Hva cos & # 039; custaician cream? Bruker, bivirkninger, fordeler og mer

Beskrivelse

I tillegg til å være en populær ingrediens i krydret retter rundt om i verden, har Chili også en overraskende rolle i den medisinske verden.

Capsaicin er forbindelsen som er i paprika som gir dem sin beryktede varme og krydrede fotball. Denne forbindelsen er kjent for sine smertestillende egenskaper. Det virker ved å påvirke nevrotransmitteren som kommuniserer hjernens smerte signaler. På denne måten kan det redusere oppfatningen av smerte.

Når capsaicin er ekstrahert fra pepper, kan den legges til kremer, geler og til og med flekker som skal brukes som en smertestillende behandling.

Vanlige bruksområder

Capsaicin Cream har blitt studert som mulig behandlingsalternativ for å redusere smerte i en håndfull forhold.

Leddgikt

I # 8217; leddgikt, forårsaker smertebeholderens dysfunksjon kroppen som utgjør langvarige smerte symptomer.

Capsaicin Cream er effektiv for å redusere smerte forårsaket av ulike typer leddgikt, inkludert:

 • leddgikt
 • slitasjegikt
 • fibromyalgi

Diabetisk nevropati

Diabetisk nevropati er skade på nerver forårsaket av diabetes. Denne tilstanden påvirker seg om 50 prosent av personer med diabetes. De vanligste symptomene inkluderer følgende, spesielt i føttene og i hendene:

 • Prikking eller nummenhet
 • smerte
 • svakhet

Aktuelt analgetika, som capsaicin krem, er vanlige behandlingsmuligheter for denne tilstanden.

Migrene

Capsaicin Cream brukes også som mulig behandlingsalternativ for migrene, en tilstand som er preget av ekstremt smertefull hodepine og nevrologiske symptomer. Migrene Research Foundation sitater migrene som Tredje vanligste sykdommer Over hele verden.

Muskelsmerter

L’bruk av capsaicin-kremet for muskelsmerter som følge av strekker og forvrengninger har blitt mye studert. Selv capsaicin injeksjoner for hyperallgesia, eller større smerte følsomhet, har vist seg å være en effektiv måte å redusere dyp muskel smerte.

Andre kliniske bruksområder

Forskning tyder på at capsaicin også kan spille en rolle som komplementær medisin i behandlingen av fedme, gastrointestinale lidelser, kreft og mer. Imidlertid er det behov for videre forskning for å fullt ut utforske fordelene med capsaicin for disse forholdene.

Bivirkninger av capsaicin-kremet

Selv om capsaicin generelt anses som trygt, er det noen potensielle bivirkninger av # 8217; topisk bruk. Disse bivirkningene oppstår vanligvis på applikasjonsstedet og inkluderer vanligvis:

 • Fiery
 • klø
 • rødhet
 • opphovning
 • smerte

Disse bivirkningene er svært ofte bare kortsiktige og bør løse med fortsatt bruk. Det er viktig å merke seg at de kan bli verre med det varme eller varme vannet eller med den varme eksponeringen.

Videre, på grunn av naturen av capsaicin, kan ytterligere bivirkninger forekomme med feil bruk, spesielt hvis kremet innåndes. L’Innånding av capsaicin krem ​​kan forårsake pustevansker, for eksempel nysing og respiratoriske vanskeligheter.

Som med noen medisinering, kan sjeldne, men alvorlige bivirkninger forekomme. Hvis bivirkningene ikke forsvinner, eller hvis de blir mer alvorlige, kontakt legen din.

Fordeler med bruk

Capsaicin Cream er ofte effektivt som ytterligere behandling for forhold som inkluderer smerte. Hvis det brukes riktig og konsekvent, har studier vist at det kan bidra til å redusere kronisk smerte forårsaket av forhold som leddgikt, diabetes og til og med migrene.

