Husholdningsartikler for tørrkontakt: Behandlinger for å lindre smerte

Beskrivelse

L’tørr alveolus eller # 8217; alveolar osteitis kan vokse etter utvinning av en permanent voksen tann.

Det kan oppstå når blodpropper i utvinningsstedet beveger seg, oppløs eller aldri utvikle seg før helbredelse. Dette kan la de underliggende bein- og nervøse termineringene oppdaget. Videre tillater det at såret fyller seg med mat eller rusk, noe som forårsaker infeksjoner.

Symptomene på det tørre grepet inkluderer:

 • Sterk smerte, som kan utstråle fra # 8217; bane et øye, til øynene, til templene eller nakken
 • Ser et tomt grep
 • Synlig bein i grepet
 • dårlig ånde eller ubehagelig smak i munnen

De eksakte årsakene til det tørre grepet krever fortsatt videre forskning. De vanligste årsakene er:

 • bakteriell infeksjon
 • Vanskelige eller kompliserte ekstraksjoner, som for eksempel en hit dømmekraft
 • Traumer på kirurgisk nettsted

Du er mer utsatt for å utvikle et tørt grep hvis:

 • å røyke
 • Ta orale prevensjonsmidler
 • Ikke følg A’tilstrekkelig omsorg for sår

Flere behandlinger er tilgjengelige for den tørre alveolus at tannlegen eller oral kirurgen kan foreskrive deg. Når du må vente på å se dem, kan disse hjemmebehandlingene bidra til å lindre symptomene.

Varmt saltet vann

Selv om din orale kirurg gir deg medisiner, vil du også oppmuntre deg til å skylle det berørte området med varmt saltet vann flere ganger om dagen. Kan bidra til å eliminere bakterier og redusere eller forhindre ytterligere infeksjoner.

Mayo Clinic anbefaler Smelter ½ teskje salt i 8 gram varmt vann. Agitere i munnen i et minutt eller bruk det til å skylle den tørre bane med en sprøyte som gir deg kirurgen. Gjør det minst tre ganger om dagen eller etter måltider.

Kald og varmebehandling

I de første 24 timene etter ekstraksjonen av en tann, bruker han kalde pakker mot ansiktet i femten minutter om gangen for å redusere hevelse. Deretter kan du bruke varmen i form av varme kluter for å håndtere smerten.

Varmen vil trolig være mer nyttig for å berolige smerten forårsaket av et tørt grep, selv om kulde kan hjelpe mange nerver mer effektivt. Prøv dem alle og se hva som fungerer best for deg. Bruk alltid varmt i stedet for varmt og plasser det mot kinnet hvor du føler smerte.

Klær olje

L’Carnation Nails Oil inneholder Eugenol, som har anestetiske, antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper fordeler. Kan berolige smerte og forhindre utvikling eller # 8217; forhåndsinfeksjoner. Av denne grunn, L’Carnation Nails Oil brukes noen ganger i den profesjonelle pasta pasta pasta. L’Carnation Nails olje kan ha bivirkninger, og kontakt deretter tannlegen eller oral kirurgen før du bruker det som et hjem.

Disse bivirkningene kan omfatte:

 • Hudutbrudd eller hudirritasjon
 • Aching Gums
 • hovent gummi

Du kan legge til L’Carnation nagler til en steril gasbind og bruke den direkte til det berørte området. Hold gasen påført bare i 20 minutter om gangen til du er sikker på at du ikke har bivirkninger.

Honning

Honning har antiinflammatoriske og smertestillende egenskaper. EN 2014 Studio Oppdaget at honning medisiner for tørr alveolus har ført til en betydelig reduksjon i betennelse, ødem, smerte og ubehag. Han viste også forebyggende tester av ytterligere infeksjoner.

Å bruke honning for å tørke opp Alveolus, sett den rå honningen på en steril gasbind og legg den direkte på det berørte området. Det endrer gasbindet hvert par timer hvis du holder det hele tiden.

Svart teposer

Svart te inneholder tannsyre, som fungerer som en naturlig antibakteriell Agent samtidig som vi reduserer både hevelse og smerte.

For å bruke dette middelet, senk en tepose i en kopp kokende vann i fem minutter. Fjern den og klem overflødig vann etter at den er avkjølt. Teposen skal avkjøles slik at den er effektiv. Fest det i kjøleskapet, ikke i fryseren, det kan tillate deg å opptre som en kald pakke.

Du kan forsiktig bite te sachet for å holde det på plass i ca 15 minutter. Skyll munnen med den resterende kalde teen etter at de 15 minuttene er gått.

