Honning for astma: Fungerer?

Honning og astma

Honning har blitt brukt som en naturlig medisin i kulturer rundt om i verden i århundrer. Den har antioksidantegenskaper som bekjemper betennelsen og øker immuniteten. Mange mennesker tar honning for sin evne til å berolige ondt i halsen og rolig hoste. Honning er også et hjemmemedisin for allergi symptomer.

L’astma og allergi er relaterte forhold, men det er noen viktige forskjeller. Hvis du er allergisk mot ting i # 8217; miljøet som pollen og støv, produserer kroppen din antistoffer som svar. Disse antistoffene forårsaker produksjon av kjemikalier, som histaminer. Jeg er hvilken overbelastning, nysing, rive, kløe, hoste og andre allergiske reaksjoner.

De samme antistoffene kan også utløse en astma d & # 8217. Men i motsetning til A’allergi er astma et problem som er opplevd i dybden i lungene og i øvre luftveier. Det er et mer alvorlig helseproblem enn miljøallergier. Selv en liten innsats kan føre til et angrep D’astma i noen mennesker. Hvis ikke behandlet, kan astmaen være farlig for livet.

Hvordan honningspleie l & # 8217;?

Honning ser veldig nyttig som beroligende om natten hoste. En form for natt astma, kalt natt astma, kan forårsake hoste, hissing puste og thorax constion sans. Disse symptomene kan forstyrre søvn.

Forskere A UCLA Jeg foreslår å ta 2 ts honning før sengetid. Det antas at honningens søthet stimulerer spyttkjertlene for å produsere mer spytt. Dette kan smøre luftveiene, lindre hosten. Honning kan også redusere bronki-betennelsen (Airways All & # 8217, lunge inne) og bidra til å bryte mucus som gjør pusten vanskelig.

Du kan ta honning:

Del på Pinterest

Blande 1 teskje med 8 gram varmt vann; ha dette to eller tre ganger om dagen. Vær forsiktig så du ikke gjør vannet for varmt.

Del på Pinterest

Bland 1/2 teskje kanelpulver med en teskje honning og spis den før sengetid. Honning og kanel kan bidra til å fjerne katarr fra halsen og gi et løft til immunforsvaret ditt.

Del på Pinterest

Klem 1/2 sitronsaft i et glass varmt vann og legg til 1 teskje honning. Sitronsaft har antioksidanter som kan styrke immunforsvaret og kan bidra til å eliminere slim.

Hva sier forskningen

Det har vært flere studier utført av forskere rundt om i verden som søker å demonstrere den terapeutiske verdien av honning i behandlingen av astmaen og mange andre forhold. Resultatene var kontrasterende.

En studie sammenlignet honning med destroometorfan, l’nøkkel ingrediens i de fleste hoste sedativer. Honning var det beste i å redusere tyngdekraften og frekvensen av natt hoste.

En annen studere undersøkt effekten som honning og mange andre & # 8220; ukonvensjonelle terapier & # 8221; de hadde på astma på 8217;. Studio fant at ingen av ukonvensjonelle testede behandlinger hjalp deltakerens astma.

en Animal studie Honning aerosol testet som en behandling for kaninene astma. Studien hadde positive resultater, men det må fortsatt testes på mennesker.

En stor klinisk studie kan gi en bedre forståelse av det faktum at honning er en passende terapi. Men det er fortsatt en studie av sjangeren.

Ting å huske på

En av de største bekymringene for honningen er risikoen for en allergisk reaksjon. Hvis du har hatt en allergisk reaksjon på biter av bier eller pollen d’bier, bør du sannsynligvis unngå honning i noen form. En’honningallergi kan produsere symptomer som:

 • hoste
 • Vanskelighetsgrad å svelge
 • klø
 • Hevelse under huden
 • Wheezing
 • respiratoriske vanskeligheter

For de aller fleste mennesker, honning forbrukes i små doser til moderat er trygt. Hvis du har en hjertetilstand eller en fordøyelsesforstyrrelse, bør du snakke med legen din før du prøver kjære. Det samme gjelder hvis du tar antibiotika eller medisiner for hjertet eller nervesystemet.

Barn under 12 år bør ikke administreres honning. Risikoen for botulisme er ekstremt alvorlig hos nyfødte. Også, hvis du har diabetes, husk at kjære kan forårsake en topp blodsukker.

L & # 8217;

Honning kan være et godt tillegg til behandlingene som er foreskrevet av legen. Men astmaet er en for alvorlig betingelse for ikke å bli behandlet tilstrekkelig med reseptbelagte legemidler og livsstil tilpasninger.

Viktige livsstilsendringer for astma:

 • Gjør regelmessig fysisk aktivitet.
 • Slutt å røyke.
 • Unngår L’Eksponering for allergener som bor hjemme når kjolen av allergener er høy på ytre.
 • Bruk klimaanlegget; luft, slik at du kan holde hjemmet ditt friskt uten å åpne vinduene.
 • Det endrer ofte filteret i klimaanlegget D’luft, rensemidler eller luftfuktere.
 • Hold huset ditt den reneste og mest frie av allergenene.

Følg legen din råd om når du tar medikamenter. Pass på at du vet hvordan du kan hindre astmaangrep og opprettholde en vanlig pust.