Hva en cos & # 039; er et okular som vasker alle & # 039; borsyre?

Vask øynene dine

Okulære vaskeoppløsninger kan brukes til å skylle og lindre irritert øyne. En reise til apoteket eller enkle online søk viser at det er et bredt utvalg av produkter for å vaske øynene som er tilgjengelige for kjøpet.

L’Borsyre er en ingrediens som finnes i mange løsninger for øyevask. Fordi borsyren er inkludert i øyevaskløsninger og er trygge å bruke? Hva er de mulige bivirkningene av [8217; bruk av en løsning for okulær vasking basert på borsyre?

Les videre for å lære mer.

Så’er borsyren?

Hovedkomponenten i’borsyre er L’Boron Element. Boret er et veldig vanlig element, som vanligvis finnes i mineraler og i noen typer stein.

I # 8217; miljøet er boret hovedsakelig som en forbindelse, som er en kombinasjon av to eller flere elementer forente sammen. L’Borsyre er en av de vanlige borforbindelsene.

I sin naturlige form kan borsyren virke som et pulver eller en fargeløs eller hvit krystall. Det er svakt syre og har noen milde antiseptiske egenskaper.

Noen borsyrepreparater kan forårsake hudirritasjon og kan også være giftig ved inntaket.

L’borsyre og dine øyne

L’Borsyre kan ofte inkluderes som en ingrediens i øyevaskløsninger. Til tross for det faktum at andre borsyrepreparater kan være giftige (hvis det er inntatt), er konsentrasjonen av borsyre i øyeprodukter så lav at det ikke er skadelig for deg, bruker dem.

Fordelen med å inkludere Borsyre i de okulære vaskeoppløsninger er at det kan utføre forskjellige funksjoner, inkludert:

 • En antiseptisk middel. L’Borsyre har milde antibakterielle og antifungale egenskaper. Dette betyr at det kan bidra til å bremse eller forhindre veksten av bakterier eller sopp i øyet.
 • En buffer agent. Bufferagenterne brukes til å holde pH i en løsning, selv om en annen syre eller base tilsettes eller oppstår eller oppstår. Som bufferagent, L’borsyre bidrar til å holde pH-verdenspolen.
 • En agent som regulerer tone. Kroppens væsker inneholder en viss konsentrasjon av oppløst molekyler. Siden molekylene kan bevege seg fra områder med større konsentrasjon til områder med lavere konsentrasjon, er det viktig at den okulære vaskeoppløsninger nøye tilsvarer konsentrasjonen av oppløst molekyler i øyet. L’Borsyre kan brukes som en tonelativ reguleringsmiddel for å få øyevaskene mer kompatibel med L’kjemisk miljø.

Okulær vask bruker med borsyre

Okulære vasker som inneholder borsyre brukes til å vaske, rense og lindre irritert øyne. Når øynene dine er irritert, kan du føle følelser som kløe, tørrhet eller brennende.

Øynene dine kan irritere av flere grunner, inkludert, men ikke begrenset til:

 • Ekstraherte gjenstander eller materialer i øynene, som rusk i # 8217; luft eller vann klorata
 • Øye allergier
 • Tørre øyne
 • konjunktivitt
 • Infeksjoner på grunn av bakterier, virus eller sopp

Mange produkter for øye rengjøring som inneholder borsyre er tilgjengelig som benk produkter. Du bør sjekke listen over ingredienser for å se om et produkt inneholder borsyre eller ikke.

Det er viktig å merke seg at øyet vasker alle’Borsyre skal bare brukes til å behandle en liten øyeirritasjon.

For eksempel kan øye vasker med borsyre lindre øyeirritasjonen for personer med små øyeallergier. Men noen med mer alvorlige allergier kan kreve steroide øyedråper med resept.

