Hva er jording og kan bidra til å forbedre helsen din?

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Jording, også kalt jordet, er en terapeutisk teknikk som innebærer å utføre aktiviteter som Ti & # 8220; root & # 8221; eller de kobler deg elektrisk til jorden.

Denne praksisen er basert på jording vitenskap og jording fysikk for å forklare hvordan Elektriske kostnader Fra jorden kan ha positive effekter på kroppen din. Denne typen jording terapi er ikke helt den samme som teknikken som brukes i behandlingen av mental helse.

I denne artikkelen vil vi utforske vitenskapen ved foten av’jording energi, risiko og fordeler med utstyret; bruk av jording teknikker og hvordan å bakke bakken.

Hvilken vitenskap sier

Jording er for tiden et lite studert emne, og det er svært få vitenskapelige studier på fordeler. Imidlertid utforsket den nyeste vitenskapelige undersøkelsen grunnlaget for betennelse, kardiovaskulære sykdommer, muskelskader, kronisk smerte og humør.

Den sentrale teorien av en Revisjonstudio Det er at jording treffer levende matrisen, som er den sentrale kontakten mellom levende celler.

Elektrisk ledningsevne eksisterer ALLE’interiør i matrisen som fungerer som et forsvar av immunsystemet, som ligner på antioksidanter. De tror at gjennom rooting, kan de naturlige forsvarene i kroppen bli gjenopprettet. Videre forskning utvide denne ideen.

I en Liten studio Når det gjelder jording og helsen til hjertet, var 10 sunne deltakere forankret ved hjelp av patcher på håndflatene og på fuglens plante.

Blodmålinger ble utført før og etter jording for å bestemme eventuelle endringer i fluiditeten av røde blodlegemer, som spiller en rolle i hjertes helse. Resultatene indikerte en betydelig lavere mengde røde blodlegemer etter jording, noe som tyder på kardiovaskulære helsemessige fordeler.

En annen litt Bredere studie Han undersøkte rollen som jording på post-utøvelse av muskelskade. Forskerne brukte både patcher og jordingsmatter og målt kreatin kinase, antall hvite blodlegemer og smertestillende nivåer før og etter jording.

Blodanalysen indikerte at roten reduserte muskelskade og smerte i deltakerne. Dette antyder at rotening kan påvirke helbredende ferdigheter.

Dette søket støttes av en nylig studere Basert på smerte reduksjon og forbedring av humøret. Seksten massagere har vekslende perioder med rooting og ingen rooting.

Før grunnleggende terapi var fysisk og følelsesmessig stress og smerte vanlige bivirkninger av deres fysisk krevende arbeider. Etter jording terapi, smerte, stress, depresjon og tretthet ble alle redusert blant deltakerne.

De fleste jordingsstudier er små og er basert på en eller annen måte på subjektive tiltak, for eksempel selvprisende følelser, humør eller til og med selvadministrerte behandlinger.

Noen studier er også basert på blodmarkører, som de som oppdager betennelsen, men størrelsen og mangelen på disse studiene tyder på at videre forskning er nødvendig.

Typer av jording eller jording

Det er mange typer jording. Alle fokuserer på å koble til igjen til jorden. Dette kan gjøres ved direkte eller indirekte kontakt med jorden.

Barfot

Du har aldri vært ute på en varm sommerdag, og du har hørt behovet for å kjøre barfot på # 8217;? En av de enkleste måtene å rote på bakken er å gå barfot.

Enten det er gress, sand eller slam, la huden din å berøre naturlig jord, kan gi deg energi til rot.

Bakke

Du kan øke jordens hudkontakt som sprer seg på bakken. Du kan gjøre det på Park Gress eller på sanden på stranden.

Hvis du har tenkt å rote på denne måten, sørg for at du tar de nødvendige forholdsregler og aldri ligger et sted du kan bli såret.

Fordyp deg i vannet

Sekund tilhengere For jording, vann; vann kan brukes til jording på samme måte som det fysiske landet brukes til jording.

Bare foreslå å vade inn i en klar innsjø eller svømme i havet som en måte å rote på. Som alltid, sørg for at du er trygg når du svømmer, spesielt i uklar eller dypt vann.

Bruk av jordingsutstyr

Når du går ut til Roten, er det ikke alternativet «8217, det er Alternativer. En jordingsmetode innebærer å koble en metallstang til ekstern jord og dermed tilkobling av kroppen; en stang til kroppen gjennom en tråd.

Hvis du ikke føler deg rolig i # 8217; bruk en’Metal Rod å sette på bakken, andre jordingsutstyr er tilgjengelig. Dette utstyret er en effektiv måte å inkorporere jordingsbehandling i ditt daglige liv og inkluderer:

  • Ground Mats
  • Jording ark eller tepper
  • Jording sokker
  • Jording band og patcher

Du kan finne matter, sengetøy, tepper, sokker og stropper på nettet.

Hvorfor bruke jording?

Ikke C’Det er mye forskning på fordelene med jording. Imidlertid rapporterte folk forbedringer av forhold som:

  • Kronisk utmattelse. I studere På massasjerene har mange rapportert en reduksjon i tretthetsnivåer etter fire ukers behandling med jordingsmatter.
  • Kronisk smerte. De studere På bakken for utvinning av # 8217; øvelsen fant at de som brukte jording patcher rapporterte lavere smerte nivåer.
  • Angst og depresjon. I en liten studere, har blitt vist at selv 1 time jordbehandling kan forbedre humøret betydelig.
  • Søvnforstyrrelser. Massasjerer opplevde også en forbedring av søvnlengde og reduserte søvnforstyrrelser med jordingsbehandling.
  • Hjerte-og karsykdommer. Resultater av en behandling studere Det har oppdaget at langsiktig selvadministrert jordbehandling bidro til å redusere blodtrykksnivåene i hypertensjonsdeltakere.

Som nevnt ovenfor er mange av disse studiene små og krever videre forskning. Noen helsepersonell mener imidlertid at fordelene med jordingsterapi bare kan komme fra følelsen av å bli koblet til naturen. Uansett dette, C’det er liten skade.

Raiserveringsrisiko

Mange av jordingsteknikkene som utføres i naturen, for eksempel å gå på gresset eller svømme på stranden, er relativt trygge.

Imidlertid kan det være fare for elektrocution ved bruk av jordingstenger, matter eller lignende utstyr. Når du bruker disse typer jordingsutstyr, vær oppmerksom på og følg alle indikasjonene for å unngå elektrisk støt.

Videre kan forhold som kronisk tretthet, smerte og angst ha underliggende medisinske årsaker som må adresseres. Besøk alltid legen din for disse typer forhold før du stoler på jordbehandling som den første behandlingslinjen.

Bunnlinjen

Jording eller jording er en terapeutisk teknikk som fokuserer på justering av strømmen din ved å koble til jorden. Det er få undersøkelser bak jording, men mindre studier har hatt fordel for betennelse, smerte, humør og mer.

Jording kan utføres på innsiden eller på utsiden, med eller uten jordingsutstyr. Uavhengig av hvordan du velger å bakke, sørg for at du alltid er klar over hva som omgir deg alle, eksternt og bruk jordingsutstyr som trygt for å redusere risikoen.