Honning og diabetes: Du kan spise honning hvis du har diabetes?

Del på Pinterest

Noen legger til honning til kaffe og te eller bruker den som søtningsmiddel under matlaging. Men honning er trygt for personer med diabetes? Det korte svaret er ja, men bare på visse forhold.

Folk som bor med diabetes må kontrollere og håndtere inntaket av karbohydrater og sukker. Dette betyr ikke at de skal unngå desserter.

I moderasjon er honning ikke bare trygt, men det har antiinflammatoriske egenskaper som også kan redusere diabetes komplikasjoner.

Cos’det er honning?

Honning er en tett og gylden væske produsert av melliferøse bier og andre insekter, som noen humle og veps.

Den kommer fra nektarinnholdet i blomstene, som biene samler og beholder i magen til retur til retur til # 8217;.

Nektaren består av sukrose (sukker), vann og andre stoffer. Det er mer eller mindre 80% karbohydrater og 20% ​​vann. Biene produserer honning i gang og regjerer nektar igjen og igjen. Denne prosessen fjerner vannet; vann.

Deretter beholder biene honning i honning å bruke som en energikilde om vinteren, når det er vanskeligere å finne mat.

Selv om et naturlig søtningsmiddel, honning har litt & # 8216; Flere karbohydrater og kalorier per skje i forhold til bordsukker.

Sekund Institutt for United States Landbruk, 1 spiseskje rå honning har ca 60 kalorier og 17 gram karbohydrater.

Honning inneholder også mange vitaminer og mineraler, inkludert jern, vitamin C, folsyre, magnesium, kalium og fotball. Det er også en antioksidant, stoffer som hindrer og senker cellulær skade.

Honning kan være rå eller jobbet

Rå honning er også kjent som ufiltrert honning. Denne honningen er hentet fra et bikube og deretter filtreres for å fjerne urenheter.

Honningen jobbet, i stedet, gjennomgår en filtreringsprosess. Det er også pasteurisert (utsatt for høy varme) for å ødelegge gjæren og skape et lengre liv.

Den arbeidet honning er jevnere, men filtrerings- og pasteuriseringsprosessen fjerner noen av sine næringsstoffer og antioksidanter.

Det er rundt 300 forskjellige typer av honning i USA. Disse typene bestemmes av kilden til nektar, eller mer enkelt, fra hva Apisene spiser.

For eksempel hentes blåbær honning fra blåbær bush blomster, mens avokado honning kommer fra avokado blomster.

Kilden til nektar påvirker smaken av honning og fargen.

Hvordan honning påvirker blodsukkeret?

Fordi honning er et naturlig sukker og et karbohydrat, er det naturlig at på en eller annen måte påvirker blodsukkeret. Sammenlignet med bordsukker, men det virker imidlertid som honning har en mindre effekt.

TIL 2004 studie Har evaluert effekten av honning og bordsukker på blodsukkernivået. Denne studien involverte personer med og uten type 1 diabetes.

Forskere har oppdaget at i gruppen av personer med diabetes, honning forårsaket en innledende glykemi økning 30 minutter etter forbruk. Imidlertid blir deltakerens blodsukkernivå redusert og forblir på lavere nivåer i to timer.

Dette bringer forskere til å tro at honning, i motsetning til bordssukker, kan forårsake en økning i Insulin, som er et viktig hormon for blodsukkerkontroll. Videre forskning er nødvendig.

Honning kan forhindre diabetes?

Selv om honning kan øke insulinnivåene og hjelpe mennesker med diabetes for å kontrollere blodsukkeret, synes det å være ingen avgjørende forskning til støtte for honning som en sitatfaktor for diabetes. Dette kan imidlertid være plausibelt, men.

Forskere har funnet en mulig forbindelse mellom honning og lavere glykemisk indeks.

I en studie Av 50 personer med type 1 diabetes og 30 personer uten type 1 diabetes, har forskere oppdaget at, sammenlignet med sukker, honning hadde en lavere glykemisk effekt på alle deltakere.

Også økt peptid C-nivå, et stoff utstedt i blodet når kroppen produserer insulin.

Et normalt nivå av peptid C betyr at kroppen produserer tilstrekkelig mengde insulin. Ytterligere studier er nødvendig for å avgjøre om honning kan brukes til forebygging og behandling av diabetes.

Det er risiko i å spise kjære hvis du har diabetes?

Husk at kjære er søtere enn sukker. Hvis du erstatter honning med sukker, trenger du bare litt og # 8216;.

Siden honning kan påvirke blodsukkeret, unngå det og andre søtningsmidler til diabetes er under kontroll.

Honning bør konsumeres i moderasjon. Snakk med legen din før du bruker den som et ekstra søtningsmiddel.

Hvis din diabetes er godt sjekket og du vil legge til honning i kostholdet ditt, velg ren, biologisk eller rå naturlig honning. Disse typene er sikrere for personer med diabetes fordi naturlig honning ikke har tilsatt sukker.

Imidlertid bør gravide kvinner og folk med et kompromittert immunsystem ikke konsumere rå honning, siden den ikke er pasteurisert.

Hvis du kjøper honning arbeidet med en matbutikk, kan det også inneholde sukker eller sirup. Det tilsatte søtningsmiddelet kan påvirke forskjellig på blodsukkeret.

Det er fordeler i å spise kjære hvis du har diabetes?

En av fordelene med honningforbruket er at det kan øke nivået av insulin og bidra til å kontrollere blodsukkeret.

Også erstatte sukker med honning kan være gunstig, vurderer hvordan honningen er en kilde til antioksidanter og har antiinflammatoriske egenskaper.

En diett rik på antioksidanter kan forbedre måten kroppen din metaboliserer sukker og honning antiinflammatoriske egenskaper kan potensielt redusere Diabetes komplikasjoner.

L’betennelse kan føre til motstand mot insulinet, eller når kroppen ikke reagerer riktig på insulinet.

L & # 8217;

Honning er et naturlig søtningsmiddel som kan ha en positiv effekt på glykemisk indeks. Men som med noen form for søtningsmiddel, er moderat nøkkelen.

Snakk med legen din før du legger til honning i kostholdet ditt. Honning er ikke egnet for alle, inkludert folk som trenger å senke blodsukkernivået. Hvis du spiser kjære, sørg for at det er organisk, rå eller rent som ikke inneholder tilsatt sukker.