Te tre olje

L’# 8217 olje; te tre har antiseptiske, antibakterielle og smertestillende egenskaper eiendom som gjør det til et populært naturlig middel.

L’# 8217 Oil; Tea Tree er tilgjengelig online og i mange supermarkeder. For å gjøre dette, bør du bare bruke olje Dell’rent tea tree og ikke bare produkter som inneholder det.

Du kan legge til olje av teen til en steril gasbind og plassere den over tørrgrepet. Fordi det er sterkt, kan det være bedre å blande en eller to dråper Meleuca-olje med honning eller svart te når du bruker det på gasbind for å redusere risikoen for irritasjon.

Oreganoolje

Oreganooljen har antibakterielle fordeler og Det kan også være effektivt mot noen stammer av narkotikaresistente bakterier. Dette gjelder potensielle bakterielle infeksjoner som forårsaker eller utvikler seg i ditt tørre grep.

Du kan bruke oreganooljen direkte på området, eller legg det på en steril gasbind og la den stå over den tørre bane flere ganger om dagen.

Kamille

Kamille har Antioxidantegenskaper som fremmer helbredelse. Hans antiinflammatoriske fordeler kan umiddelbart bidra til beroligende hevelse og smerte forårsaket av den tørkede bane. De fleste matvarer vil få det på lager hvis du ikke allerede har det i garderoben din.

Du kan bruke kamilleposer som svart te. Sett teposen i kokende vann i fem minutter før du fjerner det og la det avkjøles. Påfør Tea Sachet til det berørte området i 15 minutter. Hvis det er ubeleilig, kan du også nippe te engang avkjølt.

Bench fans

Ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) fra telleren som ibuprofen kan være effektiv for å redusere både smerte og hevelse. De vil ikke være til stor hjelp for å behandle eller forhindre infeksjon på 8217, men kan lindre smerte til du kan kontakte legen din.

Snakk eller ring tannlegen din før du tar noen benk-top-medisinering. Du bør ikke ta fans eller andre tellermedisiner hvis du tar smertestillende midler som er foreskrevet etter utvinningen. Hvis du ser tannlegen din for behandling av tørkede stikkontakter, gi oss beskjed om hvilke rusmidler du har tatt.

Unngå tobakk og andre irriterende stoffer

Røyk og annen bruk av tobakk Fare å utvikle tørket alveolus og kan også gjøre det vanskeligere å behandle. Du bør unngå røyking og tobakksprodukter under behandling og utvinning fra tørt grep.

Andre irriterende matvarer og drikker bør også unngås, selv om de er væsker. Krydret mat og alkoholholdige drikker kan øke ubehag. Du bør spise myke matvarer for å hindre dem i å åpne eller at ruskene forblir fanget i stikkontakten.

Risiko og bivirkninger

L’tørr alveolus kan være ekstremt smertefull, så det ville være vanskelig å ignorere det. Men hvis det ikke behandles, kan det føre til ytterligere komplikasjoner.

Den vanligste komplikasjonen er forsinket helbredelse. Ekstra medisiner og A & # 8217 er nødvendig; oppmerksom oppmerksomhet for å sikre at den tørre alveolus helbreder riktig.

Selv alveolus kan bli smittet, og hvis ikke behandlet, kan infeksjonen spre seg til beinene. Dette kan kreve oral eller intravenøs antibiotika for å hindre ytterligere diffusjon av infeksjonen.

Det er få risikoer i # 8217; bruk hjemme rettsmidler for å behandle den tørre alveolus utenfor allergiske reaksjoner, men du bør først snakke med legen din for å sikre at disse behandlingene er trygge for deg.

Mens forskning tyder på at det er helsemessige fordeler, overvåker FDA ikke eller regulerer renhet eller kvalitet av essensielle oljer. Det er viktig å snakke med legen din før du begynner å bruke essensielle oljer og ta hensyn når du velger et kvalitetsmerke. Du bør også alltid lage en testoppdatering før … bruk.

L & # 8217;

L’tørr alveolitt kan være ekstremt smertefull. Så snart symptomene vises, bør du starte behandlingen. Mens du venter på å se din muntlige kirurg, kan du bruke hjemmemedisiner som er beskrevet ovenfor for å håndtere symptomer og smerte.

Heldigvis, mens den tørre alveolus er smertefullt, reagerer raskt på behandling. Symptomene skal begynne å redusere umiddelbart etter behandling og skal være helt forsvunnet om tre eller fire dager. Ellers løs en annen avtale med tannlegen din for å lete etter en bedre løsning.