Hva å drikke og hva du skal drikke med psoriaseri artritt

L’Psoriasis artritt påvirker vanligvis store ledd i hele kroppen, noe som forårsaker smerte og betennelsessymptomer. Den tidlige diagnosen og behandlingen av tilstanden er grunnleggende for å styre symptomene og hindre fremtidig felles skade.

Hvis du lider av PSA, kan du prøve å redusere smerten og hevelsen forbundet med din tilstand. I tillegg til behandlingen som er foreskrevet av legen, kan du vurdere noen livsstilsendringer for å lindre symptomene.

Det er ingen bestemt kosthold for AP, men vær oppmerksom på hva du går inn i kroppen din, kan hjelpe deg med å lære utløsere og unngå en forverring.

Følgende er trygge drikker for personer med PSA, så vel som de som skal begrenses eller unngå.

Safe drinker å nippe

Du

De fleste te er rike på antioksidanter. Antioksidanter er sammensatt som hjelper kroppen å bekjempe oksidativt stress som kan utløse betennelsen. L’å legge til te til kostholdet ditt kan bidra til å redusere litt og stress på leddene forårsaket av # 8217; kronisk betennelse i AP.

Foss

L’vann bidrar til å holde det hyprised systemet, som optimaliserer kroppsdetox metoder og kan i sin tur lindre litt betennelse. Når du er godt hydrert, har leddene dine bedre smøring.

Drikkevann før et måltid kan også bidra til å fremme vekttap. Hvis du drikker et glass D’vann før du spiser, kan du fylle opp raskere og spise mindre. Opprettholde en sunn vekt er viktig hvis du lider av PSA fordi det vil sette mindre stress på leddene, spesielt på bena.

kaffe

Som te, inneholder kaffe antioksidanter. Det er imidlertid ingen bevis på at kaffe også tilbyr en anti-inflammatorisk effekt for personer med PSA.

Dessuten, Undersøkelser viser at kaffe kan ha pro eller antiinflammatoriske effekter, avhengig av & # 8217;. For å finne ut om kaffen vil skade eller hjelpe din Ptil, bør du vurdere å fjerne den fra kostholdet ditt i noen uker. Så begynn å drikke igjen og se om det er endringer i symptomene dine.

Drikkevarer å hoppe eller begrense

alkohol

L’Alkohol kan ha forskjellige negative effekter på helse, inkludert vektøkning og økt risiko for å utvikle leversykdom og andre forhold.

Selv om det ikke er mange forskning på effekten av Ptil, en Stor studie av 2015 Kvinner i USA har oppdaget at overdreven alkoholforbruk har økt risikoen for tilstand.

Alkoholforbruket kan også redusere psoriasisbehandlingseffektiviteten (PSO). Det kan også negativt samhandle med narkotika som brukes til å behandle AP, som metotreksat.

Hvis du har PSA, er det sannsynligvis bedre å unngå alkoholen eller betydelig redusere mengden du drikker.

meieri

Meieriprodukter kan forverre AP. Noen Undersøkelser antyder at fjerning av noen matvarer, inkludert meieriprodukter, kan forbedre symptomene på enkelte individer. Imidlertid er videre forskning fortsatt nødvendig.

Søte drikker

Personer med PSA bør unngå drinker med høyt sukker. Dette betyr brus, juice, energidrikker, blandede kaffedrikker og andre drikkevarer som inneholder tilsatt sukkerarter.

A’høyt inntak av sukker kan bidra til å øke betennelsen og gevinstvekten, som kan forverre symptomene på # 8217;. For å unngå at leddene skal teste, er det bedre å unngå drinker som inneholder mye sukker eller tilsatt sukkerarter.

L & # 8217;

Den beste måten å håndtere symptomene på AP og forhindre at komplikasjoner er med medisiner foreskrevet av legen. Du kan også vurdere muligheten for å gjøre endringer i kostholdet ditt, for eksempel drikking.

De beste PSA-drinker inkluderer grønn te, kaffe og naturlig vann.