Hår mandelolje: Fordeler og bruksområder for lengre og lengre hår

Beskrivelse

L’mandelolje kommer fra klemmen av mandelfrøene (mandelnøtter) og fra # 8217; olivenutvinning; olje fra det som kommer ut. Mandler har blitt verdsatt i mange gamle kulturer for deres helbredende og sunne egenskaper, inkludert høye nivåer av proteiner, omega-9 fettsyrer og vitamin E. Disse egenskapene antyder at mandeloljen kan forbedre hårets glans og styrke. L’Sweet Almond Oil er den mest solgte og anbefalte oljen for bruk som et hårprodukt. Les videre for å finne ut om den søte mandeloljen er noe du bør prøve å gjøre håret ditt sunt.

Fordelene med’hår mandelolje

L’mandelolje myker håret

L’mandelolje er en emollient, Hvilket betyr at han kan fylle hullene i cellene på mobilnivået. Dette gjør håret ditt jevnere til berøring. L’# 8217 bruk; mandelolje på håret gir en mykere konsistens over tid. Når mandeloljen er innlemmet i hårpleie-rutinen, kan du også legge merke til at håret ditt er lettere å kamme og kam.

L’mandelolje forsterker og reparerer håret

L’bruk av visse oljer for å behandle hår kan gjøre dem mindre utsatt for å bryte og redusere doble pigger. Smøreegenskaper av valnøttoljer, som mandelolje, reduserer friksjonen under hår styling. En studie på brasilianske valnøttoljer (hvorav mange inneholder oljesyre og linolsyre, akkurat som Søt mandelolje) viste en forbedring i hårmotstanden da den ble behandlet med små mengder oljebaserte ingredienser.

L’mandelolje kan vokse håret ditt

Det er ingen kliniske studier som viser at mandeloljen er effektiv for å få håret til å vokse. Men her er det vi vet: Almondoljen kan gjøre håret sterkere og mindre utsatt for doble tips, noe som betyr at veksten i håret ditt ikke vil senke fra skadet hårtap. L’mandelolje inneholder høye mengder vitamin E, som er en naturlig antioksidant. Når antioksidanter kjemper miljømessig stress rundt håret ditt, ser håret ditt yngre og sunnere.

L’mandelolje behandler forholdene i hodebunnen

L’mandelolje kan også brukes som behandling for squamous hodebunn (seborrheic dermatitt) og psoriasis av hodebunnen. Selv om vi ikke har noen studier som demonstrerer hvordan mandeloljen behandler disse forholdene, er L’mandelolje har blitt brukt til å behandle vilkårene for tørr hodebunn på kinesisk og ayurvedisk medisin I århundrer. Gni en liten mengde mandelolje direkte på hodebunnen øker blodbanen i området og introduserer kraftige antioksidanter på hodet på hodet.

det er brukt

Du kan påføre mandeloljen direkte på håret, gni en liten mengde blant håndflatene før du bruker det. Hvis du prøver å øke glans og mykhet, vær særlig oppmerksom på enden av håret ditt. Masser oljen ALLE’enden av håret av håret og la det stå på håret etter å ha formet dem.

Du kan også bruke L’mandelolje som en ingrediens i en hårmaske. Bland 2 deler kokosnøttolje ved romtemperatur med 1 del søt mandelolje og en kremaktig og naturlig kondisjoneringsmiddel, som for eksempel avokado. Påfør denne kraftige hårmasken på rent og tørt hår og la det stå opp til 40 minutter.

Noen mennesker bruker mandelolje i en kapsel eller flytende form som et muntlig supplement. Vi vet ikke om dette har en direkte innvirkning på håret ditt. Men det gir deg en god dose protein, vitamin E og omega-9 fettsyrer som kan forbedre din generelle helse. Du kan finne mandelolje kosttilskudd i nesten alle naturlige matbutikker.

Potensielle risikoer og bivirkninger

L’mandelolje er generelt trygt for alle å bruke på egen hud. Alle som har en seriøs allergi mot valnøtter, bør ikke bruke mandeloljen på sitt eget hår eller til noe annet formål, siden den allergiske reaksjonen som utløser kan være seriøse.

Ikke legg den rene mandeloljen på håret ditt før du varmes varmt. L’olje overoppheter rundt hårsekken og kan brenne hodebunnen eller hårakselen selv.

L & # 8217;

Bruk l’mandelolje på hår for å øke styrke og glans er lav risiko for de fleste, og det vil trolig fungere. Begrensede studier er tilgjengelige for å bevise som L’mandeloljeforhold og styrker håret, så ytterligere søk er nødvendig. Men de aktive næringsstoffene og egenskapene til # 8217; mandelolje har vist seg å hjelpe håret til å se sterkere, myke og skinnende. Som en ekstra fordel, # 8217; mandelolje er delikat på hodebunnen og har en flott parfyme etter søknaden.