Hva COS & # 039; er Medicare Private Fee for Service Plan (PFFS)?

 • Medicare Private Fee for Service (PFFS) Planer er en type Medicare Advantage Plan.
 • Medicare PFFS-planer tilbys av private forsikringsselskaper.
 • Medicare PFFS-planer er basert på faste priser for individuelle medisinske tjenester, og leger kan akseptere denne prisen for noen tjenester og ikke for andre.
 • Det er nettverk med leger som aksepterer PFFS-priser for alle tjenester.

Du har kanskje sett Medicare Private Fee for Service (PFFS) planer hvis du har undersøkt Medicare Cover Options. PFFS-planer er mindre kjent enn de mest standardplanene som helsevedlikeholdsorganisasjoner (HMO) eller favorittleverandørorganisasjoner (PPO). Imidlertid tilbyr en PFFS-plan gir fordeler som du kan vurdere, inkludert mer fleksibilitet i å velge leger og dekning for flere tjenester enn Medicare-deler A og B.

Del på Pinterest

Hva er Medicare Private Fee for Service (PFFS) planer?

PFFS-planer er en type Medicare Advantage Plan (Medicare Del C). En PFFS-plan tilbys av et privat selskap som fastsetter en kontrakt med Medicare å gi dekning. Disse PFFS-planene betaler avtaler, sykehusopptak og andre medisinske behov i stedet for Medicare deler A og B.

L’Beløpet som PFFS vil betale for hver tjeneste, er forhåndsinnstilt. De tilgjengelige planene vil avhenge av hvor du bor og kan bli funnet i mange prisklasser.

Hva er dekket av en PFFS Medicare-plan?

Din PFFS-plan vil dekke alt som Medicare del A (sykehusforsikring) og Medicare del B (medisinsk forsikring), også kalt Original Medicare, normalt gjør. Dette inkluderer:

 • Sykehusopptak
 • Kortsiktige rehabiliteringsopphold
 • medisinske besøk
 • Forebyggende omsorg
 • Besøk til beredskapsrommet
 • Medisinsk utstyr
 • Reise i ambulanse

Siden en PFFS er en Medicare Advantage-plan, kan den dekke tilleggstjenester som dental og øyeomsorg. Noen PFFs-gulv dekker også narkotika. Du kan kjøpe en Medicare separat del (reseptbelagte legemidler) hvis PFFs planen ikke dekker narkotika.

PFFS-planer kan gi deg friheten til å opprettholde eller velge legene dine og spesialister. For mange mennesker gjør dette dem til en «8217; interessant alternativ til HMO-gulv.

Det er ikke nødvendig å velge en grunnleggende lege (PCP) med en PFFS eller få henvisninger til å se en spesialist. Noen PFFS-planer tillater også at medlemmer kan bruke leverandør godkjent av Medicare. Dette betyr at du aldri trenger å bekymre deg for å forlate nettverket.

Hva er pro og jeg mot medicare PFFS planer?

Helsepersonell velger om du vil godta betaling fra PFFS-planen din for hver tjeneste du mottar. Dette kan bety at legen din kunne godta din PFFs plan for en tjeneste, men ikke for en annen. Du må sjekke hver gang og sørge for at planen din er akseptert.

Noen PFFS-planer har imidlertid et nettverk. Hvis planen din har et nettverk, vil de leverandørene akseptere din PFFS-plan hver gang. Leverandører Eksternt til nettverket kan ikke behandle deg i det hele tatt, med mindre du har en akutt medisinsk situasjon. Du vil sannsynligvis måtte betale en høyere kostnad hvis du bruker en ekstern nettverksleverandør.

Pro av Medicare PFFs planer

 • Det er ikke nødvendig å velge en grunnleggende lege.
 • Du trenger ikke henvisninger til å se en spesialist.
 • Du kan få et deksel utover det opprinnelige Medicare.
 • Du kan få dekselet til reseptbelagte legemidler med noen PFFS-gulv.
 • Du må kanskje bekymre deg for å bo på nettet.

Mot Medicare PFFs planer

 • Premier kan koste mer Dell’Original Medicare.
 • Noen leverandører kan ikke akseptere din PFFS-plan.
 • Noen tjenester kan dekkes mens andre ikke er.
 • Sambetaling og medforsikringskostnader kan forhøyes hvis du forlater nettverket.
 • PFFS-planer er ikke tilgjengelige på alle områder.

Hvor kan jeg kjøpe en PFFS-plan?

Du kan finne PFFS Medicare planer i ditt område ved hjelp av Medicare nettstedet. Hvis du allerede har en forsikringsplan, kan du sjekke om leverandøren tilbyr PFFS-planer. Eksakte planer og leverandører vil avhenge av hvor du bor, men du kan finne PFFS-planer fra forskjellige viktige forsikringsselskaper.

Hva COS’er Medicare Advantage (Medicare Del C)?

En Medicare Advantage-plan er også definert Medicare Plan Del C. Advantage planer dekker alt de gjør deler A og B av Medicare og legger ofte til ekstra dekning, for eksempel:

 • dental
 • syn
 • hørsel
 • medisinering
 • mental Helse
 • Fitnessplaner (SilversNeakers)
 • Transport til avtaler

Medicare Advantage-planer tilbys av private selskaper. Du kan finne HMO, PPO, PFF og andre typer plan. Noen etasjer har ikke en ekstra egenandel, men mange gjør det. Ikke alle planene er tilgjengelige i alle stater.

Hvem kan kjøpe en PFFS?

Det første trinnet for å få en PFFS-plan søker om Medicare Gjennom sosial sikkerhet. Du må være registrert hos Medicare Parts A og B for å kjøpe noen Medicare Advantage-plan, inkludert en PFFS. Du må også leve i # 8217; dekningsområdet på PFFS TOP valgt. Men du vil ikke kunne kjøpe en PFFS-plan hvis du har en nyresykdom på Terminal Stage (ERSD).

Hvor mye er Medicare Advantage PFFS planer i 2020?

Kostnaden for en Medicare PFFs-plan vil variere basert på staten og det spesifikke nivået. Normalt må du betale en premie i tillegg til det for Medicare Part B-planen.

I 2020, standarden Medicare Award Del B. Det er $ 144.60 hver måned. Du må også betale noen kopier eller samforsikringsbeløp på tidspunktet for tjenesten. Medicare tillater PFFS planer å lade opp til 15% av den totale kostnaden for tjenester.

Du kan kjøpe planer i ditt område og registrere deg online ved hjelp av Medicare Finn en Medicare-plan verktøy .

Kostnadseksempler i noen byer rundt om i landet er:

Eksempel kostnader for PFFS planer i 2020 CityPremiumDuctiblePCP CopayaTlanta, GA $ 92 $ 0 $ 15 Little Rock, AK $ 59 $ 150 $ 20 Madison, WI $ 98 $ 500 $ 20 $ 20 $ 20

Husk at disse er bare eksempler. Planprisene kan være forskjellige i ditt område.

Når jeg kan registrere meg for en Medicare Plan Advantage PFFS?

Du vil ha forskjellige muligheter til å abonnere på en Medicare plan fordel PFFS, men du må huske på noen viktige datoer. Registreringsvinduer inkluderer:

 • Din seksti-femte bursdag. Du kan abonnere på Medicare Plans, inkludert PFFS-planer, opptil 65 måneder før bursdagsmåneden din og i løpet av de neste 3 månedene. For eksempel, hvis du har 3 år i juli, kan du registrere deg fra april til oktober i Quell’år. Husk at det er en god ide å søke så snart du er egnet. På denne måten kan dekningen starte bursdagsdagen din.
 • 1. april & # 8211; 30. juni. Du kan bruke denne registreringsperioden til å melde deg på en Medicare Advantage-plan hvis du har kommet inn i Medicare Del B under registreringen åpen fra 1. januar til 31. mars.

Også to ganger alle’år, kan du gjøre endringer i ditt eksisterende Medicare-deksel:

 • 1. januar & # 8211; 31. mars. Under denne åpne registreringsperioden kan du bytte fra en type Medicare Advantage Top til en annen. Hvis du for eksempel har en Medicare Advantage HMO-plan, kan du bytte til en PFFS-plan i denne perioden. I løpet av denne tiden er det ikke mulig å bytte fra Original Medicare til en Medicare Advantage-plan.
 • 15. oktober & # 8211; 7. desember. Dette er en åpen innmeldingsperiode for folk som allerede har Medicare-dekning. I løpet av denne tiden kan du bytte fra en originalplan til en PFFS-plan eller endre PFSS-planen. Du kan også abonnere på en piano del D i løpet av denne perioden.

L & # 8217;

PFFS Medicare-planer er en type Medicare Advantage-plan som kan tilby høyere dekning enn original Medicare. For noen mottaker av Medicare, A’alternativet ikke å velge en grunnleggende lege og evnen til å konsultere spesialister uten utsatt er det ideelle. Imidlertid vil ikke alle leger godkjent av Medicare akseptere alle PFFS-planer for betaling. Du kan ende opp med å betale høye direkte kostnader hvis du forlater nettverket.

Dine kostnader vil avhenge av planen du velger og dine medisinske behov. Du kan bruke Medicare Search Tool for å finne og sammenligne planene i ditt område.