Hva cos & # 039; er tvilling syndrom forsvunnet? Symptomer, årsaker og mer

Cos’er tvillingsyndromet forsvunnet?

Det forsvunnet tvillingsyndromet refererer til en tilstand som kan oppstå under den første eller senere graviditeten. Twins syndromet som forsvinner er en slags spontan abort.

Når mer enn ett embryo ser ut til å utvikle seg i livmoren, kan du bli fortalt at du transporterer tvillinger eller i noen tilfeller tredje eller flere.

Senere i svangerskapet, kan imidlertid imidlertid en av embryoer eller foster ikke bli mer detektert. Barnet som ikke utvikler seg, blir helt kalt tvilling forsvunnet.

Legene visste ikke mye om hva tvillingens død ofte skjedde til utviklingen av ultralydsteknologier. Nå kan mødre se sine utviklende barn fra graviditetens begynnelse, denne tilstanden diagnostiseres oftere. Etter at utviklingen tvilling forsvinner, absorberes dets føtale vev av barnet som overlever og hans mor.

En tvilling som forsvinner kan forårsake følelser av forvirring, angst og smerte til de som de har blitt fortalt at de bærer flere graviditeter.

Vs. Parasitt Twin

En tvilling forsvinner er korrelert, men forskjellig fra det som kalles en skadedyr. Med en parasitt-tvilling begynner to embryoer å utvikle seg sammen. De skiller seg ikke helt i de første utviklingsstadiene, som i tilfelle av felles tvillinger. Så, en av embryoene slutter å utvikle, som med tvillinger syndrom forsvinner.

Når disse to situasjonene oppstår, kan et barn bli født med twin stoffet som ikke har utviklet seg & # 8211; The & # 8220; Parasite Twin & # 8221; & # 8211; Fortsatt festet til det.

Hva sier forskningen?

Vanskelig statistikk om tvillingforsinkelse har et begrenset omfang. Delvis skyldes dette at ultralydsteknologi, som ga oss informasjon om hvor mye den forsvunnet tvilling kunne være vanlig, det er ganske nytt.

En forsvunnet tvilling kan også forekomme før den første ultralydsavtalen til en person, som generelt skjer på 12 uker, med mindre graviditeten anses som høyrisiko. Dette betyr at i mange tilfeller av forsvunnet tvillinger, vil foreldre og leger aldri kjenne hverandre.

I det minste en studie antyder at tvillingens død oppstår mer etter den naturlige oppfatningen av tvillinger som i tilfeller av in vitro befruktning. Det samme studioet anslår at 18.2% av flere designet uten fruktbarhetsbehandlinger innebærer en tvilling som forsvinner. Noen ville sette det nummeret enda høyere & # 8211; Seattle barn og estimat at i flere graviditeter kan en tvilling forekomme som forsvinner til 30 prosent av tiden.

Tapet av et utviklingsfoster i løpet av den siste delen av graviditeten er ikke definert som en tvilling som forsvinner. Denne typen tap er i stedet ansett som en spontan sen abort. Årsakene og statistikken om sena aborter varierer sterkt.

Hva er symptomene på forsvinden av tvillingsyndrom?

Det er noen symptomer på graviditet som kan indikere forsvinden av tvillingsyndrom. Husk at disse symptomene ikke indikerer at du definitivt opplever en forsvunnet tvilling. Symptomene på graviditet er forskjellig for alle og symptomene som ser ut til å flyte eller # 822; forsvinne & # 8221; De er generelt ingen grunn til bekymring.

Kramper og blødninger

Lysfargen kalt planteblødning skjer i mange sunne graviditeter. Men hvis legen din har bekreftet at du bærer flere og plakater av kramper og blødende symptomer, er det mulig at en av embryoene har sluttet å utvikle seg.

Unormale nivåer av hcg

Den humane chorioniske gonadotropin (HCG) er et hormon testet for å detektere hvis du er gravid eller ikke. Hvis du er gravid, spesielt med multipler, vil legen din kanskje overvåke HCG-nivåene dine for å sikre at de øker hvordan de skal. Et nivå av HCG som starter høyt og øker så det kan tyde på at et foster har sluttet å utvikle seg.

Hva er årsakene til tvillingsyndromet forsvunnet?

Døden til tvilling er ikke forårsaket av noe valg av livsstil laget av den gravide personen. Fra det vi kjenner til denne tilstanden, oppstår tvillingens død av samme grunn til at de fleste spontane aborter forekommer & # 8211; Noe kalt kromosomal anomali.

