Hva cos & # 039; Medicare del c? Kostnad, dekning, vanlige spørsmål

Cos’det er medicare del c?

Medicare del C, også kalt Medicare Advantage, er en’tilleggsforsikringsalternativ for personer med original Medicare.

Med Original Medicare er du dekket for del A (sykehus) og Del B (doktor).

Medicare Part C tilbyr dekning for deler A og B i tillegg til tilleggstjenester, for eksempel reseptbelagte legemidler, tannpleie, utsikt og mer.

I denne artikkelen vil vi utforske hva den har å tilby Medicare del C, hvor mye det koster og hvordan du velger den beste planen for din situasjon.

Du trenger Medicare del c?

Del på Pinterest

Medicare del C dekning er en ekstra Medicare dekning tilbys av private forsikringsselskaper. Med denne planen kan du få dekselet til reseptbelagte legemidler, tannlege tjenester og synspunkter og andre helsetjenester.

Hvis du trenger noe mer enn enkel medisinsk forsikring og grunnleggende sykehus, er Medicare Part C A’viktig deksel alternativ.

Du har rett til Medicare Del C?

Du har rett til Medicare Del C Hvis du allerede har Medicare-deler til og B, og hvis du bor i serviceområdet for Tjenesten til Medicare-delen C som du vurderer.

Det er viktig å merke seg at selv om de oppfyller begge disse kravene, kvalifiserer folk med terminal scene nyresykdom generelt ikke for Medicare Del C.

Hva med C’Det er å vite om påmeldingen i Medicare

 • L’Inscription til Medicare er følsom for tid og bør starte ca. 3 måneder før de når 65 år. Du kan også be om Medicare måneden når du er 65 år og de 3 månedene etter din 65-årsdag, selv om dekningen din blir forsinket.
 • Hvis du mister den første innskriftsperioden til Medicare, L’åpne registreringsområder fra 1. januar til 31. mars hvert år.
 • Hvis du registrerer deg i sen registreringsperioden, kan det anvendte tilleggskostnader på forsinkelsen, og du vil ikke motta noen dekning til 1. juli, som kan gi deg et gap i dekningen.
 • Å abonnere på Medicare: Du kan registrere deg online via Sosial sikkerhet nettside.
 • Å abonnere på Medicare del C: Du kan kjøpe Medicare planer del c online via Medisinere.gov.

Hva er Medicare planene del c tilgjengelig?

Den enkleste måten å finne ut hvilke Medicare-deler del C er tilgjengelige, er å bruke Medicare-verktøyet: Finn en Medicare 2020 etasje.

Systemet vil ta svar på visse spørsmål og vil begrense selskapene som tilbyr Medicare planer del C som tilpasser dine behov. Dette Medicare-verktøyet er nyttig for å sammenligne planer i ditt område.

Et raskt søk på Google for & # 8220; Medicare Advantage planer i (sett inn din by, status eller postnummer) & # 8221; Det kan også begrense feltet av selskaper i byen din og staten de tilbyr Medicare Advantage-planer.

Hvis du allerede mottar dekning gjennom et annet viktig forsikringsselskap, kan dette tilby Medicare-deler del c. Noen av de viktigste forsikringsselskapene som tilbyr Medicare Del C er:

 • Aetna
 • CBVB
 • Cigna
 • HealthPartners
 • Permanent Kaiser
 • SelectHealth
 • UnitedHealthCare
 • UPMC

Medicare planlegger Advantage HMO

HMO-planer, eller helsevedlikeholdsorganisasjon, er et populært alternativ for de som vil ha ekstra dekning ikke tilbudt av Original Medicare. På en plan Medicare Advantage HMO, kan du få hjelp fra helsepersonell på planen din, men du må få en henvisning til å se en spesialist.

Det er mange alternativer for Medicare Advantage HMO-planer i hver stat, inkludert programmer med premier på $ 0, ingen fradragsberettigede og reduserte betalinger. For å registrere deg for en Medicare Advantage HMO-plan, må du allerede være registrert hos Original Medicare.

PPO Medicare Advantage-planer

PPOer eller privilegerte leverandørorganisasjoner er den mest populære helseplanen for ekstra dekning. Denne typen plan gir et større nivå av frihet for kjøpere.

Med en PPO-plan kan du kontakte dine favorittleger, spesialister og helsefasiliteter, uavhengig av om de er i ditt flynettverk eller ikke. Imidlertid betaler PPO-planer forskjellige priser basert på en liste over nettverk eller omriss leverandører.

PPOer er også praktisk fordi det ikke er referanse for å se en spesialist.

Hvor mye koster det medicare del c?

Det finnes en rekke kostnader knyttet til en Medicare plan del C, noe som betyr at levende kostnader kan variere.

Noen Medicare planer del c vil dekke en del av den månedlige delen b premie. Noen av disse planene har imidlertid også sin egen premie og fradragsberettigede.

