Hva er bra med CeraVe?

Er CeraVe fuktighetskrem bra?

CeraVe er også velegnet til en problemhud med ulike utfordringer, ved at produktene styrker hudbarrieren. Dette gjør at produktene reduserer tørr hud og kløe, og er velegnet til personer med eksem. Produktene er også et godt supplement til medisinsk behandling.

Hvordan bruke CeraVe?

Masser inn i fuktig hud og skyll av. Unngå øynene. Følg gjerne opp med CeraVe Moisturizing Lotion (dag/natt) eller CeraVe Moisturizing Lotion SPF 25 (dag).

Er CeraVe testet på dyr?

Nei, CeraVe-produkter er ikke testet på dyr.

Hvilken CeraVe Cleanser er best?

Cerave Hydrating Cleanser er verdens beste vannbaserte rens for oss med tørr hud. Jeg dobbeltrenser hver kveld med en oljerens etterfulgt av denne. Får ren hud som ikke mister et gram fuktighet.

Hvordan vite om man har tørr eller fet hud?

Det vanligste er å ha tørre partier i kinnene, mens T-sonen (hake, nese og panne) er fet. I T-sonen kan det derfor forekomme urenheter og kviser i perioder, og huden kan bli blank. Tørre partier i kinnene skyldes ofte mangel på fukt. Generelt jevn og fin hudoverflate.

Er det olje i CeraVe?

CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser er en fuktgivende og skummende renseolje for normal til meget tørr hud. Til ansikt og kropp. Ikke-fet, tetter ikke porene.

Hvordan bruke en Cleanser?

De fleste rensekremer skal brukes på tørr hud og masseres godt inn slik at makeup og annet blir oppløst før du skyller godt av med vann. Denne typen er best til middels tørr hud, da veldig tørr hud kan bli stram etter skyllingen med vann.

Har apoteket CeraVe?

CeraVe Hydrating Cleanser rensekrem 473ml – Apotek 1.

Er det lov å teste kosmetikk på dyr?

Dyretesting av kosmetikk har blitt forbudt i Norge og EU, etter nesten 30 års påvirkning av myndigheter nasjonalt og gjennom EU. Dessverre blir kosmetikk fortsatt testetdyr i andre deler av verden, og produkter fra disse selskapene blir solgt her i Norge.

Hvilke merker tester på dyr?

For at du som forbruker skal kunne unngå å bruke merker som testes på dyr, har Dyrevernalliansen laget en rød- og en grønn liste.

Et utvalg av merkene som per dags dato er oppført på den røde listen:
  • Aquafresh.
  • Axe.
  • Biotherm.
  • Blistex.
  • Chanel.
  • Chloe.
  • Clarins of Paris.
  • Clearasil.

Hvilke produkter er ikke testet på dyr?

Noen av sminkeprodusentene som ikke tester på dyr er: Anastasia Beverly Hills, Bare minerals, Glominerals, GOSH, H&Ms egenproduserte produkter, iGlow, Isadora, Jan Thomas Studio Cosmetics, KICKS egenproduserte produkter, Lush, Makeup Mekka, Makeupstore og NYX.