Honning for ansiktet: Bruk og fordeler

Beskrivelse

Honning er den søte og klissete substansen som biene produserer og lagrer i elveblestene.

I sin naturlige form produseres honning av’enzymatisk aktivitet, vegetabilsk materiale og levende bakterier som blir med for å skape en kraftig ingrediens med hundrevis av praktiske bruksområder.

Den unike prosessen som skaper honning gjør det spesielt verdifullt for kosmetiske bruksområder, for eksempel eliminering av akne, helbredende arr og ensartet hudtone.

Rå og upasteurisert honning har det største potensialet for aktuelt anvendelse på huden. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du bruker honning i ansiktet ditt og hjelper huden din.

Fordelene med # 8217; bruk av honningen til ansiktet

Rå honning er rik på fordelaktige komponenter for huden din, spesielt hvis du har akne eller autoimmune hudsykdommer som eksem eller psoriasis. Selv Candidas overdrevne vekst kan styres ved å bruke honning i huden.

Den rå honningen bidrar til å balansere bakteriene på huden, noe som gjør det til et godt produkt å bruke for akne;. Manuka honning har blitt studert som et anti-akneprodukt og oppdaget at det er betydelig mer effektivt enn andre populære produkter.

Honning akselererer hudcellehelingsprosesser. Hvis du har flekker eller en eczema-epidemi, kan unpasteurisert honning akselerere helbredelse og redusere betennelse. Manuka honning er så effektiv i raskt helbredende sår som nå brukes av leger i den kliniske sfæren.

Den rå honningen er også en naturlig eksfoliant, noe som betyr at det påføres på ansiktet, tar av den tørre huden og viser seg nye hudceller under.

Honning bruker på ansiktet

Påfør honning i ansiktet er ganske enkelt, selv om det er flere måter å gjøre det på.

Honning for akne, psoriasis og ansiktseksem

Honning for kroniske hudsykdommer kan behandles med en pasta, behandlet med flekker eller med en ansiktsmaske som forlater i flere minutter.

Det viktigste med å bruke honning for å behandle disse forholdene, er å bruke unpasteurisert honning, som Manuka Honey.

Det er viktig at honningen du bruker fortsatt inneholder sine sunne bakterier for å være effektive. Dette vil aktivere immunforsvaret og hjelpe med betennelse og rødhet, samt helbredende flekker.

En måte å bruke ansikts honning blandes med andre ingredienser for å skape en beroligende ansiktsmaske. Før du gjør det, må du sørge for at du kjører en honning testplaster og enhver annen ingrediens for å sikre at du ikke har en allergisk reaksjon.

En blanding av rå honning og kanel er en kraftig antioksidant og antimikrobiell kombinasjon.

Bland tre deler av honning og en del av ferskt jord eller ren kanel (kanel «) og lett varme blandingen ved hjelp av mikrobølgeovn. Påfør på huden og la det stå fra 8 til 10 minutter. Skyll helt med varmt vann og dab tørr hud. Ikke bruk hvis du er allergisk mot kanel.

Honning for å lyse opp og belyse huden

Forskere har ikke sporet en direkte forbindelse mellom honningbruk på ansiktet og rydding av mørke flekker.

Men siden honning har eksfolierende egenskaper, bruk det på ansiktet, kan eliminere døde hudceller som gjør huden ugjennomsiktig. Dette kan avsløre en lysere hud.

Etter å ha vasket ansiktet med såpe og vann, gjelder det Manuka Honey eller A’andre forskjellige unpasteurisert rå honning på ansiktet. Hvis du vil ha det, fortynn honning med renset vann for å gjøre det mindre klebrig og lettere å fjerne. La honning på huden i flere minutter før skylling.

Honning for fading av arr

Honning hjelper kroppens helbredelsesprosess, som kan hjelpe deg med å falme akne arr. Du kan bruke honning som en spotbehandling på arrene, bruke det hver dag eller annenhver dag som en pasta på arrens nettsted.

Du kan også se resultater hvis du bruker honning ansiktsmasker som en del av skjønnhetsrutinen, som beskrevet ovenfor. Husk at det vi vet om helbredende helbredende evner er begrenset og fortsatt utvikler seg. En studie fant at honning kanskje ikke er bra for arr forårsaket av forbrenninger og dype kutt.

Bivirkninger av’honning på ansiktet

Det er usannsynlig at honning forårsaker en allergisk reaksjon i de fleste. Du bør bruke en av disse rettsmidler med forsiktighet hvis du har allergier som er kjent for:

  • pollen
  • selleri
  • gift d’bier

Test alltid nye produkter på et lite område av huden din, som er minimal synlig for å se om du er allergisk.

Pass på at du fjerner honning fra ansiktet ditt før du går i seng. Honning igjen på ansiktet ditt kan tiltrekke seg støv og annet rusk, som kan forverre en aktiv unntak.

Ta bort

Bruk av rå honning i ansiktet kan fungere som en behandling for akne, arr og hud eller tørr.

Rå honning er dyrere enn andre typer honning, men det er relativt billig i forhold til andre kosmetikk for ansiktet i ansiktet.

Forskere jobber for å finne ut mer om hvordan honning kan hjelpe ansiktet ditt ser lysere og klare ut. Til du har en «8217, allergi, er det få grunner til ikke å prøve.