Hva er myofascial release?

Hva er myofascial release?

Myofascial utgivelse er en type fysioterapi som ofte brukes til å behandle myifascial smerte syndrom. Miofascial smerte syndrom er en kronisk smerteforstyrrelse forårsaket av følsomhet og spenning i myofascial vev. Disse vevene omgir og støtter musklene i hele kroppen. Smerte kommer vanligvis fra bestemte punkter ALLE’interiør av myofascial vev kalt «8220; trigger poeng & # 8221;.

MioFascial Release fokuserer på å redusere smerte ved å løsne spenning og spenning ved utløserpunkter. Det er ikke alltid lett å forstå hva Trigger Point er ansvarlig for smerten. Finn smerter i et bestemt utløserpunkt er veldig vanskelig. Av denne grunn brukes myofascial-utgivelsen ofte på et stort område med muskler og stoffer i stedet for i individuelle poeng.

Hvordan myfascial release fungerer?

De fleste myofascial utgivelsesbehandlinger foregår under en massasje terapi økt. Noen tradisjonelle kiropraktorer og leger kan også tilby det.

Din terapeut masserer forsiktig min-Memascia og oppdager stive eller stive områder. Den normale minformasjonen skal være fleksibel og elastisk. Terapeuten vil begynne å massere og strekke områdene som føler seg stive med et lite manuell trykk. Terapeuten hjelper derfor stoffet og støttekappen til å frigjøre trykk og spenning. Prosessen gjentas flere ganger på samme utløserpunkt og på andre utløserpunkter til terapeuten føles spenningen, er helt frigjort.

Oppdag 10-faset programmet til den amerikanske kroniske smertestillingen for å håndtere kronisk smerte »

Disse områdene hvor massasjen arbeider, kan ikke være nær opprinnelsen til smerten eller til det punktet hvor du føler smerten mer tydelig. Myofascial release fungerer på det bredere muskelnettet som kan forårsake smerte. Prøv å redusere spenningen gjennom hele kroppen ved å frigjøre utløserpunkter på en breddel av muskelsystemet.

Hvem kan dra nytte av myofascial utgivelse?

Pasienter med miofascial smerte syndrom drar ofte nytte av denne typen terapi. Folk som lider av kronisk hodepine, kan også finne lettelse fra myofascial utgivelse. Masser forsiktig muskleroppgaven i og rundt nakken og hodet kan redusere hodepine.

Noen mennesker med venøs insuffisiens, som oppstår når blodet akkumuleres i beinets dype årer, kan også være kandidater for myofascial utgivelse. Under venøs insuffisiensen strekker blodpølene seg og til slutt ødelegger benene på bena. Du kan prøve en smertefull og smertefull følelse i det berørte benet. Myofascial Release kan brukes i kombinasjon med andre behandlinger for å redusere stagnasjon og smerte forårsaket av «8217, venøs insuffisiens.

Hva er risikoen for myofascial utgivelse?

MioFascial Release fra massoterapi har svært få risikoer. At du prøver å slappe av eller lindre ryggsmerter, massoterapi kan være nyttig for smerte reduksjon.

Imidlertid er massasjen ikke ideell for folk:

  • med brannsår, skader eller smertefulle sår
  • med frakturer eller ødelagte bein
  • Med skjøre eller svake bein
  • med dyp venøs trombose eller problemer med dype årer
  • Tar medisiner for å fluidifisere blod

I svært sjeldne tilfeller kan massoterapi forårsake:

  • Intern blødning
  • Midlertidig lammelse eller vanskeligheter med å bevege muskler
  • Allergisk reaksjon på oljer, geler eller lotioner
  • Nerveskade

Vitenskapen støtter myofascial utgivelse?

De fleste studier undersøker massasje og kiropraktisk manipulasjon. Det er imidlertid få studier som spesifikt undersøker myofascial-utgivelsen. Dette skyldes at terapi-stilene er forskjellige fra profesjonelle til profesjonelle. Dette betyr at det er vanskelig å få en bred medisinsk støtte. Legene kan være mer sannsynlig å anbefale mer tradisjonelle behandlinger.

Men på grunn av sin mangel på risiko, kan mange pasienter med kronisk ryggsmerter eller til og med kortsiktighet være interessert i å prøve det for å se om terapien gir litt lettelse. Dette gjelder spesielt hvis du prøver å unngå kirurgi.

Se en massør og legen din

Snakk med legen din eller fysioterapeut hvis du er interessert i å prøve MioFascial Release. Du kan ha en stor suksess med denne typen alternativ behandling for ryggsmerter. Men du må være oppmerksom på risikoen og potensielle farer som du ville med noen form for medisinsk behandling.