Hva er foreldrene til plenen (og du er en av dem)?

Ditt hjerte svulmer i episke proporsjoner når du tenker på barna dine. De store avstandene du gjør når det gjelder å beskytte dem mot onde, er naturlige og viser din dype kjærlighet og bekymring.

Kanskje du har hørt at noen foreldre gjør et videre skritt fremover og beskytter barnet sitt mot enhver form for feil og motgang. Kanskje du også sa at du gjør det. I så fall kan du tilhøre en ny ras av mødre og dads kjent som foreldre & # 8220; slåmaskinen & # 8221;.

Den gode nyheten er at hjertet ditt er på rett sted. Men fjerning av hvert hinder som barnet ditt må møte, kan påvirke dem negativt på lang sikt?

Her er hva du trenger å vite om foreldre av gressklipperen og hva du kan gjøre for å overvinne noen av fallgruvene.

Relatert: Hva slags foreldre er riktig for deg?

Gressklipper mot helikopterforeldre: Hva er forskjellen?

Også kalt foreldre & # 8220; snøplogen & # 8221; eller foreldre & # 8220; Bulldozer & # 8221; Gressklipper foreldre har et sterkt ønske om å beskytte sine barn mot enhver form for kamp eller hindring. Og følgelig er det sagt at & # 8220; mowure & # 8221; ethvert problem som barnet sitt må møte, i tillegg til å hindre forekomsten av problemer først.

Dette kan virke veldig lik en eller # 8217; annen foreldreutvikling, foreldre til’helikopter.

Foreldrene til Helicopter Shakes & Holder D & # 8217, øye hver eneste bevegelse av sønnen. Klipperen foreldrene kan også ha trender i balansen, så vel som å redde barna sine.

For å illustrere forskjellen, kan en helikopterforelder hele tiden kontrollere oppgavene eller stemmene fra Sonen online og stadig minne deg om å levere leksene dine.

En gressklipper kan imidlertid fullføre oppgaver og prosjekter & # 8220; for & # 8221; ens sønn, bevisst eller ikke. (Igjen, disse foreldrene vil ha det beste for sine barn.)

Her er en titt på seks funksjoner som indikerer at du kan være en gressklipper.

1. Ikke la barnet ditt håndtere konflikter

Konflikten er en del av livet. Men det kan være smertefullt å se, spesielt hvis du starter i en ung alder. Brødre og fettere kan argumentere mellom dem, og babyen din kunne ha minst en battibecco med et annet barn på lekeplassen.

Mens noen foreldre kan se disse opplevelsene som en vanlig del av barndommenes barndom, kan ideen om at barnet ditt ikke er velkommen eller urolig, være mer enn du kan klare følelsesmessig: Vi forstår det, stol på oss.

For å sikre at deres barn ikke står overfor denne typen problemer, kan en gressklipper avbryte spilldatoen eller blokkere barnets evne til å leke med visse barn. De kunne til og med ringe sin skole for å fordømme et barn som turves det, selv i mindre hendelser.

Denne foreldre tilnærmingen kan være farlig i noen situasjoner fordi det ikke tillater barnet ditt å utvikle mental kraft, noe som kan hjelpe ham til å bli mer motstandsdyktig. Videre kan det ikke tillate barnet ditt å fremme problemer med feilsøking, noe som kan hjelpe deg med å overvinne hindringer.

2. Fullfør barnets lekser

Ikke c’det er absolutt ingenting galt i # 8217; Hjelp din sønn gjøre leksene dine. Dette er hva foreldrene engasjert. Problemet er imidlertid at foreldrene til gressklipperen kan utføre oppgavene og klassenes prosjekter for sine barn for dem.

Dette kan starte i grunnskolen når et barn har problemer med fraksjoner eller multiplikasjon. Modellen kan bringes til mellom- eller videregående skoler, hvor noen foreldre til og med kommer til å skrive forskningsdokumenter, hvis det er for mye arbeid eller skaper for mye press for barnet.

Til slutt går disse guttene imidlertid på college og arbeid. Hvis de har liten erfaring med ledelsen av tidsfrister og tidsstyring, kan det være vanskeligere for dem å tilpasse seg det hektiske universitetet eller til en utfordrende jobb.

Husk: Ønsker å være involvert er en god funksjon. Men hvis du tror at en oppgave er for utfordrende for barnet ditt, kan du kanskje bruke andre foreldre som et trimatisolkart eller snakke med læreren.

3. La leksene dine når sønnen din glemmer dem hjemme (eller på ellers gjenopptar han spillet for dem)

Et aspekt av # 8217; Lære å være en ansvarlig person er å huske å bringe oppgaver og prosjekter til skolen & # 8211; eller gym klær eller signerte autorisasjonsark -. Men hvis du er en gressklipper, vil du gjøre alt du trenger for å hindre at barnet ditt blir scolded eller ta en lav stemme fordi du glemmer en lekser.

Så, hvis du merker et prosjekt, en hjemmeoppgave eller en bok av det glemte biblioteket, vil du ta alt og løpe raskt på skolen. Men dessverre lærer dette ikke ansvar. Snarere kan det lære at du alltid vil være der for å redde dem og redde dem.

