Hva en cos & # 039; er abstinence blødning? På prevensjonen etter avbrudd, mer

Beskrivelse

Når det gjelder å hindre graviditeter og behandle noen andre problemer, er hormonell prevensjon et veldig populært valg. Prevensjonsalternativene inkluderer:

 • hormonelle planter
 • Intrauterine enheter (IUD)
 • skudd
 • Piller
 • lapp

Blant disse alternativene er pillene Den vanligste typen prevensjon Brukt av seksuelt aktive kvinner i USA.

Alle former for kontroll av hormonelle fødsler virker ved å hindre eggstokkene i å frigjøre et egg hver måned og fortykkelse av livmorhalskreftslimet Alle’livmor åpning;. Sammen, disse hindrer befruktningen av eggene til en kvinne.

Mange former for hormonelle fødselsregulering er satt inn i skjeden, injiseres i huden eller tas oralt. Quest’Siste inkluderer prevensjonspiller & # 8220; langvarig eller kontinuerlig bruk & # 8221;. Disse tas oralt hver dag for å forhindre uønsket graviditet.

Imidlertid gir noen typer fødselsreguleringer kroppen bare 21 dager med hormoner og tillater en uke uten hormoner. Dette er tilfelle av prevensjonsplaster, vaginale ringer og kombinerte piller i 21 dager.

Patchene er vanligvis brukt en gang i uken i tre uker, så de er ikke slitt i en uke. En vaginal ring er slitt i tre uker og fjernes deretter i den fjerde uken. På samme måte, etter å ha tatt tre uker med kombinerte piller, kan du ikke ta noen pille eller begynne å ta piller & # 8220; placebo & # 8221;. Placebo piller inneholder ikke hormoner.

Under din pause uke, vil du oppleve noe som kalles suspensjonsblødning. Denne blødningen ligner den normale menstruasjonsperioden du ville ha hvis du ikke brukte oppdateringer, ringer eller prevensjonspiller.

Hvilke typer prevensjoner forårsaker suspensjon blødning?

Det er mange prevensjonsalternativer på markedet, men bare noen hormonelle fødselsreguleringer har potensial til å forårsake suspensjonsblødning. Her er en oversikt over de vanligste hormonelle prevensjonsalternativene:

Injeksjon

 • Injiseringer som inneholder progestin inkluderer depot-proverainjeksjonen, som må tas en gang hver tredje måned, og Nexplanon-anlegget, som varer opptil tre år.
 • De forårsaker ikke suspensjonsblødning hvis de tas kontinuerlig som foreskrevet.
 • Du kan fortsatt ha uregelmessig blødning og spotting.

Intrauterine enheter (IUD)

 • De hormonelle ludene som inneholder progestin i løpet av tre til fem år. Etter å ha blitt satt inn, kan de ikke vises eller en lysperiode. Tidsperiodene kan være uregelmessige, spesielt umiddelbart etter å ha plassert IUD.
 • IUD i kobber varer ca 10 år. Disse er fri for hormoner, så kroppen din vil passere gjennom perioder akkurat som det gjorde uten IUD. Noen kvinner merker en liten økning i menstruasjonsflyten for det første året etter å ha plassert iUD.

Lapp

 • Patchene som inneholder østrogen og progestin, brukes på nytt hver uke i tre uker, med en fjerde uke valgfritt før syklusen gjentas.
 • De forårsaker suspensjonsblødning under pause uke hvis det tas som foreskrevet.

Piller

 • Pillene er tilgjengelige i en kombinert pille på 21-dagers østrogener og progestiner, en kombinert pille av østrogener og progestiner som er bestemt for den utvidede eller kontinuerlige bruken og A & # 8220; minipillola & # 8221; basert på bare progestin.
 • 21-dagers piller-pakken forårsaker suspensjonsblødning under pause-uken hvis det tas som foreskrevet.
 • Langvarig eller kontinuerlig sykluspiller har også en programmert uke for en Suspensjonsblødning, men C’er en lengre periode mellom perioder på disse pillene.

Vaginale ringer

 • Dette er en 21-dagers vaginal ring med østrogen og progestin.
 • Forårsaker suspensjon blødning hvis den bæres i 21 dager og deretter fjernet i en uke som foreskrevet.

Fordi suspensjonens blødning oppstår?

Ta en pakke med 21-dagers kombinerte piller med en ukes pause etter L’Siste aktive pakkepiller betyr at A & # 8217 vil skje; suspensjon blødning før du tar den neste aktive pillen.

Det samme gjelder dersom en prevensjonspatch reappakes en gang i uken i tre uker, og ikke påfører det ikke i den fjerde uken, eller har en vaginal ring i tre uker og fjern det i løpet av den fjerde uken.

På samme måte som en normal menstruasjon, er suspensjonsblødning forårsaket av en dråpe i hormonelle nivåer i kroppen. Dråpen av hormoner utløser frigjøringen av blod og slim fra belegget av # 8217; livmor gjennom skjeden.

De prevensjonspiller er tilgjengelige i høyere og lavere doser. Lavdose-baserte prevensjonsformer er sterkt anbefalt av leger fordi de involverer lavere risiko for blodkoagulasjon, hjerteinfarkt, hjerneslag og andre alvorlige bivirkninger. Disse lavdoseringsmedisinene forårsaker vanligvis lettere og kortere suspensjonsblødning enn høydoserende legemidler.

Com’er suspensjonen blødende blødning?

L’Suspensjonsblødning på en lapp, en ring eller en kombinert emballasje på 21 dager med prevensjon er ikke det samme som en normal menstruasjonssyklus. Det er vanligvis mye lettere og kortere og forårsaker mindre symptomer.

