HPV og amming: det er trygt?

Del på Pinterest

Galleri

 • L & # 8217; HPV påvirker et stort antall voksne.
 • Overføring av & # 8217; HPV til barnet ditt gjennom amming er svært lite sannsynlig.
 • L & # 8217; amming gir fordeler for både mor og baby.
 • Beskrivelse

  L & # 8217; Amming har mange helsemessige fordeler. Det er også en måte å komme i kontakt med barnet ditt. Men hvis du har det menneskelige papillomavirus (HPV), kan du være bekymret for å kunne amme trygt.

  L & # 8217; HPV er en svært vanlig seksuell overføringsinfeksjon som påvirker et stort antall voksne. Det anslås at det er over 80 prosent Kvinner vil motta minst en type HPV i løpet av livet.

  Les videre for å lære om sikkerheten til amming med HPV, så vel som fordelene med barnets amming.

  Amning og HPV

  Den gode nyheten er at akkurat nå, ingen forskningsresultater tyder på at kvinner med HPV burde unngå å amme. Det er allment anerkjent at overføringen av # 8217; HPV til barnet gjennom amming er svært usannsynlig.

  Faktisk kan antistoffer i brystmelken beskytte barnet ditt mot mange andre sykdommer og helsekomplikasjoner.

  Selv om ingen offisielle medisinske anbefalinger er tilgjengelige på # 8217; amming for kvinner med HPV, synes studier å bevise at fordelene med & # 8217; amming med HPV sannsynligvis overstiger hans risiko.

  Hva sier forskningen

  Selv om enkelte resultater tyder på en sammenheng mellom overføringen av # 8217; HPV og L & # 8217; Amming, har forskerne ikke funnet noen avgjørende test.

  Forskere i en 2008 studio rapportert A & # 8217; statistisk signifikant forening mellom noen HPV-stammer og # 8217; amming som forårsaket den orale HPV-infeksjonen i et barn. Men to år senere, forskere Han refunderte denne undersøkelsen Og han konkluderte med at det ikke er bevis på at du bør unngå å amme hvis du har HPV.

  Siste forskning rapporterer også at det er usannsynlig at HPV passerer til et barn gjennom amming. Forskere i A 2011 studie konkluderte med at sannsynligheten for at en mor sender HPV til sitt barn gjennom brystmelk er lavt. Det er på 2017 Studio Han fant ikke overføringstester av moren til sønn.

  Hva er fordelene med & # 8217; amming?

  Pro dell & # 8217; amming

 • L & # 8217; amming kan være en & # 8217; slips opplevelse for deg og ditt barn.
 • Barn som ammer er mindre tilbøyelige til å utvikle visse sykdommer.
 • L & # 8217; amming kan hjelpe nye mødre gjenopprette raskere enn fødsel.
 • L & # 8217; amming kan redusere risikoen for en mor til noen sykdommer.
 • Når man vurderer amming med HPV, er den potensielle risikoen for overføring av overføring av # 8217; HPV er ikke den eneste tingen å tenke på. Det er også viktig å vurdere fordelene med breasting av fordelene.

  De Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) og andre leger og medisinske grupper oppfordrer amming. Dette av flere grunner, inkludert det faktum at moren overfører helsemessige fordeler til barnet hennes gjennom morsmelken hennes.

  Breastfed barn har mindre sannsynlig å kontrakt lungebetennelse, forkjølelse eller respiratoriske virus. De har også mindre sjanse for å utvikle en gastrointestinal infeksjon, som diaré. Breastfed barn har også en redusert risiko for plutselig dødsyndrom.

  Selv amming kan gi fordeler til mødre. Hvis barnet ditt ammer, kan du ta deg raskere fra leveransen. Dette er sant fordi kroppen din frigjør oksytocinhormonet under amming. L & # 8217; Oxytocin hjelper uterus å gå tilbake til sin normale størrelse. Det kan også redusere postpartum blødning.

  Videre kan ammende mødre ha redusert risiko for brystkreft, livmor og eggstokkene. De kan også ha redusert risiko for å utvikle seg:

  • Type 2 diabetes
  • leddgikt
  • Høyt blodtrykk
  • Høyt kolesterol

  Bunnlinjen

  Det er få tester som tyder på at det er skadelig å bryst sønnen din hvis du har HPV, og det er mange kjente fordeler med & # 8217; amming.

  Men hvis du har L & # 8217; HPV og du vurderer fortsatt fordelene og ulemper med Dell & # 8217; amming, snakk med legen din. Kan svare på eventuelle spørsmål du kan ha og gi deg råd om at amming kan være et godt valg for deg.