Hårtap: HIV kan være årsaken?

Hårtap er et symptom på # 8217; HIV?

Hårtap var en vanlig side bivirkning av første rusmidler for HIV som AZT, Crixivan og Atripla. Men disse stoffene brukes sjeldnere i dag. Selv om enkelte tilfeller av studier er blitt rapportert, forårsaker moderne antiretroviral terapi generelt ikke hårtap.

Hårtynning er en naturlig del av Aging og kan forekomme av andre grunner enn’HIV. Her vil vi undersøke noen forhold som forårsaker hårtap og hvordan de kan være relatert til # 8217; HIV.

COS’er telelogen effluvium?

& # 8220; Telogen & # 8221; refererer til håret som ikke vokser fordi jeg er i hvile av hvile. & # 8220; Effluvium & # 8221; Det er et vitenskapelig ord som betyr utstrømning eller hårtap. Telelogen Effluvium (TE) oppstår når for mange hår slutter å vokse i en periode for lenge. Når det nye håret endelig begynner å vokse, skyv ut sovende hår, forårsaker høsten.

Du vet veldig lite om deg, men folk med hiv kan bli gjenstand for denne tilstanden.

HIV og deg

L’ET kan utlede en infeksjon, en kronisk sykdom, en fysisk eller psykologisk stress og et dårlig kosthold (spesielt mangel på protein). Disse faktorene er alle forbundet med HIV selv.

Hver av disse kan & # 8220; sjokkerende & # 8221; en persons system og forårsake hårtap. Så mye som 50 prosent Hår av en person kan falle innen to måneder fra det første sjokket, noen ganger med hår som kommer ut av håndfull.

Ekstremt hårtap og hiv

L’Diffused alopecia oppstår når håret faller fra hele hodebunnen. L’Alopecia er en status kjent for å følge immunforstyrrelser. Ifølge en studie publisert i 2006, omtrent 7 prosent av mennesker med HIV rapportert utbredt alopecia.

Seksuelt overførbare sykdommer og hårtap

L’Aciclovir (Zovirax), et felles legemiddel som brukes til å behandle kjønnsherpene, kan forårsake at håret faller. Helsepersonell foreskriver noen ganger Aciclovir til folk med HIV. Det kan brukes til å behandle eller forhindre hud, øyne, nese og munnhjerter, som kan vokse sammen med HIV-infeksjon.

L’Aciclovir er også brukt til å behandle leukoplachia, en tilstand relatert til # 8217; HIV som oversetter til hvite og hårete flekker på tungen eller alle i kinnet.

STD-syfilis kan også forårsake hårtap.

Lever lengre tid å bli gammel

I dag lever mange mennesker med HIV et langt liv. En nylig studie av HIV-positive voksne i Canada og USA har vist at folk som har blitt diagnostisert med HIV All’Alder på 20 kan leve så mye som en annen person i disse landene.

Dette betyr at hormonelle symptomer, inkludert mannlig og kvinnelig skallethet, kan oppstå som en del av aldringsprosessen. Mange menn mister håret ALL’alder på 60 år.

Problemene knyttet til samme sykdom kan være en forverringsfaktor, selv om det er noen søk på # 8217;.

Andre mulige årsaker

Iron-mangler kan føre til håravfall i pre-emausale kvinner. Alle som regelmessig mister en stor mengde blod, kan utvikle en jernmangel og følgelig eksperimentere med hårtap.

Selv en skjoldbruskkjertel som produserer overskudd eller mangel på hormoner, kan bidra til hårtap.

Behandling for hårtap

Mesteparten av tiden er hårtap forårsaket av et av de ovennevnte problemene midlertidig. Det er viktig å huske at i tilfelle av deg faller håret fordi de vokser nytt hår.

I alvorlige tilfeller av hårtap kan steroid injeksjoner fremme hårvekst. Aktuelle kremer kan også stimulere veksten.

Utenfor håret faller forårsaket av’naturlig aldring, endring av medisiner og få en korrekt strømforsyning kan bidra til å forhindre håravfall.

Sunt liv, sunt hår

Selv om et når hårtapet var vanligvis forbundet med # 8217; HIV, forårsaker stoffene mot dagens dag ikke hår til å falle.

De med hivs som opprettholder en sunn livsstil, mister vanligvis ikke håret. Og med riktig behandling, kan folk med hiv leve et langt og sunt liv.

Snakk med legen din eller livsstilsendringer hvis du er bekymret for hårtap.