Når et embryo er implantert i livmoren din og begynner å utvikle, skaper de voksende barncellene endeløse kopier av hans DNA hver eneste sekund. Under denne prosessen kan kromosomer byttes eller er helt ut av cellene. Som et resultat kan et utviklingsfoster ende opp med DNA som ikke kan vokse i måten den skal. Når dette skjer, oppstår en spontan abort.

Når du er gravid med tvillinger eller multipler, vokser flere DNA-sett uavhengig av # 8217; en fra # 8217;. Dette betyr at et foster kan fortsette å vokse etter at hans tvilling slutter å utvikle seg.

Hvordan diagnostisert tvillinger syndrom forsvant?

Det forsvunnet tvillingsyndromet er vanligvis funnet under en ultralydavtale. A / # 8217; ultralyd kommer generelt for første gang mellom 8 og 12 uker med graviditet, hvor du kunne se to eller flere hjerterytme på skjermen på # 8217; ultralyd. Når forsvinden av en tvilling, C & # 8217 oppstår; er en embryo eller føtal sekk mindre på skjermen til din neste avtale. Hvis din ultralydekniker eller legen din ikke finner et ekstra hjerterytme, kan du bli diagnostisert med en tvilling som forsvinner.

I noen tilfeller er twinens død ikke bestemt før du får barnet ditt. Noen føtale tvillingvev som har sluttet å vokse, kan være synlig i moderkaken etter fødselen.

Hvordan det forsvunnet tvillingsyndromet behandles?

Hvis du avbryter en tvilling i første kvartal, vanligvis C’Det er lite når det gjelder medisinsk behandling. Den tvilling som slutter å vokse, vil bli reabsorbert i din placenta og i barnet du bærer.

Små tvillingindikatorer kan forbli i moderkaken når du leverer barnet ditt. I de fleste tilfeller vil graviditet fortsette som det ville være hvis jeg måtte begynne med et barn. Det kan være en økning i risikoen for lav vekt ved fødselen eller for tidlig fødsel for gjenværende foster, men dataene i denne forbindelse er ikke klare.

Hvis du mister en tvilling senere under en graviditet, kan graviditeten vurderes med høyere risiko og be om ytterligere testing og overvåking. Noen studier tyder på at å miste en tvilling senere i en graviditet øker risikoen for cerebral lammelse for fosteret du fortsatt transporterer.

Takle forsvinden av tvillingsyndrom

Uansett hva som for tidlig skjer i en graviditet, kan forsvinden av tvilling syndrom være følelsesmessig. L’Spenning, L’Angst og # 8217; ukjent om tidlig graviditet er riktig forvirret. Finn at du bærer mer enn ett barn, kunne ha skremt eller begeistret. Oppdage at en av barna sluttet å vokse, kan forårsake smerte følelser.

Husk at det du føler deg gyldig. Å takle en spontan abort kan virke annerledes for forskjellige mennesker. Døden til tvilling er spesielt forvirret fordi du har mistet et barn, men du er fortsatt gravid.

Pass på at du er i stand til å behandle graviditetsopplevelsen din med partneren din eller noen du stoler på med dine følelser. Andre ideer for å håndtere forsvinden av tvillingsyndrom:

  • Bli med på nettstøtte grupper for å snakke om smerten du prøver. Støttegrupper finner du på sosiale medier via Hashtag eller en gruppe søkefunksjon.
  • Snakk om dine følelser med noen som opplevde den samme opplevelsen. L’abort er mye mer vanlig enn de fleste av oss gjenkjenner. Hvis du er oppriktig om din erfaring, er det sannsynlig at du vil finne noen som har hatt et lignende tap.
  • Gi deg selv en’videre omsorg for deg selv. Husk at du ikke bare tar vare på deg, men du vokser fortsatt et barn i deg. Om mulig, vær veldig snill mot deg selv fysisk og følelsesmessig i dager etter å ha oppdaget at du har mistet en tvilling.
  • Lag en liste over ting som gjør at du føler deg trygg, trøstet og fredelig og dedikert tid for ting for neste uke eller to.

Ta bort

Det forsvunnet tvillingsyndromet er mer vanlig enn mange tror. Selv om det kan være følelsesmessig smertefullt, representerer fysiske symptomer ofte ikke en trussel mot din kontinuerlige graviditet. Gi deg tid, plass og sikre steder å helbrede og gråte ditt tap.

Hvis du opplever spotting, kramper eller bekkenpine under graviditet, bør du alltid kontakte legen din. Bare en lege kan diagnostisere symptomene dine og fortelle deg om du trenger å bekymre deg for.