Hår detox: 8 Metoder for å holde seg naturlig, hodebunnspleie og andre

Hår detox er en ekte ting?

Kanskje du lurer på hvordan du skal rengjøre hodebunnen skifer, spesielt etter mange år med behandlinger, avslappende eller kjemikalier. Ikke bekymre deg for omstart: Når det gjelder å bli naturlig, er vi her for å hjelpe deg med å ta en reise inn i håret ditt hvis hodebunnen som krøllene vil takke deg!

Den beste måten er å starte med en hår detox

Mange avgifter hår fordi de har brukt konvensjonelle hårpleieprodukter laget med kjemiske toksiner eller lavkvalitets ingredienser.

Når det gjelder å eliminere aggressive kjemikalier, som er spesielt vanlig i Svart hårpleie, En detox kan bidra til å balansere hodebunnen. Frigjør håret fra # 8217; kvelende akkumulering mens du nærer hodebunnen.

Bidrar til å stimulere hårsekkene, slik at hårvekst og rengjøringshals fra flass, akne og skorpe dannes. Når hårsekkene begynner å blomstre på sitt maksimale potensial, bør du se forskjellen i hårstrukturen din i løpet av en uke.

Så når det er på tide å avgifte håret mitt?

Det er ganske enkelt. Hvis du har en pruriginøs hodebunn, fett eller betent, tørkede follikler, håravfall eller hodebunnsmerter, er det på tide å avgifte. Fortsett å lese for forslag til hvordan, hvor og postterapi.

Hvordan å avgifte håret ditt

1. Detox for hårmaske

Selv om komplekset kan virke, er de fleste av håravgiftningsinstruksjonene praktiske og bruker tre enkle ingredienser som kan brukes i fem enkle trinn. Som med alle hjemmetoder, kjør en testplaster før / # 8217; bruk og vask umiddelbart hvis huden føles ubehagelig.

Ingrediants

 • Bentonitt leirepulver. Dette pulveret har en’høy konsentrasjon av mineraler, inkludert silika, fotball, magnesium, natrium, jern og kalium. Det absorberer også og renser porene som er blokkert, inkludert tungmetaller, urenheter og kjemikalier.
 • Apple eddik. Er rik på vitaminer B og C og hårmineraler. Det er også en antiinflammatorisk, som kan hjelpe med flass.
 • Aloe vera gel. Proteolytiske enzymer i denne gelen kan bidra til å reparere døde hudceller på hodebunnen. Det er også en flott balsam og forhindrer kløende.

Bruksanvisning

 • Kombinere 1/2 kopp bentonitt leirepulver, epler eddik og aloe vera gel.
 • Distribuere sjenerøst på alt håret, påfør også i hodebunnen.
 • Sett en dusjhodetelefon og la den hvile i 20-30 minutter. Ikke la blandingen tørke.
 • Skyll håret ditt med 1 kopp hvit eddik og la dem hvile i minst 1-3 minutter, og bruk deretter en klargjøring sjampo.
 • Følg med forbedret skylling av glans eller soaking detox hår umiddelbart etterpå.
 • 2. Prøv en oljebasert hodebunnsmassasje

  For den mest følsomme hodebunnen, spesielt folk som har blitt avslappet eller behandlet hår, kan en oljebasert hodebunnsmassasje være D’hjelp.

  Velg oljer basert på håret ditt, fortynn dem om nødvendig, og masser det dypt på hodebunnen i 15 minutter. Du kan også vikle håret i et dusjhodesett for å la dem suge. Sitt i solen for å la varmen åpne porene i håret ditt.

