeg, svar på e-post, jeg rengjør kjøkkenet og begynner å forberede middag, slik at du kan prøve det for å få det klart når mannen min kommer hjem.

9: P.M. 30

Om en & # 8217 har gått; nå siden jeg tok min kveld medisiner. Jeg ga gutta deres natthøi, jeg ble vasket tennene mine og jeg var forberedt på å gå til sengs.

Min mann og jeg gjør vårt beste for å få oss til å le på # 8217; en annen hver eneste dag. Dette er enda mer sant etter en lang dag. Jeg har alltid vært noen som ler sterke og dypt, som normalt er noe stolt av. Dessverre, opprører min astma.

I kveld, jeg ris for mye, for mange ganger. Jeg kan ikke ta pusten. Tonen går fra bekymringsløs og morsom å seriøs og bekymre seg raskt. Vi husker begge com’det var da min tidligere kollega mistet sin sønn på grunn av et angrep.

9: P.M. 40

Jeg satte meg selv sittende og han masserer ryggen min. Jeg åpner inhalatoren og oppdager at jeg trenger å fordoble normal dose for å få lettelse. Jeg bringer meg av vannet og fortsetter å massere ryggen min. Spøk om hvordan det irriterende ettersmakingsinhalatoren er noe jeg ikke ønsker mine verste fiender. La oss heie igjen, men jeg forsikrer deg om å beholde det bare på denne & # 8211; Aughance.

11.00

Min mann fant søvn for en liten stund siden, men det kommer ikke snart for meg. Den samme rystende følelsen av før er tilbake, og hva som helst, kan jeg ikke roe hjernen min. Jeg prøvde å spille noen spill på telefonen min, men du trenger ikke. Er en & # 8217 en annen natt når jeg beveger meg på sofaen for å prøve å sove & # 8230; i det minste, på slutten.

Kirsten Schultz er en forfatter av Wisconsin som utfordrer seksuelle og kjønnsstandarder. Takket være hans arbeid som aktivist for kroniske sykdommer og funksjonshemninger, har han rykte om å bryte ned barrierer mens de bevisst forårsaker konstruktive problemer. Kirsten har nylig grunnlagt kronisk sex, som åpenbart diskuterer hvordan sykdommen og funksjonshemmingen påvirker våre relasjoner med oss ​​selv og andre, inkludert & # 8211; Du gjettet & # 8211; kjønn! Du kan lære mer om Kirsten og kronisk sex opp Kronicsex.org.