Hva en cos & # 039; er treningen alle & # 039;? Potensielle fordeler, risiko og mer

Del på Pinterest

Hva så & # 8217;?

L’okklusjons trening kalles også trening for blodstrømsbegrensning (BFR). L’Målet er å redusere tiden som trengs for å utvikle styrke og muskelstørrelse.

Den grunnleggende teknikken krever begrensning av blodstrømmen til en muskel du trener for å bygge sin styrke og størrelse.

Com’det er laget?

Ved hjelp av elastiske bånd eller pneumatiske mansjetter, reduser blodbevegelsen som ruller tilbake til hjertet ditt slik at kroppsdelen du trener, er fylt med blod.

For eksempel kan du strengt pakke armene dine før du går krøller med dumbbells for å trene biceps, muskelen på forsiden av overarmen.

Fordi det virker?

Denne okklusjonen (blokk) av venen øker konsentrasjonen av laktat i blodet. Du kan trene en «8217; lavere intensitet som gir følelsen av en mye vanskeligere trening.

Når hjernen din tror at kroppen din opplever en vanskelig fysisk utfordring, rapporterer rapporter til hypofysen for å frigjøre flere veksthormoner og hormoner som reagerer på muskelvekst eller alt «-hyptrofi.

Og & # 8216; trygt?

TIL 2014 Gjennomgang konkluderte med at treningen i okklusjon ikke har ført til en langvarig reduksjon i muskelfunksjonen og uten økning i indikasjonene på muskelseskader som vises i blodprøver.

Gjennomgangen indikerte også at muskelsmerter ligner på tradisjonelle treningsøkter, og det var ikke C’det ble utvidet muskuløs hevelse.

Det er risiko å vurdere?

C’Det er alltid en risiko når du bruker en prosedyre som ligner på en hemostatisk blonder, som et armbånd av okklusjon, for å begrense blodstrømmen.

Størrelsen på båndet eller armbåndet og mengden press som øvelser må være tilstrekkelig størrelse og justert med posisjonering på kropp og varighet av # 8217;.

For eksempel a 2012 studie av 116 personer indikerte at C & # 8217 var en målbar forskjell i # 8217; bruk av stramme eller brede mansjetter i # 8217; BFR-treningen. L’stor bfr armbånd begrenset strømning til et lavere trykk.

Hvordan brukes i fysioterapi?

I det kliniske feltet er motstandsmenyen som bruker moderat til høye høye belastninger, ofte ikke mulig.

Ved hjelp av L’treningsøkt for okklusjon, kan lastene reduseres betydelig under oppnåelse av akseptable nivåer av styrke og muskelvekst.

Dette er uten, andre 2016 studio, Kardiovaskulær risiko og høye nivåer av felles stress forbundet med tung belastning.

Ifølge en 2017 Artikkel, BFR kan betraktes som en fremvoksende klinisk modus. L’Artikkel indikerte at videre forskning ville være nødvendig for å etablere protokoller for sikker bruk.

Bunnlinjen

Nåværende forskning tyder på at okklusjonen eller BFR, L’trening kan være en trygg og effektiv måte å øke styrken og størrelsen på musklene på.

Som ved adopsjon av enhver ny øvelse, kontakt legen din for å se om BFR passer for ditt nivå av helse og fysiske evner.