  Fordeler med’olje:

  • Mineral: Shine and Friction
  • Solsikke: skinne og friksjon
  • Cocco: Hydrat det skadede håret
  • Oliven: Hydrater tykt, behandlet og skadet hår
  • Jojoba: Hydrater det skadede håret, kløe til hodebunnen
  • Argan: Forbedrer helsen til hodebunnen og beskytter mot skade og hårtap
  • Eteriske oljer: Stimulatorer for å bekjempe vekst, akne, kløe og mer

  3. Opprett din avgiftningsrecept

  Hvis du er forsiktig i # 8217; bruk leire eller oljer i håret ditt, det er mange andre naturlige ingredienser du kan bruke til å fjerne lagringen. Enten du bruker en DIY mask eller en massasje, her er noen ingredienser å vurdere:

  • Micellar vann. Dette vaskemiddelet fjerner urenheter uten å tørke huden.
  • Natrium bikarbonat. Kan fjerne sebum og akkumulere, men det er ikke bra for tørt hår, behandlet eller skadet av varme.
  • Eggehviter. Noen hevder at det å blande egghvite med kokosnøttoljen styrker håret, selv om det ikke kan fjerne oljer.
  • Hvitløk. Som en maske kan hvitløk hjelpe med hårvekst, men du vil kanskje fortynne med en vektorolje for å unngå kjemiske forbrenninger

  5 måter å holde håret detox

  1. Velg riktig sjampo for hårtypen din

  Når det gjelder sjampo, vil du bruke en vaskemiddel sjampo egnet for hårtypen din.

  Håret kan være:

  • subtile
  • vanlig
  • subtile
  • ta det med ro
  • naturlig
  • skadet eller farget

  Vi anbefaler deg å få et produkt laget spesielt for hårtypen din. Ellers vil det fortsette å skade håret ditt og forhindre optimal glans og mykhet. Et flott utgangspunkt er å finne en «8217; sjampo etikett med ordet & # 8220; aloe & # 8221; & # 8220; Toxin liber & # 8221; O & # 8220; Detox & # 8221;.

  Du vil kanskje investere i en klargjøring sjampo. Denne sjampoen har muligheten til å fjerne akkumuleringen fra mineralene til # 8217; harde vann og stylingrester. En av fordelene med den avklare sjampoen er at den ikke fjerner den fargede hårfuktigheten.

  2. Kam hodebunnen med høyre børster

  Mens vi er på emnet i hodebunnen, investerer du i store tenner og en skrubber for hodebunnen. Bruk store tenner til å tørke håret, og arbeide fra røtter til spissen. (Hvis håret ditt knyttes i enden, kutte håret og løse tangles fra spissen til den første før du kombinerer dem). Du kan også bruke oljen før sjampoen for å smøre hårakselen. Dette bidrar til å forhindre skade under shampooing og tørkeprosesser.

  Så under dusjen, bruk en scugger til hodebunnen, som alltid skal brukes i størrelse. Masser hodebunnen med sirkulære bevegelser for å eliminere alle akkumulasjonene og skyll hele detoxmasken, eller bruk for å bruke balsam eller kondisjonsmasker. Børste børster vil bidra til å stimulere hodebunnen og tillate en lettere anvendelse av produktene.

  3. Bruk naturlige oljer for å holde håret og hodebunnen sunn

  Oljer er et viktig element for hår, avslappet eller naturlig. Oljer er det som holder ugudelig hår, levende og skinnende. Vi kan ikke glemme hodebunnen, siden det må også oljeres tilstrekkelig. Det er det respekterte grunnlaget for hårpaletten.

  Ifølge en 2015 Oversikt over hårkosmetikk, L’olje kan forbedre smøringen av treet og bidra til å forhindre hårbrudd hvis det brukes regelmessig. Når forskere studerte egenskapene til mineraloljen, Dell’kokosnøttolje og # 8217; solsikkeolje, oppdaget de at alle oljer har bidratt til å unngå hårskader, forbedre glans og redusere L’friksjon. Men bare L’kokosnøttolje kan redusere protein tap.

  4. Prøv hårsmøret for å lage naturlig hår mykt som sukkergarn

  Det er mange merker å velge mellom, og alle er tilgjengelige i et bredt spekter av parfymer. Hvis du aldri har brukt hårsmør eller du ikke vet hva de er, er jeg en blanding av oljer og smør. Fuktighet og fungere som et beskyttende for å sikre at håret ditt ikke blir tørket og skjøre og uunngåelig skadet.

  5. Unngå kjemikalier, varme og behandling

  Ikke gå tilbake til alle disse fremdriftene ved å nedsenke deg i din rutine. Hårskader forårsaket av behandling og varmeavledning fra hårstrengen utover det de er vant til, noe som gjør dem mer porøse og vanskeligere å opprettholde.

  For å sikre at håret ditt har virkelig effekt, anbefaler vi deg å unngå:

  • fargene håret, siden bleking og farging kan skade tråder
  • Varm håret med strykejern eller varme instrumenter
  • Hårprodukter med natriumlaurethsulfat og natriumlaurilsulfat

  Men hvis du endrer hårfargen, er en del av rutinen din, må du kontrollere at hjemmets omsorgsprodukter støtter håret ditt. Utfør kondisjoneringsbehandlinger dypt minst en eller to ganger i uken og mellomrom, dødsprosessene på minst en måned før dø igjen. Hvis du trenger å varme håret ditt, bruk en termisk behandling med silikon ingredienser.

  Hva å vite om vilkårene i ingrediensene i sjampoen

  • Ingrediensene som slutter med sulfat eller sulfonat, har en tendens til å være i produktene for dyp rengjøring, som kan være aggressiv for skadet eller delikat hår, hvis det brukes for ofte.
  • Ingrediensene som slutter med klorid eller ionarbeid for å myke hår og støtte hår og fungere som et delikat vaskemiddel.
  • Ingrediensene som slutter med alkoholen er delikate vaskemidler og ofte i balsam for å forbedre skadet hår.

  Når å se en profesjonell

  Hvis hårdetox i hjemmet ikke virker lett, kan du alltid kontakte en profesjonell. Gjør alltid forskningen på forhånd når du velger en salong.

  Se deres nettsted og deres legitimasjon og ring og spør om de har erfaring med å avgifte håret ditt. Gjennomsnittlig hår detox vil koste rundt $ 25 og vil ta ca 45 minutter.

  Hvordan å holde tritt med ditt friske hår

  Ikke forlat dine røtter nå at den vanskelige delen er over: de trenger fortsatt kjærlighet. Etter avgiftning, må du også slutte å bruke kjemiske eller tunge behandlinger som endrer hårets naturlige tilstand. For skadet hår, kan det hende du trenger litt & # 8216; tid før håret fortsetter. Ikke bekymre deg.

  Fortsetter kondisjonering med balsami rik på næringsstoffer & # 8211; full av vitaminer og fri for sulfater og parabener & # 8211; Håroljer og smør for å tette fuktighet. Gjør regelmessige kutt for å holde de sunne tipsene.

  En hår detox vil hjelpe deg med å passere en anti-drug test?

  Mange lurte på om en detoxhår hjelper noen til å overvinne en anti-drug test. Noen mennesker har barbert alle hårsekkene, og andre har kjøpt sjampo målrettet fremfor alt til hårdetox for tester, svaret er ufattelig og avhenger av hvilken type legemiddel som du blir utsatt for deg.

  Noen mennesker får forskjellige resultater enn andre for en rekke uttalelser, både fordi deres metabolisme er raskere eller fordi de har sluttet å røyke i tide. Disse resultatene er anekdotiske. Hvis du vil være 100% trygg for å overvinne en anti-narkotiketest, følg veien garantert og avslappet av [8217; bruk av narkotika.

  Cantis McDow er en’freelance poet og forfatter. Han bor i Atlanta og har en grad i massekommunikasjon. Liker å skrive, inspirere andre, reise, gå på kino, til konserter og maling. Candis jobber for tiden med publikasjonen av Memoir-boken din på psykisk lidelse. Du kan kontakte det en cmcdow1 @ gmail.com eller Instagram.