Hva er Plasmapen behandling?

Hvor lenge varer mesoterapi?

Hvor lenge varer effekten av behandlingen? Effekten sees umiddelbart, men best 1-2 uker etter behandling. Det anbefales å motta minimum 3 behandlinger, som gir en langvarig rynke-reduserende effekt i huden. Kroppens normale aldringsprosess fortsetter, men formålet med behandlingen er å gradvis gjenopprette den.

Hva gjør en Dermapen?

Dermapen er en avansert form for microneedling. Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80 % flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene.

Hva er Krystallslip?

Fin behandling til arr, store porer, pigmentering, linjer og rynker. Dette er en mild form for hudsliping hvor huden ”sandblåses” ved hjelp av diamantkrystaller. Dette bidrar til å øke hudens spenst og styrke og etterlater den glatt og ren.

Hvordan stramme opp øyelokk?

Operasjonsmetode er avhengig av hvor mye øyelokket henger ned og hvor mye du klarer å løfte opp øyelokket. En vanlig metode er å åpne huden på øyelokket og stramme opp/forkorte løftemuskelen. En annen metode, når man ikke klarer å løfte øyelokket, er å plassere en tråd under huden fra over øyebrynet og ned i øyelokket.

Hvordan bli kvitt tunge øyelokk?

Tunge øyelokk uten operasjon

Massasjetekniker som drenerer og myker opp den sensible huden rundt øynene, er oppløftende og en spesial øyemaske av alger legges så som et lokk over øynene. Den vil virke beroligende og kjølende. Behandlingen er nydelig og gir en gnistrende følelse og den kan stramme opp huden.

Hva er Plasmage?

Plasmage er lysenergi som brukes for å fordampe bort det øverste hudlaget, slik at vevet trekker seg sammen. Denne prosessen utløser en umiddelbar sammentrekning og stramming av hudfibre for å skape løft, remodeling og foryngende effekt.

Hva er et Trådløft?

Trådløft er en teknikk som går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder. Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og det finnes forskjellige type tråder og produsenter. Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp.

Hvor ofte bør man ta mesoterapi?

1 uke etter behandlingen, men vil være mest synlig 1-2 uker etter siste behandling i en behandlingspakke på 3 behandlinger. Vi anbefaler at du gjennomfører minimum 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom for å få et best mulig resultat. Den første dagen etter behandlingen bør du ta høyde for at huden vil være litt rød.

Hvor mye koster mesoterapi?

Mesoterapi
Behandling Pris Tid
Mesoterapi ansikt med mesogun/nappage teknikk fra 2500,- 60 min
Mesoterapi glatte ut linjer på hals 45 min
Mesoterapi for hovne øyne 1500,– 45 min
Mesoterapi for hovne bein 2500,– 45 min

2 weitere Zeilen

Hvordan utføres mesoterapi?

Mesoterapi utføres med en veldig tynn og liten nål med små lette stikk helt overfladisk i huden. Dette er som oftest ikke smertefullt, men noen områder kan være mer sensitive enn andre, og det tilbys derfor bedøvelse ved behov. Hvis det kombineres med Dermapen kan vi needle det inn i huden (dette gir best resultat).

Kan Dermapen skade huden?

Hva gjør behandlingen

Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater.