Hva cos & # 039; er medicare n planen og hva det dekker?

Del på Pinterest

Medicare tilleggsplaner også kalt Medigap-planer er utformet for å hjelpe deg med å håndtere helsekostnader.

For en ekstra månedlig premie dekker disse planene mye av hva originalt Medicare ikke gjør det. Medigap Plan N er en av de mest populære av disse planene.

Hvis du har Medicare, er Medigap planer valgfrie kosttilskudd. Medigap Plan N er en & # 8220; Plan & # 8221; og ikke en & # 8220; del & # 8221; Medicare. Medicare «deler» refererer til spesifikke lovgivende handlinger som organiserer reglene i Medicare.

N-planen og enhver annen Medicare Integrative Plan er retningslinjer for godkjente private forsikringsselskaper som du kan kjøpe for å redusere levende helsekostnader. Disse Medigap-planene hjelper med kostnader som premier, copays og fradrag.

Valget av en Medigap-plan kan skape forvirring som ulike etasjer tilbyr forskjellige nivåer av dekning og fordeler. Å forstå disse fordelene kan hjelpe deg med å velge en Medigap-plan som passer for deg.

Denne artikkelen vil forklare hva som er inkludert i # 8217; integrativ forsikring medigap plan n.

Hva cos’er medicare supplement (medigap) plan n?

Som de andre ni medigap-planene, er N-planen en type integrert Medicare forsikring administrert privat. Er designet for å hjelpe deg med å dekke spesifikke levekostnader for helsevesenet at Medicare del A og Medicare del B ikke dekker.

N-planen dekker ting som Medicare del A samforsikring, et beløp som skal betales fra din egen lomme for sykehus og sykehuspleie, samt medforsikring Medicare-del B for poliklinisk omsorg.

Dekker også medforsikringen du måtte trenge for hospice assistanse eller en kvalifisert sykepleie struktur under original Medicare. Hvis du bruker mye hvert år på samforsikring og copays, Medicare Supplement Plan kan tilbakebetales ganske raskt.

Medigap Plan N Politikk må standardiseres av loven. Dette betyr at uansett hvem du kjøper et medicare flat n supplement, må det dekke de samme tingene.

Ikke alle medigap-planene er tilgjengelige på hvert sted. N-planen skal ikke selges i alle statlige og forsikringsselskaper som selger støttede Medicare-retningslinjer kan velge hvor du skal selge Piano N-retningslinjene.

Hvis du bor i Massachusetts, Minnesota eller Wisconsin, standardiseringen av Medigap planer planer kan variere.

Ved lov kan du ikke kjøpe en Medigap-plan hvis du har Medicare Advantage. Men innen det første året når du abonnerer på Medicare Advantage, kan du gå fra Medicare Advantage til Medigap.

Medigap dekker ikke ting som langsiktig omsorg, utsikt, tannlegen, høreapparater, briller eller privat sykepleie.

Hva dekker Medicare Supplement (Medigap) Piano N?

Medicare del n Supplement dekker kostnaden for følgende:

 • Medicare Co-Insurance Del A og Sykehusopptak Opptil 365 dager
 • Medforsikring Medicare del B for kur og prosedyrer
 • Copays Medicare del B på kontorer av helsepersonell
 • Blodtransfusjon (opp til de første 3 pintene)
 • Bistand i hospice og medforsikring av kvalifiserte sykepleie strukturer
 • Medicare Franchise Del A ($ 1,408 Fra 2020)
 • 80 prosent av helsekostnadene under reise utenfor USA

Medicare Flat Supplement N dekker ikke fradragsberettiget for Medicare Del B. Dette skyldes en endring i Medicare loven som forbyder alle medigap planlegger å dekke Medicare fradragsberettiget del B. Fra 2020 er fradragsberettiget av piano B $ 198.

Mens Medigap Plan N dekker 100 prosent av din medforsikring av Plan B, er du ansvarlig for legen din besøkskostnader opp til $ 20 og for visninger til beredskapsrommet på $ 50.

På grunn av denne endringen i Medicare-loven, fra 1. januar 2020, kan mottakerne av Medicare som ikke allerede har planen f, den mest populære MediGAAP-planen, ikke kjøpe planen f.

En et annet alternativ, planen G, er fortsatt tilbudt og er nesten identisk med gulvet f, med unntak som ikke dekker fradragsberettiget av del B.

N-planen ligner F- og G-planene, men kan være betydelig billigere. For noen mennesker kan N-planen være en praktisk løsning for Medigap-dekning.

Fordeler med Medigap N Plan

 • Månedlige priser koster mindre enn Medigap F og G planene, som tilbyr lignende dekning
 • fullstendig dekker Medicare fradragsberettiget del a.
 • Dekker l’80% av kostnadene hvis du trenger helsevesenet mens du reiser ut av USA

Ulemper med Medigap N Plan

 • Mulige kopiering på $ 20 fra legen og $ 50 til beredskapsrommet
 • Det dekker ikke Medicare del B franchise, selv om ingen medigap plan gjør det
 • Det kan imidlertid måtte betale / 8220; overskytende utgifter & # 8221; Hvis legen din belaster mer enn Medicare betaler

De er egnet for medigap plan n?

Hvis du er registrert hos Medicare Parts A og B, er du kvalifisert ALL’kjøp av planen n hvis tilgjengelig i din status. Som med alle Medigap-planer, må du respektere standardene og registreringsfrister.

Det er mulig å melde seg på en hvilken som helst integrert Medicare-plan, inkludert N-planen, i den åpne registreringsperioden når de er 65 år. Hvis du kjøper Medigap i denne perioden, kan ditt eget forsikringsselskap ikke nekte å selge en policy basert på din medisinske historie.

Teoretisk kan du når som helst kjøpe en integrert Medicare-plan. På slutten av den åpne registreringsperioden kan en forsikringsleverandør nektes å selge N-planen.

Det er ingen avgifter eller bøter fra den føderale regjeringen forbundet med Medicare-integrasjonsplaner. Men hvis legen din ikke tar Medicare-oppdraget, kan du være ansvarlig for overlegne kostnader til Beløpet som Medicare hadde betalt, selv om du har en Medigap-politikk.

N-planen dekker ikke Medicare Del D-kostnader (reseptbelagte legemiddeldekning).

Hvor mye er planen n av medicare kosttilskudd (medigap)?

C’er en månedlig premie for Medicare Supplement Plans. Planen n-prisen kan variere avhengig av staten du bor og forsikringsselskapet du kjøper politikken du kjøper på.

De gjennomsnittlige kostnadene for N-planen er mellom $ 100 og $ 200 i måneden. Du kan sammenligne prisen på planene i ditt område opp Medisinere.gov.

L & # 8217;

Medicare Supplement Piano N er en Medigap-plan som dekker Medicare fradragsberettiget del til i tillegg til noen deltakelse og samforsikringskvoter.

Ved lov kan N-planen ikke dekke Medicare fradragsberettiget del B. Som en hvilken som helst integrert Medicare-plan, har Medigap Plan N pro og imot.

Hvis du har spørsmål om dekning og du vil lære mer, kan du ringe gratis hotline til Medicare på 800- Medicare (633-4227) eller besøk Medisinere.gov.