C’er en subtil linje for dette. For eksempel, hvis C & # 8217, det er en tur og barnet ditt glemmer autorisasjonsskjemaet signert en eller to ganger, det er sannsynligvis helt rimelig å ta det til skolen hvis du kan. Men hvis glemelsen er vanlig, kan det være en god måte å huske dem i fremtiden.

4. Tid din sønn fra vanskelige aktiviteter

Ingen ønsker å se at hans sønn mislykkes. Men du kan være en gressklipper hvis du fjerner sønnen din fra vanskelige aktiviteter eller aktiviteter.

Innse at dette kunne retort mot, sende meldingen du ikke tror på barnet ditt, som vi vet er ikke tilfelle i det hele tatt. Dette kan indusere dem til å utvikle usikkerhet og dårlig selvtillit. (Husk også at en naturlig reaksjon på store forventninger er å tilfredsstille dem.)

5. Gi din sønn hva han vil

Hvis gutten på bunnen av veien tar en ny sykkel, kjøper du en ny sykkel til sønnen din. Hvis en’andre familie bringer sønnen i en fornøyelsespark, planlegger også en dagstur.

Dette er ikke & # 8220; Holde opp med Jones & # 8221;. Det er å sørge for at barnet ditt ikke føler seg utelukket eller fornærmet, noe som viser din dype kjærlighet. Men følgelig kan barnet ditt ende opp med å få alt du alltid har ønsket. Selv om vi vil at livet skal være så for alltid, er det ikke. Barnet ditt kunne vokse å tenke på å måtte alltid ha det andre har.

6. Du møter deg hele tiden med lærere

Hvis du er en gressklipper, er det sannsynlig at lærerne og barnets orienteringskonsulent kjenner deg ved navn. Det er ikke en negativ ting i seg selv og for seg selv, men & # 8230;

Alt du trenger er en klage fra barnet ditt, og du er på skolen for å diskutere det for dem. Hvis barnet ditt mener at en lav stemme var uberettiget, går han straks sideveis fra sin side uten å høre fakta.

Du kan også gjentatte ganger kontakte konsulenten for orienteringen om høyskoleforespørselsprosedyren. Og snakket om et spørsmål til universitetet, kan du velge de beste skolene du tror, ​​fullføre søknaden om opptak til universitetet; Universitetet og til og med bestemme L’leksjonstid.

Vi sier ikke at du aldri bør møte barnets lærere. Faktisk er et kontinuerlig forhold til sine lærere, spesielt hvis barnet ditt har unike forhold som krever det, som en individualisert utdanningsplan (PEI), en god ting.

Å være en gressklipper er god eller dårlig?

Gressklipper foreldre har gode hensikter. Det de vil ha for sine barn, er ikke annerledes enn hva alle foreldre vil ha: suksess og lykke.

Men selv om «mow» hindringer kan virke som en utmerket måte å forberede litt til suksess, kan gjøre mer dårlig enn bra.

Konflikter og problemer lærer barn Hvordan å håndtere ubehag, skuffelse og frustrasjoner og hjelpe dem med å utvikle mental styrke. På denne måten blir det lettere for dem å møte livet.

Med for mange tiltak fra foreldrene, kan noen barn prøve en ekstra angst når de er under stress du ikke kan kontrollere. Videre kan overdreven involvering av foreldre kanskje ikke frigjøre noen tenåringer, noe som kan spille en rolle i måten studentene i det første året tilpasser seg.

Sekund en nasjonal undersøkelse På 1,502 amerikanske unge voksne som passerer fra videregående skole til universitetet, tok ca 60% ville foreldre dem følelsesmessig forberedt på college. Og 50 prosent hevdet å måtte forbedre sin egen uavhengige livskapasitet i øyeblikket av høgskolen, og denne undersøkelsen ble også gjort uten å fokusere på foreldre-stilene på Helikopter eller Lawn Mower.

L & # 8217;

Så hva du kan gjøre hvis du tror du er en gressklipper og ønsker å endre?

Vil gi barnet ditt en fordel er forståelig. Vet bare at du kan være en kjæreste foreldre uten overdrivende. Faktisk kan det være et godt første skritt å begynne å vite at la ditt søte barn leve motgang er en fordel, spesielt for fremtiden.

Husk at overdreven eller overdreven foreldre kan potensielt redusere selvtillit og sønn selvtillit og ikke forberede det til den virkelige verden. Så la sønnen stå alene.

Stol på sønnen din som ansvarlig for oppgaver og klasseprosjekter og bekjempe impulsen for å komme til sin redning hvis du merker litt & # 8216;. La de ha plass til å behandle sine konflikter, selv om det er helt greit å gi råd og praktiske forslag, nå og i voksen alder, da de sannsynligvis setter pris på det enda mer.

Tillat også barnet ditt å begå feil og administrere konsekvensene av disse feilene. Deres gjenvinningskapasitet kan overraske deg. I stedet for å vurdere vitsene D & # 8217, arrest eller skuffelser som et stort hinder for livet, betrakt dem som muligheter for barnet ditt å lære og vokse.

Å snakke med andre foreldre og skole konsulenter kan være en fin måte å finne ut hva som fungerer for andre.