Hår medisinsk gress: Det er fordeler for håret ditt og hvordan du bruker dem

Beskrivelse

L’medisinsk gress er en blomstrende plante av ertfamilien. Anlegget dyrkes over hele verden. Hans blader, spirer og frø ble brukt i noen kulturer for å lage medisiner.

L’Medisinsk gress er tilgjengelig i form av tørkede urter, for eksempel te og kapsler. Kan finnes i nesten alle apotek eller supermarkeder.

L’Medisinsk gress er rik på vitaminer A, C, E og K. Det er folk som tror at det medisinske gresset kan brukes til å gjøre håret sunnere og sterkere. Noen hevder at det kan stoppe hårtap når det brukes som et supplement. Det er imidlertid ikke mange undersøkelser på mennesker eller dyr på hvordan og hvis det medisinske gresset virkelig kan hjelpe generelt hårhelse.

Fordeler med’Hair Medical Grass

L’Medisinsk gress betraktes som en Super Food & # 8221; Fordi det er rik på vitaminer som kroppen din trenger for å generere nye celler og styrke immunforsvaret ditt. Dens dype røtter tillater det å absorbere tonn vitaminer under vekst.

L’Medisinsk gress kan være av særlig interesse i tilfelle av hårtap. De forbindelse Mellom ernæring og hårtap er godt dokumentert i medisinsk litteratur. Når du ikke tar nok vitaminer i kostholdet ditt, tildeler kroppen din energien som ville bruke til å produsere sunne hår- og hudceller til fordøyelsessystemet og kardiovaskulære systemene.

Forutsatt medisinsk gresstilskudd eller inkorporerer medisinske gresspirer i kostholdet ditt, kan du sørge for at kroppen din har det du trenger for å produsere sunne celler for håret ditt og kroppen din. Men hvis du allerede er godt matet, Mayo Clinic Merknader om at kosttilskudd ikke kan gjøre en forskjell.

L’Medisinsk gress inneholder høye nivåer av antioksidanter, som de fleste urter. Antioksidanter bekjemper miljøfaktorer som kan gjøre gammelt hår og hudceller i alderen. Dette er kjent som oksidativt stress. L’bruk av’hår medisinsk gress kan forstyrre oksidativt stress på sylinderceller og gjenopprette et skinnende og ungdommelig utseende.

Hvordan bruke L’Hair Medical Grass

En måte å konsumere maksimal friskhet og ernæringsmessig fordel av det medisinske gresset er Berla som en juice. Bruk en kjøkkenrobot eller en juicer å gjøre det.

Smaken av den eneste juice av medisinsk gress er veldig sterk. Fortynn smaken med en annen type juice kan gjøre drikken velsmakende. Prøv å kombinere en halv kopp medisinsk gresspirer med gulrotjuice, eplejuice eller spinatjuice for en kraftig og sunn cocktail.

Noen mennesker liker å drikke te All’medisinsk gress. Du kan kjøpe te alle’medisinsk gress fra din naturlige eller online matbutikk. Du kan også sette det tørkede Medica gresset i en tepose eller i en tekule og sette den i varmtvannsinfusjon for samme effekt. Drikker medisinsk gresste en gang om dagen bør være nok til å få en ernæringsmessig fordel av vitaminer i # 8217; medisinsk gress.

Medisinsk gresstilskudd er tilgjengelig for kjøp av benk. Medisinsk gresstilskudd kan tas en gang om dagen for:

  • Øk ernæring
  • Legg til fibre i kostholdet ditt
  • gi antioksidanter til celler for å hindre oksidativt stress

Amerikanske mat- og narkotikaadministrasjon overvåker ikke renhet eller kvalitet på kosttilskudd. Snakk med legen din før du begynner å ta medisinsk gresstilskudd. Pass på at du sjekker anbefalingene på den enkelte dosen for supplementet du kjøper. Varierer mellom produsenter.

Potensielle risikoer og bivirkninger

L’Medisinsk gress representerer ikke en stor risiko for de fleste. Men det er noen hensyn du bør huske på før du prøver det.

L’Medisinsk gress kan oppføre seg som østrogenhormonet. Dette kan forårsake ondsinnede bivirkninger for noen mennesker. Unngå det medisinske gresset Hvis du ammer, er du gravid, eller du prøver å bli gravid. L’Medisinsk gressinntak sammen med prevensjonspiller kan også forstyrre effektiviteten av prevensjon.

Høye nivåer av vitamin K i # 8217; medisinsk gress betyr at rekruttering med antikoagulantia som warfarin (Coumadin) ikke anbefales. Selv narkotika som øker følsomheten for sollys kan samhandle med det medisinske gresset. Dette kan føre deg til å være enda mer følsom for sollys enn det allerede er.

Hvis du antar kosttilskudd eller narkotika for å kontrollere blodsukker, husk at selv det medisinske gresset senker blodsukkeret. L’Medisinsk gressinntak sammen med ethvert urte- eller reseptbelagte legemiddel som styrer blodsukkeret, kan forårsake overdreven blodsukker senking.

Hvis du blir forsiktig mot kreft, eller du bruker andre stoffer, snakker du først med legen din.

L & # 8217;

L’medisinsk gress er utrolig rik på næringsstoffer. Den har en unik kombinasjon av vitaminer, antioksidanter og immunforbedringsegenskaper. Det er imidlertid svært få undersøkelser på hvordan medisinsk gress kan brukes som et hårtilskudd.

Hvis du er bekymret for hårtap, svakhet i follikler eller tørt hår, kan du prøve medisinske gresskilstillinger eller te som hjemmemedisin. Før du begynner å bruke medisinske gresstilskudd, forstår de mulige bivirkninger. Snakk med legen din for å sikre at medisinsk gresstilskudd ikke forstyrrer stoffene du bruker.