Hudutbrudd med virus: Symptomer, årsaker, bilder og behandling

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er en viralutbrudd på 8217?

Virale infeksjoner er sykdommer forårsaket av et virus i stedet for fra bakterier eller sopp. Mange virusinfeksjoner, spesielt de som har en tendens til å slå små barn og barn, kan forårsake kutane utbrudd. Selv om de virker alarmerende, er de vanligvis ingen grunn til bekymring og forsvinner når infeksjonen er løst.

Fortsett å lese for å lære mer om symptomene på A’viralutbrudd, selv når du skal konsultere legen din.

Hvordan identifisere en’viral utbrudd

Egenskapene til virusutbrudd kan variere sterkt. Men de fleste ligner røde flekker med patcher. Disse punktene kunne plutselig manifestere eller vises gradvis i den forskjellige daglige buen. De kan også vises i en liten del eller dekker flere områder. For eksempel, en’Measles-relatert utslett på kinnene dine før du sprer seg til bysten og lemmer.

Viralutbrudd kan også forårsake kløe eller føle smerte. Den beste måten å identifisere A’viralutbrudd er å kontrollere noen symptomer på A’viral infeksjon, for eksempel:

Hva forårsaker A’viralutbrudd?

Viralutbrudd er forårsaket av en immunrespons på viruset eller skaden på hudceller fra viruset.

I tilfelle av meslinger, for eksempel, oppdager immunsystemet viruset mens du reiser gjennom blodet. Immuncellene frigjør derfor kjemikalier for å ødelegge viruset. Imidlertid forårsaker disse kjemikaliene også hudbetennelse, noe som resulterer i utslett.

L’Herpes Zoster, D’En annen del, involverer reaktivering av varicella-viruset som ligger i nervene dine. Når viruset er reaktivert, kjør langs nerverne opp til huden. Når viruset svarer der, begynner å danne brannutbruddet av Sant’Antonio.

Andre virusinfeksjoner som kan forårsake kutteutbrudd inkluderer:

De er smittsomme?

De virale utbruddene er ikke smittsomme, men vanligvis virusene som forårsaker dem. Noen av de mest smittsomme virusinfeksjonene som forårsaker A’utslett inkluderer:

Disse infeksjonene sprer vanligvis gjennom respiratoriske dråper i # 8217; luft eller direkte kontakt med nasal sekreter eller hals. Folk med denne typen virusinfeksjon kan være smittsom før det ser ut til at det ikke vises L’utslett. For eksempel kan folk med Rosolia være smittsom for en Woret Weeks. Vanligvis vil de fortsette å være smittsom for en «8217 en annen uke etter utseendet på’utslett.

Noen andre virusinfeksjoner er utbredt av insekter som mygg, flått og lopper. Eksempler på disse virusene inkluderer Zika-viruset og Vest-Nilen viruset.

Hvordan de blir behandlet?

Virusinfeksjoner må ofte gjøre kurset. I motsetning til bakterielle infeksjoner reagerer de ikke på antibiotika, så behandlingen fokuserer vanligvis på’lindre symptomer.

Du kan prøve å akselerere helbredelsesprosessen ved å drikke mange væsker og la kroppen din hvile mye. Hvis du har feber eller muskelsmerter, kan du ta medikamenter som paracetamol (Tylenol) eller ikke-steroide antiinflammatoriske midler som ibuprofen (Advil).

Finn paracetamol og online ibuprofen.

Hvis du har en Pruriginøs virusutbrudd, kan du prøve å bruke en kald pakke eller en lavt lotion på det berørte området. Prøv å unngå å skrape den hvis du kan.

Kjøp Cold Packs og Squid Lotion.

For noen virusinfeksjoner, som L’Herpes Zoster, kan legen foreskrive et antiviralt legemiddel.

Når skal du se en lege

Selv om det alltid er en god ide å konsultere legen din når du oppdager et nytt utslett, bør du definitivt gjøre en avtale hvis du har en’utslett som:

Bunnlinjen

Mange virusinfeksjoner kan forårsake en Rash-utslett. Selv om huden utbrudd selv ikke er smittsom, er det ofte den underliggende virusinfeksjonen. De fleste virusinfeksjoner løser alene, men noen kan kreve antivirale legemidler. Kontakt legen din dersom utslett ikke synes å bli bedre etter en uke.

Du bør også konsultere legen din dersom du har en’utslett og bor eller har nylig besøkt et tropisk eller subtropisk klima. Sykdommer spredt fra insekter har en tendens til å være mer vanlig i disse områdene og kan be om antivirale stoffer.