Hva er den sikreste og rene måten å ha analsex på?

Spørsmål: Analsex er et nytt territorium for meg, men ikke for min partner. Han er søt og sier at han får ham til å føle seg bra. Nå vil han dele det’erfaring med meg & # 8230; Vendt mot fingeren min inne. Det er trygt? Enda viktigere, det er rent?

Din partner forstod noe! Det anal spillet er trygt, og du kan sørge for at din erfaring er helt ren. Men den beste måten å lære om du liker det er å utforske det alene.

Hvis du er bekymret for bakterier, foreslår jeg at du begynner å kjøpe en flåte enema fra nærmeste apotek. Fyll det med litt & # 8216; D’Dusjvann. Sett inn og avslutt det litt inne og rundt anusen, gjenta den til du føler at du er klar.

Du gir ikke enema å si, du skyller deg bare og så vasker du med vann og såpe. Også, faktisk ikke C’Det er mye fekal saken som finnes i rektalkanalen eller i # 8217; anus. Mest er i tykktarmen. (Det er nyttig å ha en tarmbevegelse før du bruker enema-settet, skjønt.)

Jeg anbefaler også til din partner for å kutte og begrense neglene for å sikre at de er glatte. For ekstra komfort kan det ha på seg ikke-kremhansker med bomullsballer på fingertuppene. Spesielt, siden den ikke produserer smøremiddelet, da det gjør skjeden, anbefaler jeg at du bruker et silikonbasert smøremiddel, som Uberlube, for å redusere friksjonen. Uberlube er fantastisk. Den har bare fire ingredienser og er så silkeaktig.

For å unngå infeksjoner, anbefaler jeg ikke å gå frem og tilbake fra anal penetrasjon til vaginal penetrasjon. Hvis du virkelig liker det, skjønt, og du vil ha litt & # 8216; stimulering av punkt G, spør din partner om å vaske hendene på forhånd: Dette er virkelig den beste praksisen.

Også, du må absolutt begynne sakte. Be partneren din om å massere din perineum, som er området mellom din anus og # 8217; vaginalåpning. Så gjør dype puste for å la din anus åpne opp og slappe av.

Når du puster ut, vil du føle deg som å prøve en tarmbevegelse, men det som virkelig skjer, er at din analfinerte åpner, slik at du kan føle deg mer komfortabel. Det kan virke utenom det vanlige, men analspillet kan bli en av de tingene du virkelig liker, spesielt hvis du berører klitten din på samme tid.

Janet Brito er en Aasect-sertifisert seksuell terapeut som også har lisens i klinisk psykologi og sosialt arbeid. Han fullførte sitt postdoktorale stipend på Universitetet i Minnesota Medical School, et av de få universitetsprogrammene i verden dedikert til sexutdanning. Han bor for tiden på Hawaii og er grunnleggeren av Senteret for seksuell og reproduktiv helse. Brito dukket opp i mange salgssteder, inkludert Huffington Post, Thrive og Healthline. Nå det gjennom henne Dedikert portal eller Twitter.