Honning på & # 039; eksem: fordeler, forskning og modus d & # 039;

L’Eksem er en tilstand av huden hvor områdene i huden er betent, rødme og pruriginose. Andre symptomer kan også forekomme, for eksempel desquamation, brennende og blærer.

Følelsene av kløe eller brennende som kan oppstå med eksemet, kan gjøre det ubeleilig. Videre kan huden bli tykkere på grunn av gjentatt betennelse og riper.

L’Eksem er ofte behandlet med fuktighetsgivende og aktuelle antiinflammatoriske stoffer. Alternative behandlinger studerer også. En av disse er honning. Fortsett å lese mens du diskuterer honning, av sine potensielle fordeler for eksem og mer.

På honning som medisin

Honning er et naturlig produkt produsert av honningbier ved hjelp av nektar av blomster. Det er anslått at det handler om 300 forskjellige typer honning. Dette skyldes mangfoldet av forskjellige blomster som biene kan få nektar.

Honning kan inneholde opp til 200 forskjellige stoffer, Det viktigste er sukker. Den inneholder også vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Under historien ble honning brukt i mat, kosmetikk og medisiner. Noen eksempler på forholdene som honning har blitt brukt til å behandle inkluderer:

 • Hudsykdommer som eksem, sår og brannskader
 • sår hals
 • Åndedrettslige forhold som hoste, kulde og astma
 • Fordøyelsessymptomer som kvalme, oppkast og diaré
 • leddgikt
 • utmattelse

Honning hjelper eksem l & # 8217?

Kunne vært. Forskere de observert En rekke funksjoner honning som kan gjøre det effektivt for behandling av hudsykdommer som eksem. Disse inkluderer antiinflammatoriske egenskaper, antioksidanter og antimikrobielle stoffer.

Så langt har bare en liten mengde vitenskapelig forskning blitt utført på honning for eksem for honning. Vi gir en’se på hva han har å si delvis.

Aktuell honning for eksemskader

I 2014, a Liten pilotstudio Han undersøkte 15 deltakere med eksemskader på begge sider av kroppen. De brukte Kanuka honning på den ene siden og en kontrollkrem fra # 8217; mer hver kveld i 2 uker. Ingen forskjell i alvorlighetsgraden av eksemet ble funnet mellom de to.

En annen Liten studio I 2017 undersøkte de 14 deltakere med eksemskader på begge sider av kroppen. Manuka honning på den ene siden hver kveld i 1 uke. L’andre siden har blitt forlatt ubehandlet.

Forskere har bemerket at eksemskader har forbedret seg etter behandling med Manuka Honey. De observert også mindre betennelse.

Øreder til honning

TIL Liten studie av 2017 i 15 deltakere evaluerte L’effektiviteten av honning øretrops på eksem lesjoner av eksem dell & # 8217;. Hodetelefonene ble brukt tre ganger om dagen i 2 uker.

Forskerne bemerket at honning øretrops førte til en reduksjon i symptomene på og # 8217; eksem. Imidlertid har ingen kontrollgruppe blitt brukt i denne studien.

Hvordan kan du bruke honning for eksem?

Hvis du velger å bruke honning for eksem lesjoner, må du sørge for at du bruker en Medisinsk grade honning, Som manuka kjære. Medisinsk grade honning ble behandlet og filtrert for å sikre at det er fri for potensielle forurensninger.

Følg følgende trinn:

 • På kvelden, bruk et tynt lag med honning til det berørte området med rene hender.
 • Dekke med omsorg L’område med en gasbind eller et bandasje.
 • La dressingen forbli på plass i løpet av natten.
 • Om morgenen, fjern forsiktig dressingen og rengjør området.
 • Og & # 8216; trygt?

  I noen mennesker kan en allergisk honningreaksjon forekomme. Dette kan være vanlig i allergiske mennesker med pollen eller bier biter. Hvis du føler irritasjon eller en økning av rødhet, hevelse eller kløe etter den aktuelle applikasjonen, må du slutte å bruke den.

  Det var også en alvorlig type allergisk reaksjon kalt anafylaksi registrert Som svar på honning. Hvis du eller noen andre manifesterer følgende symptomer, se etter nødhjelp:

  Videre bør honning ikke administreres oralt til barn under 1 år. Dette skyldes risikoen for spedbarnsbotulisme.

  Når å se en lege for eksem;

  Hvis du har forsøkt å bruke hjemmemedisiner som honning for å administrere eksemet ditt uten suksess, kontakt legen din. De kan samarbeide med deg for å gi deg råd til andre behandlingsalternativer.

  Andre situasjoner rettferdiggjør et besøk til legen din inkluderer eksemskader som:

  • Dekke et stort kroppsområde
  • De virker smittet, med symptomer som pus eller røde striper
  • bli destruktiv for dine daglige aktiviteter

  Eksemetyper og symptomer

  Det finnes forskjellige typer eksem som deler vanlige symptomer, for eksempel kløe, rødhet Og stige. Typer eksem inkluderer:

  • Atopisk dermatitt: det starter ofte i barndommen og går og regelmessig. Er ofte forbundet med allergiske forhold som høfeber og # 8217; astma.
  • Kontakt dermatitt: oppstår når en irriterende eller allergen berører huden.
  • DISKYDROCH ECZEMA: Små og dype blærer er utviklet, typisk på hender eller føtter. Det kan også forekomme kløende og brennende.
  • Eksem til hendene: Begrenset spesielt til hendene. Det kan skyldes allergier, gjentatt vaske av hender eller eksponering for aggressive såper og vaskemidler.
  • Neurodermitt: Begynn med kløe, som kan forårsake hyppige riper. Noen ganger er det vokst kløe, røde flekker og tykkere hud i # 8217; interessert område.
  • Eksem numulær: forårsaker pruriginøse flekker av størrelsen på en mynt, typisk på bysten, armene, på hender og føtter.
  • STASI dermatitt: Kan forekomme hos personer med dårlig sirkulasjon. Det er mer vanlig på bunnen av bena.

  Vet hva slags eksem du kan hjelpe deg med å ta vare på huden din og dine symptomer. Det kan også hjelpe deg med å kommunisere mer effektivt med helsepersonellene dine.

  L’

  Honning er studert som potensiell behandling for eksem;. Hittil indikerer forskning at det kan være noen fordeler i # 8217; bruk honning for eksemskader. Imidlertid er det behov for strengere forskning for å bestemme den generelle honningseffekten.

  Hvis du forventer å bruke honning for å kurere eksem, sørg for at du kjøper kjære for medisinsk bruk. L’Honningapplikasjon på huden kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen mennesker. Hvis du finner en reaksjon etter bruk av kjære, må du slutte å bruke den.

  Hvis du finner ut at symptomene dine ikke forbedrer etter at du har brukt honning, kontakt legen din. De kan anbefale andre behandlinger som kan hjelpe med symptomene dine.