Hår ris vann: hvordan å forberede det og fordeler

Ofte de små tingene vi pleier å forsømme, spesielt når det gjelder skjønnhet. Vi er tiltrukket av Pomp, Glamour og Intelligent Marketing Materials. Men hvis jeg fortalte deg at C’Det er et fantastisk skjønnhetsprodukt i din tro akkurat nå?

Bruk ris vann for å styrke og pynt hår er ikke en nyhet. Datoer tilbake til antikken Heian periode I Japan, da han visste at retten damer hadde vakkert langt hår som faller til bakken. Deres hemmelighet var risvannet.

Fascinert av denne behandlingen for hår, prøvde forskere og skjønnhetelskere å finne ut om risvannet virkelig kan forskjønne og styrke håret. Studier har oppdaget det inositol, ingrediens tilstede i # 8217; ris vann, er i stand til å trenge inn i skadet hår og reparere dem fra # 8217; interiør mot utsiden. Det beskytter også håret mot fremtidig skade.

En av de beste delene av dette skjønnhetsproduktet er at det er så lett å lage. Alt du trenger er ris og vann. Del & # 8220; vanskeligere & # 8221; av denne skjønnhetsutviklingen er faktisk å huske å bringe ris vann inn i dusjen og påfør den på håret jevnt på håret. Men ikke bekymre deg, jeg fant en flott metode du kan prøve.

Slik bruker du L’ris vann på håret

Hva trenger du:

 • Rice Cup 1
 • Vannkopp 1

Hvordan gjøre det:

 • Skyll og filtrer ris for å fjerne smuss eller urenheter som du ikke vil bruke på håret ditt.
 • Bland filtrert ris i en mellomstor bolle med vann;. Du bør blande til vannet ikke blir ganske uklart.
 • Filtrer risen, denne gangen reserverer jeg vannet;. Beholder ris for senere eller kok den!
 • Sett risvannet i en plastbeholder og dekk den. La risen vannet ved romtemperatur i 12-24 timer. Dette tillater dem å gjære og unnslippe alle velsmakende vitaminer og mineraler. Tips: Ikke la det hvile i mer enn 24 timer. Jeg dro til å hvile min første dose ris vann i to dager (jeg hadde glemt å ta det med meg i dusjen) og det gikk galt.
 • Sett i kjøleskapet l’ris vann til du er klar til å bruke den.
 • Fyll en liten beholder, som en flaske reise sjampo eller en krukke, med risvann for søknaden. Beholder resten i kjøleskapet ditt.
 • Del på Pinterest

  Det er ikke lett å laste ned de blinde l’ris vann fra en stor beholder og hår (jeg vet, «8217, jeg prøvde). Bare ikke glem å ta med den lille beholderen ut av dusjen og tilbake til kjøleskapet når du er ferdig!

  L’Risvann bør forbli i kjøleskapet opp til en uke, så du har hele tiden for å samle de fantastiske fordelene med håret.

  Hvordan bruke det:

  Du trenger ikke å endre vaskeprogrammet basert på skylling med risvann: Bruk det bare etter shampooing og condition, både en gang om dagen og en gang i uken.

  Når du bruker risvannet, prøv å konsentrere seg om hodebunnen og prøve å gå ut. La hvile for å hvile for xnumx-xnumx minutter, og skyll deretter. Du vil sannsynligvis ikke umiddelbart legge merke til hvor sterk håret ditt er.

  Resultatene

  Her er min erfaring med skylling med risvann.

  Etter et minutt: Håret mitt var allerede annerledes. Det syntes å ha en slags eksternt belegg, eller et tynt skall, rundt hver lås, som beskyttet håret mitt mens jeg rørte det. Vanligvis bryter håret mitt mens jeg jobber den intrikante børsten i håret mitt. Men denne gangen motstod håret mitt.

  Etter en dag: om morgenen etter min første skylling med ris vann, fortalte min beste venn meg at håret mitt var lysere og mer blonder.

  Etter en uke (ca. fire vasker): Håret mitt var tykkere, mer full og mer overkommelig. Jeg opplevde håret tørking, som jeg aldri gjør på grunn av ødelagte stillbilder som vanligvis rammer hodet mitt umiddelbart etterpå.

  Denne gangen? Liten eller ingen åpenbar pause. Håret mitt var fortsatt ekstremt mykt, men ikke mykt og lett & # 8211; Mer full og mer tydelig, som om jeg hadde utviklet en delvis man. Jeg tok håret mitt i halv i en cricket med en normal hestehale dør (jeg må vanligvis bruke gummibåndene for å unngå pauser, uten unntak) og jeg trakk dem ut uten problemer, slippe håret ditt som om de aldri var stati trukket opp.

  Del på Pinterest

  Siste tanker

  Wow & # 8230; Takk, av risen. Dette er den enkleste og en av de mest bemerkelsesverdige effektive gjør-det-selv-skjønnhetsprodukter i omløp. Hvis du er nysgjerrig på å kjenne denne metoden, prøv det. Bare ikke glem å bære risvannet i dusjen med deg.

  Brittany Ladin er en freelance skribent, media maker og lyd elsker basert i San Francisco. Hans arbeid fokuserer på personlige erfaringer, særlig med hensyn til lokale kunstneriske og kulturelle arrangementer. Mer enn jobben din kan bli funnet opp Brittanyladin.com.