Hårete årsaker og bakbehandling: skjegg, voks eller permisjon?

Ha en hårete rygg

Noen menn kan ha hårete tilbake. Selv kvinner kan noen ganger ha hårete tilbake. Vanlige skjønnhets- eller motestandarder kan få folk til å føle seg som å ha en hårete rygg er ikke ønskelig eller unattractive.

Hos menn, har armer, bryst eller hårete ansikt en tendens til å bli ansett som mer attraktivt enn å ha hår på ryggen min. Dette kan presse de som har hårete tilbake for å fjerne håret. Skjønnhet er i øynene til de som ser og L & # 8217, meninger som betyr mest, er din.

Å ha hår på ryggen din kan øke kroppens varme og være ubehagelig i den varme sesongen. Men legger ikke andre utfordringer eller helserisiko. Hvis du har en hårete rygg, er det ikke nødvendig å fjerne det fra legen din. Det er imidlertid ditt valg å gjøre det av hensyn til komfort eller estetisk.

Hårete tilbake årsaker

Hos menn er genetikk den vanligste årsaken til en hårete rygg. Noen gener kan gjøre menn mer følsomme for testosteroneffekter, mannlig hormon som oppfordrer kroppshårvæksten. Dette kan gjøre håret mer tilstede og tykkere.

Hårete tilbake hos kvinner

Kvinner kan også regrow håret av noen grunner. Dette kalles ofte Irsutisme. De mest sannsynlige årsakene til dette hos kvinner er:

  • hormonelle ubalanser
  • Cushing syndrom
  • Forstyrrelser i binyrene
  • Dell’polycystisk eggstokk
  • medisinering

Hvis du er en kvinne, og du har overflødig hår på ryggen, snakk med legen din om disse forholdene.

Hypertrisose

Både menn og kvinner kan også oppleve hyperthricosis, en lidelse som forårsaker en «8217; overdreven hårvekst i hele kroppen, inkludert ryggen.

Dette er veldig sjelden Lidelse og ikke en sannsynlig årsak til hår på baksiden. Snakk med legen din hvis du tror du har hypertriosisen.

Fjerning eller behandlingsmuligheter for overflødig hår på baksiden

Det er mange fjerning og behandlinger for folk som ikke vil ha hår tilbake, selv for de som kan ha dem Irsutisme.

Hvis du har en hårete rygg, trenger du ikke å fjerne håret ditt. Behandlingene som er oppført, er frivillige og trenger bare hvis du velger å bruke dem.

Barbering

Razors med håndtak designet for å nå ryggen er tilgjengelige for online kjøp og i noen butikker. Det kan være en av de mest praktiske måtene å fjerne hår på baksiden.

Husk at barbering må holdes regelmessig for å få de beste resultatene. Barbert hår kan også virke eller virke mørkere og mer grovt på hver barbering.

Depilatory Creams

Depilatory Creams også samtaler, de jobber på samme måte som lignende produkter for benhår og andre organer. Deres pris er nær kostnaden for barbering.

Påfør krem ​​på baksiden og legg igjen i fem minutter. Tørk det for å fjerne håret. Du må bruke depilatoriske kremer om en gang noen få dager.

Sammenlignet med barbering, ikke C’er risikoen for kutting. D’En annen del, noen av kjemikaliene Alle’Interiør av depilatory kremer eller lotioner kan ha harde effekter på sensitiv hud.

Voksing hjemme

Voksing er et annet alternativ og gjør det hjemme kan være praktisk nesten som barbering og kremer. Fordelen med voksing er at håret ditt på ryggen din ikke vil regrow så fort, så du trenger ikke å vokse så ofte som barbering eller # 8217; bruk av kremer.

Voksing alene er vanskelig. Du trenger hjelp til å komme til håret ditt på ryggen med hjelp av en venn eller partner. Du bør også være forsiktig med voks som det kan irritere hårsekkene og øke risikoen for inngrodd hår.

Voksing i en stue

For de som ønsker å hoppe i voksing hjemme, er salongvoksene en alternativet &. Husk at de er en av de dyreste depileringsalternativene, opp til $ 50 eller mer per økt.

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er det dyreste alternativet for å fjerne hår på baksiden, men den mest effektive har vist seg.

Hver behandling kan koste Nær $ 300. For de fleste, Flere behandlingsøkter De er nødvendig for å være effektive. Men vellykket laser hårfjerning kan imidlertid holde håret borte helt i flere måneder eller kanskje år.

Ikke gjør ingenting

Fornøyd med håret ditt på ryggen min? Det er ikke nødvendig å fjerne det.

La det bli og vokse naturlig er den enkleste og billigste måten å klare det på.

Du burde gå til en lege?

Å ha hår tilbake i seg selv er ikke et medisinsk problem. Hos menn kan det bare være en del av kroppen din. For noen kvinner, har håret ditt på ryggen også en del av din naturlige kroppsbygning. Det kan imidlertid være et tegn på en grunnleggende medisinsk tilstand.

Snakk med legen din dersom håret ditt på ryggen din er bekymret. Vil bidra til å avgjøre om det er relatert til et medisinsk problem.

Bunnlinjen

For det meste, å ha håret ditt på ryggen din, er helt naturlig. Det er opp til deg å bestemme om du skal fjerne den. Det er mange alternativer, fra økonomiske og hyppige behandlinger til de mest varige og kostbare.

I noen tilfeller kan håret på ryggen være et tegn på en betingelse for underliggende helse, spesielt for kvinner. Snakk med legen din dersom du er i tvil.