Honning i øyet: Bruk, fordeler og forholdsregler

Beskrivelse

Honning er et fantastisk naturlig søtningsmiddel og sukker erstatning. Det brukes også over hele verden for sine antimikrobielle egenskaper, helbredelse og beroligende.

Selv om det ikke er så populært i vestlige kulturer, A / # 8217; Ayurveda og andre naturlige helbredende tradisjoner bruker honning i århundrer for å behandle øyehelseforhold.

Lokalt anvendt honning kan redusere betennelse og # 8217; øyeirritasjon. Det kan også drepe skadelige bakterier som kan forårsake en øyeinfeksjon på 8217.

Noen mennesker bruker selv honning for å prøve å gradvis endre fargen på øynene, selv om det ikke er noen søk å vise at det fungerer. Fortsett å lese for å finne ut hva vi kjenner så langt på’bruk av honning som behandling for dine øyne.

Fordelene med’bruk av honning for dine øyne

De anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskapene til honning, kombinert med sine beroligende evner gjør det til en overraskende effektiv behandling for forskjellige øyepatologier.

Alle de følgende hjemmemedisinene for øyeforhold forutsi spesiell kvalitet honningblanding (for eksempel lokal bakgrunn honning, en nest d’bee eller manuka) med sterile saltdråper og # 8217; topisk påføring av blandingen i øynene eller på hud.

Keratoconjunctivitt

I en studie som involverer 60 deltakere, viste kunstige tårer som inneholder honning å være effektiv behandling for keratokonjunktivitt (betennelse i den kåte på grunn av tørrhet).

Denne kroniske tilstanden har en tendens til å vises med starten av sesongens allergier.

Hornhinnenesår

Hornhornsår er sår på overflaten av det ytre laget av øyet. Honning kan bekjempe infeksjoner som kan forårsake pesten og akselerere helbredelsen av sår selv.

De helbredende honningegenskapene, samt sine antimikrobielle effekter, gjør det spesielt egnet for behandling av denne typen av sår.

Blefaritt

Blepharite er en tilstand som forårsaker hevelse og brenner rundt øyevippene. En studere Testet seks kaniner med blefaritt for å identifisere potensialet til Manuka Honey som behandling for blefaritt.

Selv om vi fortsatt trenger bevis på’Manuka kjære syntes å være mer effektiv enn kommersiell honning eller ingen behandling for å bli kvitt blefaritt.

Tørre øyne

L’tørr øye oppstår når tårerkjertlene smøre øynene ikke produserer nok tårer. Selv om det er mulig å behandle det kroniske tørre øyet med kunstige tårer, har det aldri blitt foreslått en måte å behandle den helt på.

Kunstige tårer med manuka honning og øye gel med manuka honning blir nå studert som en tørr øye behandling. I en studere av 114 personer, ble det funnet at behandlinger med honning reduserer rødhet og ubehag hos mennesker med et kronisk tørt øye.

Reduserer rynker

Honning har kosmetiske applikasjoner for huden din. EN Gjennomgang av litteraturen viser at honning kan holde fuktigheten og legge til mykhet til det øvre laget av huden, og bidrar til å redusere tegn på og # 8217; aldring.

De fleste kjemiske ingredienser og til og med noen naturlig anti-aldring er ikke trygge å bruke i # 8217; område under og rundt øynene. Honning, annen del, kan blandes med saltoppløsning, vann, kokosnøttolje eller jojobaolje og påføres rundt øynene for å faste huden.

Bakteriell konjunktivitt (rosa øye)

De antimikrobielle egenskapene til honning kan bekjempe en bakteriell infeksjon på 8217, som hindrer sin diffusjon, reduserer rødhet og akselerere helbredelse. EN Eldre studio Laget i 2004 analyserte han antimikrobielle effekter av honning mot ulike typer bakterier og viste hvor god det kan fungere mot konjunktivitt spesielt.

Honning kan lette øyenfarge?

Melanin er pigmentet som bestemmer fargen på øynene. Mer melanin du har i øynene, mørkere vil de virke.

Noen tror at 8217; anvendelse av en blanding av honning og vann kan endre øyenfarge over tid. Det er ikke noe bevis på at de foreslår at dette hjemmemedisinen vil fungere. Det er usannsynlig at honning penetrerer dypere enn de ytre lagene i hornhinnen, hvor den ikke er C’er pigment.

Honning i øyebivirkningene

Rå honning bør ikke settes direkte inn i øynene dine, aldri. Du kan finne tørr Manuka bryllupsreise på nett. Eller du kan lage ditt steriliserte honningøyefall.

Du kan blande oppløst honning med kunstige tårer, saltvann eller sterilisert vann for å lage din blanding. L’Eksempel Eksempel bruker vann: vann:

 • Start med å koke 1 kopp vann og 5 ts honning, rør godt.
 • La blandingen helt kule.
 • Du kan bruke denne blandingen som et øyefall eller bruk en sterilisert dropper for å sette direkte i øyet.
 • Du kan oppleve forholdet mellom honning og sterilisert vann. Du kan også sette blandingen i kjøleskapet før … Jeg bruker for en følelse av friskhet.

  Du er så forsiktig som mulig når du bruker honning til øynene dine. Snakk med en lege hvis du tenker på å bruke honning som behandling for noen øyeforhold.

  Husk at vi vet mye om potensielle bruksområder av honning for øyeforhold, men vi vet ikke mye om potensielle bivirkninger. Bare fordi noe er & # 8220; All Natural & # 8221; Det betyr ikke at det er en god ide.

  Ta bort

  C’er en god søkedose for å støtte bruken av honning fortynnet i øyedråper for visse øyeforhold. Det er nesten ingen støtte data for å fremme ideen om at honning i øynene dine kan endre øyenfarge.

  Ikke erstatt honning med et stoff som er foreskrevet av din oftalmolog og snakker alltid med legen din om eventuelle rettsmidler du vurderer for øynene dine.