Hull i # 039; øre: symptomer, årsaker og behandling av pre-calaricular groper

Hva forårsaker dette hullet?

En pre-urikulær grop er en lite hull Foran øret, mot ansiktet, som noen mennesker er født. Dette hullet er koblet til en uvanlig sinusseksjon under huden. Denne strekningen er en smal passasje under huden som kan forårsake infeksjoner.

Pre-Eflaricular Graves har mange navn, inkludert:

 • Pre-europeisk cyste
 • pre-euro crepe
 • Pre-urikulære egenskaper
 • Pre-urikulære bryster
 • Fosse Dell’øre

Dette lille hullet foran ørene er vanligvis ikke alvorlige, men noen ganger kan det bli smittet.

Pre-Eflaricular Graves er forskjellige fra Brachial Slit Cyster. Disse kan forekomme rundt eller bak øret, under hakeeller langs halsen.

Fortsett å lese for å lære mer om hvorfor dette lille hullet vises foran øret, og hvis det krever behandling.

Hva et utseende de er pre-calaricular?

De pre-eurikulære gravene ser ut til fødselen som små hull eller hudbelagte utsparinger på den ytre delen av # 8217; øre i nærheten av ansiktet. Selv om det er mulig å få dem på begge ører, påvirker de vanligvis bare en. Videre kan det bare være ett eller mindre hull over eller i nærheten av øret.

Del på PinterestEn pre-forårsaket vel, også kalt pre-urikulært bryst, er en vanlig medfødt tilstand som etterlater et lite hull i forsiden av øret.

Bortsett fra deres utseende, forårsaker pre-forårsaket seg selv noen symptomer. Men noen ganger er de smittet.

Tegnene på A’infeksjon i en pre-eflaricular pit inkluderer:

 • Hevelse inne og rundt gropen
 • Drenering av væsker eller pus fra gropen
 • rødhet
 • feber
 • smerte

Noen ganger utvikler en infisert pre-urikulær grop en abscess. Dette er en liten masse full av pus.

Hva forårsaker å forårsake seg selv?

Pre-Euricular Pits oppstår under utviklingen av et embryo. Mest sannsynlig oppstår i øretelefonpaviljongen (den ytre delen av øret) i løpet av de to første månedene av svangerskapet.

Eksperter tror at de ble utviklet da to deler av øretelefonen, kjent som sine åser, ikke delta på riktig måte. Ingen er sikker på hvorfor hans åser ikke alltid er forenet, men kan være relatert til en genetisk mutasjon.

Hvordan diagnostisert var pre-calaricular?

En lege vil vanligvis legge merke til de pre-eurikulære gravene for første gang under en rutinemessig undersøkelse av et nyfødt. Hvis barnet ditt har en, kan du bli adressert til en otorhinolaryngologist. De er også kjent som leger i / nr. Øre, nese og hals. De vil nøye undersøke grøften for å bekrefte diagnosen og sjekke tegn på infeksjon.

De kan også ta en titt på hodet og nakken på barnet ditt for å sjekke andre forhold som kan følge med de pre-eflariculargravene sjelden Saker, som:

 • Chalch-oto-nyre syndrom. Dette er en genetisk tilstand som kan forårsake en serie symptomer, fra problemer til nyrer til tapet på’høre.
 • Beckwith-Wiedemann syndrom. Denne tilstanden kan forårsake lobes av unormale ører, et forstørret språk og problemer Med leveren eller nyrene.

Hvordan pre-calaricular ble behandlet?

Pre-Euricular Graves er generelt uskyldige og krever ingen behandling. Men hvis gropen utvikler en infeksjon på 8217, kan barnet trenge et antibiotika for å eliminere det. Pass på at de følger hele kurset foreskrevet av legen, selv om infeksjonen ser ut til å løse før.

I noen tilfeller kan barnets lege også måtte tømme overflødig pus fra stedet for & # 8217;.

Hvis en pre-kausal grop gjentatte ganger er infisert, kan legen anbefale kirurgisk å være gropen og strekningen forbundet under huden. Dette gjøres generelt anestesi i et ambulatorisk miljø. Din sønn skal kunne gå hjem på samme dag.

Etter prosedyren vil barnets lege gi deg instruksjoner om hvordan du skal ta vare på området etter intervensjonen for å sikre riktig helbredelse og minimere risikoen for infeksjon.

Husk at barnet ditt kunne prøve smerte i # 8217; området i maksimalt fire uker, men bør gradvis bli bedre. Følg nøye instruksjonene for L’ettersalgsservice.

Hva er perspektivet?

Forutsetninger er vanligvis ufarlig og forårsaker generelt ikke helseproblemer. Noen ganger er de smittet og krever en antibiotika syklus.

Hvis barnet ditt har pre-calaricular som regelmessig er infisert, kan barnets lege anbefale kirurgi for å fjerne Fossa og den tilkoblede delen.

Svært sjelden er pre-causadene en del av andre forhold eller mer alvorlige syndrom.