I tillegg til disse kostnadene, kan du også bli holdt på en sambetaling på tidspunktet for mottak av tjenester.

Andre faktorer som påvirker kostnadene

Andre faktorer som bidrar til kostnaden for en Medicare plan del C inkluderer:

 • Typen av plan du velger, som HMO, PPO, PFFS, SNP eller MSA
 • Inntekt, som kan brukes til å bestemme premien eller fradragsberettiget
 • Din kostnadsprosent
 • Hvor ofte trenger du medisinske tjenester
 • Uansett det faktum at du mottar medisinske tjenester på nettet eller offline
 • Hvis du mottar annen økonomisk hjelp, for eksempel Medicaid

Det er mange fordeler i # 8217; som har Medicare del C, inkludert et årlig tak på hva du betaler lommen. Imidlertid kan de opprinnelige kostnadene legge til over tid før de når den grensen, så det er viktig å vurdere alle faktorene når du velger Medicare-delen C-planen.

Hva er de andre delene av Medicare?

Medicare del C er forskjellig fra de andre planene som tilbys av Medicare. De andre delene av Medicare-dekselet er kjent som del A, del B, del D og Medigap.

Del A (sykehusforsikring)

Denne forsikringen dekker tjenestene knyttet til sykehuset, som reiser til beredskapsrommet eller sykehuspleie. L’Hjem Helse, Nursing Fasiliteter og Hospice Services er også inkludert i del A. Medicare del A er inkludert i en Medicare plan del c.

Del B (Medisinsk forsikring)

Denne forsikringen dekker L’forebyggende helsevesen, samt diagnostisk og omsorgstjenester for helsemessige forhold. Selv medisinske transportkostnader er inkludert i denne dekning. Medicare del B er inkludert i en Medicare plan del c.

Del D (reseptbelagte legemidler)

Dette reseptbelagte legemiddeldekselet brukes vanligvis så godt som det legges til originale Medicare for folk som ikke er interessert i Medicare-del C. Det kan også legges til som et deksel for en Medicare Advantage-plan som ikke dekker reseptbelagte legemidler.

Medigap (komplementær forsikring)

Medigap og Medicare del C er annerledes. Medigap er en ekstra dekning for det du allerede har med Medicare, mens Medicare del C dekker alle Medicare fordeler. Hvis du er fornøyd med Medicare-dekselet ditt, men du vil bare ha en integrativ forsikring, er medigap et godt alternativ.

Hvis du ikke trenger å medisinere del der

Hvis du er fornøyd med din nåværende Medicare-dekning, og du er interessert bare for å motta reseptbelagte legemiddeldekning, kan Medicare del D være nok.

Hvis du har Medicare Cover, men du trenger bare ekstra kostnadsassistanse, kan en Medigap-politikk fungere for deg.

For noen mennesker er Medicare Part C en ekstra kostnad som bare ikke har råd til: I dette tilfellet gjør kjøp for del D og Medigap-dekning kan hjelpe deg med å spare penger.

Hjelp noen til å registrere deg?

Å hjelpe et familiemedlem eller en venn til å velge en Medicare plan del C kan være en grundig prosess, men det trenger ikke å være vanskelig. Her er noen ting å vurdere under revisjonen av planene:

 • Type deksel. Hvis familiemedlemmet ditt er interessert i dekningsmuligheter som deler A og B ikke tilbyr, kan du prøve å finne en plan som dekker alle områder som er viktige for dem.
 • Piano type. Valget av riktig type Medicare plan del C avhenger stort sett på personlige preferanser. Strukturene til HMO, PPO, PFFs, SNP og MSA-planer bør alle tas i betraktning.
 • Levende utgifter. En lav inntekt kan gjøre det vanskelig å tilfredsstille tilleggskostnadene, fradragsberettiget og levende Medicare Del C. Prøv å søke etter priser som har råd til.
 • Medisinsk situasjon. Hver person har en unik helse situasjon som bør vurderes når du kjøper Medicare dekning. Vurder ting som helsemessige forhold, hyppige reiser og leverandørinnstillinger.
 • Andre faktorer. EN studere av over 800 000 mottakere fant at selv faktorer som markedsandel av Star Organization og evaluering ble vurdert i å velge en Medicare Plan del C.

Main takeaways

 • Medicare-delen C planlegger, også kjent som Medicare Advantage-planer, er valgfrie forsikringsplaner som tilbyr fordelene med den opprinnelige og ekstra Medicare-dekning.
 • Medicare del C er et utmerket alternativ for folk som er interessert i dekselet for reseptbelagte legemidler, tjenester for syn og dental og mer.
 • Kostnaden for en plan del C avhenger av en rekke faktorer, inkludert månedlige og årlige kostnader, betalinger og medisinske behov.
 • Besøk Medisinere.gov Å finne en Medicare plan del c egnet for deg.