Noen kvinner opplever imidlertid fortsatt symptomer som ligner menstruasjon under hormonell prevensjon. Disse kan inkludere:

 • En blanding av blod og slim som passerer gjennom skjeden i løpet av uken av pause
 • abdominal hevelse
 • bryst ømhet
 • Fordøyelsesproblemer, for eksempel forstoppelse eller diaré og
 • Retensjon av væsker og vektøkning
 • hodepine
 • Stemningsendringer

Suspensjonsblødningen er nødvendig?

Mens mange kvinner føler seg mer rolig med det som ser ut som en «8220; det er ikke nødvendig fra medisinsk synspunkt som har en» 8217; suspensjon blødning hver måned. Faktisk, mange kvinner som ser suspensjon blødning som et problem, tar piller for langvarig eller kontinuerlig bruk uten forstyrrelser for å unngå det helt.

Imidlertid er en av de viktigste fordelene som har en Wearing Wearing. Å ha en suspensjonsblødning er et tegn på at du ikke er gravid. Unnlatelse av å suspendere blødning når du bør angi en endring i helsen din, inkludert en graviditet forårsaket av feilen i prevensjonen. Husk at dette er sjeldent, men det kan skje.

I mellomtiden, med kontroll av hormonelle fødsler for langvarig eller kontinuerlig bruk, vil du aldri ha suspensjonsblødning, og derfor kan du ikke merke tegn på svikt i prevensjon og tidlig graviditet.

Hvis det tas riktig på samme tid hver dag (bortsett fra pause-uken, hvis du har en), er kontrollen av hormonelle fødsler effektivt fra 91 til 99% i å hindre graviditet.

Suspensjon blødning med hensyn til den vanlige syklusen

Det kan virke som om du har syklusen når du starter uken med pause uten å ta kontroll over hormonelle fødsler. Men suspensjonsblødning er ikke den samme som en normal menstruasjonsperiode.

Når en kvinne i reproduktiv alder ikke er gjenstand for prevensjon, tykker belegget av livmorene hans i hver måned. Dette for å forberede kroppen på en mulig graviditet. Hvis det ikke er gravid, vil det helle dette belegget som blod og slim gjennom sin vagina. Dette kalles menstruasjonsperiode.

Når en kvinne i reproduktiv alder tar kontroll over hormonelle fødsler, tykkes ikke belegget av livmoren på samme måte. Hormoner i stoffet hindrer at dette skal skje.

Men når hormoner er kuttet under pause uke, vil en PO & # 8216; av blod og slim bli strømmet gjennom skjeden. Denne suspensjonsblødningen er vanligvis lettere enn en naturlig menstruasjonssyklus og varer mindre dager.

Vs suspensjon blødning. Bryte blødning

Suspensjonsblødning oppstår under L’forrige uke med fire ukers hormonelle prevensjonskurs. Men du kan også legge merke til en blødning før uken av suspensjon blødning. Dette kalles bruddblødning.

Det er vanlig å ha en blødning på 8217; blødning til å bryte under hormonell prevensjon, spesielt innen de tre første månedene fra # 8217; start av et nytt stoff.

Du kan også ha en’bryte blødning hvis:

 • Miste en eller flere doser av prevensjonspiller
 • Ikke bruk prevensjonsplasten riktig
 • Ikke skriv inn prevensjonsringen riktig
 • Det tar et stoff eller et supplement som forstyrrer kontrollen av hormonelle fødsler
 • Fortsett å ta prevensjon i pauseukken

Sex under hengivenhet av suspensjon

Hvis du bruker patcher eller ringen for alle tre foreskrevne uker eller tar alle 21 piller som er aktive i pakken, vil du fortsatt være beskyttet mot uønskede graviditeter under pause-uken. Så det er fortsatt trygt å ha sex under suspensjonsblødningen, så lenge du har tatt kontroll over hormonelle fødsler som foreskrevet.

Hvis du hoppet over noen dose, bruk en reserve prevensjonsmetode under pause-uken.

Du kan ha en glødning fra Suspension etter å ha forstyrret prevensjon?

Etter å ha forstyrret hormonell prevensjon, vil de fleste kvinner ha en blødning på 8217; suspensjon i løpet av to eller fire uker. Etter denne suspensjonen blødning, bør den naturlige menstruasjonssyklusen gjenoppta den følgende måneden. Denne perioden vil bli tyngre og lengre enn suspensjonsblødning. Du kan også manifestere noen symptomer på premenstruelt syndrom (PMS).

Det tar flere måneder før syklusen din blir en månedlig begivenhet. Men de underliggende medisinske forholdene og andre faktorer som stress og L’trening kan redusere regelmessigheten til dine naturlige perioder.

Så snart du lar kontrollen av hormonelle fødsler, er du ikke lenger beskyttet mot graviditet. Det er viktig å flytte umiddelbart til en og en annen form for prevensjon hvis du ikke skal bli gravid.

Hvis du prøver å bli gravid, bør du vurdere å vente til du har hatt minst en naturlig syklus. Dette kan hjelpe deg med å sørge for at kroppen din er sunn for graviditet. Det vil gjøre det lettere for legen din å etablere en presis utløpsdato når du blir gravid.

L & # 8217;

Du vil oppleve en [8217; suspensjon blødning under pause uken hvis du ikke tar prevensjon for langvarig eller kontinuerlig bruk. Selv om denne blødningen ikke er den samme som en naturlig syklus, kan det være en nyttig måte å holde styr på din reproduktive helse.

Du er fortsatt beskyttet mot graviditet mens du har en [8217; suspensjonsblødning forutsatt at du har tatt prevensjon som angitt.

Snakk med legen din dersom blødningen under prevensjonen virker overdreven eller hvis du har andre symptomer som er vanskelige å klare.