Hva er laminering av bryn?

Hvordan behandle Bryn etter laminering?

ETTERBEHANDLING. Det er viktig å ikke få vann eller fukt på brynene på 24 timer da skjelaget i håret fortsatt er litt oppe og håret kan fortsatt skifte retning. Kundene får med seg en engangs børste som man kan bruke i etterkant for å første hårene på plass. Vi anbefaler å bruke et serum hver dag etter behandlingen.

Hvem passer Brynslaminering for?

Behandlingen passer for alle, kvinner og menn. Du kjenner deg kanskje igjen i noen av punktene nedenfor. Da er denne behandlingen perfekt for deg! -Endre hårets retning i brynet.

Hva er Powderbrows?

Powder brows er betegnelsen på semi-permanent makeup, der man pigmenterer farge ned i øverste hudlag og oppnår en naturlig farging av hele brynet. Powder brows er også kjent som Ombrebrows, og passer for deg som ønsker å skape en skyggeleggingseffekt fremfor en hårstråeffekt.

Kan man sminke Laminerte Bryn?

Gjennom første døgn etter behandlingens slutt, burde ikke brynene bli tatt på unødig eller komme i kontakt med vann, eller steder med mye fuktighet (kan være en lang dusj, badstue). Etter at 24 timer er gått fra behandlingen tok sted, kan du sminke brynene og bruke alle mulige kosmetiske midler.

Kan man farge Laminerte Bryn?

Dersom du ønsker å fortsette å laminere brynene dine er det med 6-8 ukers mellomrom du kan ta behandlingen. Kom i mellomtiden til en oppfølgingstime etter ca. 3-4 uker for å forme og farge brynene dine slik at de alltid ser ryddige og fine ut.

Når kan man dusje etter Brow Lamination?

Brow Lamination limer fast hårene.

Etter 24timer etter behandling kan man dusje / vaske ansiktet som vanlig, og nå er ikke brynshårene lenger “limt fast.” Man kan nå børste brynene slik man vil.

Kan man trene etter Brow Lamination?

Etter behandling

Man må unngå å få brynene i kontakt med vann i 24 timer. Heller ingen trening som innebærer svetting.

Hvor lenge varer Brynslaminering?

Brow lamination er behandlingen for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum. Når vi utfører Brow lamination løfter vi øyenbrynshårene dine den retningen du ønsker slik at du får et naturlig resultat med mer volum og fylde. Det er en “permanent” brynstyling som holder i 6-8 uker.

Hva er laminering av vipper?

Kort fortalt er brow lamination en «permanent» brynstyling. I behandlingen blir brynene først behandlet med et mykgjørende serum, før brynene børstes på plass og blir «laminert» med et virkemiddel som gjør at formen på brynene holder seg i opp til en måned. deretter formes brynet med voks.

Hva er HD Bryn?

Hva er HD Brows? HD Brows er spesialutviklet for å gi deg et induvidiulet tilpasset resultat, enten du vil ha et naturlig utseende på brynene, gjøre brynene mer fyldigere, eller ha bryn som er tynnere og mer definert utseende. Dette er Storbritannias desidert mest populære brynsbehandling.

Hvor lenge varer Powderbrows?

Du får ett lett pudrete sminket resultat som over 3-5 år vil forsvinne helt hvis du ikke opprettholder fargen. Du bør komme for en oppfriskning etter ca. 1-2 år hvis du ønsker å fortsette å ha powder Brows. Behandlingen går over 2 besøk.