Også, hvis du mistenker at du har en «8217; bakteriell eller sopp øyeinfeksjon, bør du ikke bruke øyedråper alle’borsyre. I stedet løser du en avtale med legen din. Du trenger reseptbelagte øyedråper som inneholder antibiotika eller antifungale midler for å behandle tilstanden din.

Borsyre øyevask bivirkninger

L’Bruk av øyevask med borsyre kan ha noen negative bivirkninger, som kan inkludere:

 • endringer i visjon, inkludert sløret syn
 • øyeirritasjon
 • smerte alle’øye
 • Øye rødhet
 • sår i eller rundt øynene

Hvis en av de følgende bivirkningene oppstår etter bruk av øye vaske alle’borsyre, avbryte bruken og konsultere legen din.

Hvis l’bruk av øyevask med borsyre dør til bivirkninger, bør du vurdere L’ved hjelp av et produkt for øyevask som ikke inneholder borsyre i fremtiden. Pass på at du leser listen over ingredienser for å sikre at borsyren ikke er oppført.

Hvordan bruke borsyre vaskerom

Okulære vasker med borsyre kan komme som en dropper eller en kopp. Du må alltid følge de spesifikke instruksjonene som er gitt på produktemballasjen eller leveres av legen din for å bruke et øye som vasker alle’borsyre.

Å bruke vask som øyedråper:

 • Fyll opp flasken og vipp hodet til hodet og baksiden, se på taket.
 • Trekk forsiktig nedre øyelokk på # 8217; øye ned. Plasser flaskespissen over øyet, uten å berøre overflaten av øyet;.
 • Klem forsiktig flasken slik at øyevabet faller på øynene. Pass på at du nøye følg instruksjonene på pakken om hvor mye øyevasking skal brukes.
 • Lukk øynene dine, slik at vasken kommer i kontakt med øynene dine. Om nødvendig tampes det huden rundt øynene med en ren lommetørkle.

Når du bruker et okular, kan det være nyttig å gjøre det over en vask:

 • Fyll koppen som følger instruksjonene på pakken.
 • Mens du ser på bunnen, trykker du på koppen fast rundt øyet. Så vipp hodet til # 8217; tilbake.
 • La den okulære vasken komme i kontakt med det åpne øye, flytte øyebollet for å sikre en jevn fordeling.
 • Vipp hodet fremover igjen for å fjerne øyeskallet og slipp innholdet i koppen i en vask.

Sikker bruk av øyevask med borsyre

Du bør alltid være sikker på å følge sikkerhetsforslagene nedenfor når du bruker et øyevask alt’borsyre:

 • Aldri legg væske i øyet hvis det ikke sier at det er spesifikt for bruk i øynene (oftalmisk bruk).
 • Ikke bruk okulærvask hvis den har overskredet utløpsdatoen.
 • Fjern alltid kontaktlinser før du bruker øyevask.
 • Kontroller forholdene og innholdet i flasken. Ikke bruk okulærvask hvis det er tap som er synlige fra flasken. Hvis øyevaskoppløsningen virker misfarget eller uklar, må du ikke bruke den.
 • Riktig håndter flasken og skallet med rene hender. Unngå å berøre noen del av flasken eller brillassen som kan komme nær øyekontakt. Feilaktig håndterte flasker og kopper kan være forurenset av bakterier som Staphylococcus-arter.

L & # 8217;

L’Borsyre er ofte en ingrediens i øyevaskede produkter. Det brukes hovedsakelig som en delikat antiseptisk og for å holde pH i løsningen for øyevasking.

Okular vasker alle’borsyre kan brukes til å rengjøre og lindre milde tilfeller av irritert øyne. Noen mennesker kan oppleve bivirkninger fra # 8217; bruk av øyevask med borsyre, inkludert rødhet og øyeirritasjon.

Hvis du velger å bruke en øyevask basert på borsyre, må du kontrollere at du følger alle instruksjonene på pakken. Videre kan en korrekt manipulering av flasken og brillen forhindre forurensning av øyevaskoppløsningen.