I en å gjennomgå, Forskere undersøkte litteraturen på capsaicin-gelen for hånden og kneet arthissen. De oppdaget at i fem tester var daglig administrasjon av capsaicin gel betydelig mer effektiv for å redusere smerte enn placebo. I studien som har tatt over i en periode på 12 uker, det var en reduksjon på over 50% av smerten med capsaicin gelbruk.

I en 2014 klinisk studie, forskere studerte bruk av kvantitet, en aktuell gips av capsaicin alle’8%, for perifer nevropatisk smerte. Studien deltakerne ble administrert en tantumbehandling opp til 4 flekker og overvåket i en periode på 12 uker.

Resultatene av studien indikerte at selv en enkelt behandling har vært i stand til å redusere smerte og forbedre livskvaliteten.

En annen 12 ukers studie Han undersøkte L’bruk av klonidin gel og capsaicin krem ​​for personer med diabetisk perifer neuropati (DPN). Studio-deltakere ble bedt om å administrere en av de to aktuelle kremer tre ganger om dagen i en periode på 12 uker.

Resultatene indikerte at det er klonidingelen at capsaicinkremet var effektive for å redusere smerten som er forbundet med DPN betydelig. Det bør imidlertid også bemerkes at over 58% av befolkningen i Capsaicin-krempruppen har hatt bivirkninger. Disse inkluderte kløe, røde lær og blærer.

Former for capsaicin

Det er mange forskjellige typer formuleringer i capsaicin krem ​​tilgjengelig fra telleren (OTC). De vanligste OTC-forberedelsene inkluderer:

 • Capzasin-P & # 8211; En topisk analgetisk krem ​​på 0.1 prosent av capsaicin
 • Zostrix & # 8211; En topisk analgetisk krem ​​på 0.033% av capsaicin
 • Zostrix Maksimal Streength & # 8211; En topisk analgetisk krem ​​på 0.075% av capsaicin

Mange apotekene gir også sine egne merkevareversjoner av capsaicin kremer.

Kremene i Capsaicin OTC varierer i prosentandelen capsaicin som brukes. De fleste forberedelsene inneholder fra 0.025 prosent til 0.1 prosent. Den sterkeste formuleringen tilgjengelig OTC er fra 0.1 prosent, som finnes i produkter merket som & # 8220; High Power & # 8221;.

Den foreskrevne formuleringen av capsaicin er quity, et bryst til capsaicin alle’8%. Patchen administreres direkte på legenes studie og kan være effektiv opp til 12 uker.

Slik bruker du Capsaicin Cream

Capsaicin krem ​​er mer vanlig brukt på vondt eller interessert område tre eller fire ganger om dagen, Avhengig av forholdene:

 • For den reumatoid artritt og artrosen, bruk krem ​​på de mest smertefulle leddene tre ganger om dagen.
 • For diabetisk nevropati, avhengig av posisjonen til nevropati, bruk kremet under anklene eller over håndleddene, tre eller fire ganger om dagen.
 • For hodepine eller hodepine, bruk kremet på hodebunnen, og sørg for å unngå øyne, tre ganger om dagen.

OTC-modulene vil inkludere spesifikke indikasjoner på baksiden av pakken. Les dem nøye før du søker. Når du bruker kremet, må du sørge for at du gni medisinen på huden til fullstendig absorbert.

Capsaicin Cream må aldri påføres åpne sår eller kutt. Når stoffet er påført, er det viktig å vaske hendene når det kan brenne følsomme områder som øyne eller munn.

Kontakt alltid en lege eller en helsepersonell før du starter et nytt stoff. Legen kan også gi ytterligere indikasjoner på hvordan du best kan bruke capsaicin-kremet for din tilstand.

L & # 8217;

Forskning tyder på at capsaicin krem ​​kan være et effektivt alternativt aktuelt behandlingsalternativ for personer med visse smertefulle forhold. Det er flere motbenkalternativer for Capsaicin Cream, hvorav mange kan bli funnet på apoteket ditt eller lokalt apotek.

Snakk med legen din om hvordan du kan inkorporere kremet til capsaicin i behandlingen.