Hodepine fra orgasme: Årsaker, behandling og mer

COS’Det er akkurat hodepine fra orgasme?

Tenk deg dette: Du er i varmen i øyeblikket, så plutselig føler du en sterk puls i hodet mens du skal nå orgasmen. Smerten varer flere minutter, eller kanskje vedvarer for et par D’timer.

Hva du kanskje har opplevd er kjent som hodepine fra orgasme, a sjelden & # 8211; Men ofte harmløs & # 8211; Type sex hodepine som oppstår først eller på tidspunktet for seksuell utgivelse.

Hvor seksuell hodepine føles?

En hodepine fra orgasme er en av de to typer sexhodepine. Du vil vite hvordan du har hodepine fra orgasme hvis du føler deg en plutselig, alvorlig smerte og hodeknapp før eller under seksuell utgivelse.

Den andre typen er en godartet sexpine. Godartet kjønn Illache begynner som en kjedelig smerte i hodet og nakken som akkumuleres som det blir mer spent, som fører til en smertefull hodepine.

Noen mennesker kan prøve begge typer hodepine på samme tid. Vanligvis siste forskjellige minutter, men noen hodepine kan fortsette i timer eller til og med opptil tre dager.

Seksuell hodepine kan oppstå som et sporadisk angrep eller grupper i # 8217; for noen måneder siden. Opp til halvparten av alle menneskene som har en seksuell hodepine, har for en periode på seks måneder. Noen undersøkelser har vist det Opptil 40 prosent av alle seksuelle hodepine er kroniske og forekommer i mer enn et år.

Hva betyr en seksuell hodepine?

Selv om seksuell hodepine kan oppstå når som helst under seksuell aktivitet, har de to typene faktisk forskjellige årsaker.

En godartet sexal hodepine oppstår fordi stigningen av # 8217; seksuell spenning gjør musklene i hodet og nakkekontrakten, forårsaker smerte for hodet. En hodepine fra orgasme, D’annen del, oppstår på grunn av en topp blodtrykk som forårsaker dilatasjon av blodkarene. Bevegelsen forverrer hodepine fra orgasme.

Hvem har sex hodepine?

Menn er mer sannsynlig Ha hodepine fra orgasme enn kvinner. Selv de som lider av migrene er mer sannsynlig ha en seksuell hodepine.

Hvilke behandlingsalternativer er tilgjengelige?

Behandle hodepine fra orgasme vil avhenge av årsaken. Seksuell hodepine er vanligvis ikke forbundet med en tilstand nedenfor, så ta en analgetisk bør være nok til å lindre symptomene. Legen kan også foreskrive daglig eller trenger narkotika for å forhindre begynnelsen av seksuell hodepine.

I noen tilfeller kan smerten i hodet under orgasmen; orgasme tyder på et alvorlig problem. Hvis din seksuelle hodepine er ledsaget av nevrologiske problemer som stiv nakke eller oppkast, kan det bety at du har å gjøre med:

 • hjerneblødning
 • slag
 • svulst
 • Blødning i spinalvæske
 • aneurysm
 • koronar hjertesykdom
 • betennelse
 • Bivirkninger av narkotika

Legen vil bestemme det beste behandlingskurset etter å ha identifisert hovedårsaken. Dette kan bety å starte eller forstyrre legemidler, gjennomgå kirurgi, avløpsvæsker eller gjennomgår radioterapi.

Når du skal se legen din

Hodepine fra orgasme er normale og vanligvis ikke C’det er ingenting å bekymre seg for. Imidlertid kan en kjønnshodepine noen ganger være et symptom på en tilstand nedenfor. Du bør konsultere legen din dersom den første sexlegen din eller hvis den starter kraftig.

Du bør også konsultere legen din dersom de oppstår:

 • Tap av kunnskap
 • Tap av følsomhet
 • Han retched
 • en vri
 • Sterk smerte som varer mer enn 24 timer
 • muskel svakhet
 • Delvis eller fullstendig lammelse
 • anfall

Besøk legen din, vil hjelpe deg med å ekskludere eller starte behandlingen for alvorlige problemer.

Hvordan seksuell hodepine er diagnostisert?

Selv om hodepine fra orgasme vanligvis ikke er noe å bekymre deg for, bør du fortsatt sørge for at det ikke er noe mer alvorlig pågår.

Etter å ha vurdert symptomene, vil legen utføre en serie tester for å utelukke eventuelle nevrologiske problemer. De kan kjøre:

 • Magnetisk hode resonans for å undersøke strukturer alle’hjerne interiør
 • Tac å se på hodet og hjernen din
 • MRA eller TC angiografi for å se blodkar i hjernen og nakken
 • Cerebral angiogram for å undersøke nakke og hjernearterier
 • Lumbal punktering for å avgjøre om C’er blødning eller infeksjon

Hva er perspektivet?

En hodepine fra orgasme varer ofte ikke lenge. Mange mennesker opplever en sexal hodepine bare en gang og likevel.

Med mindre det er et bakgrunnsproblem, vil en hodepine fra orgasme ikke sette deg i fare for komplikasjoner. Din sexliv kan fortsette som det normalt ville gjøre så lenge du tar medisiner for å behandle eller forhindre hodepine.

D’annen del, hvis C’er en tilstand nedenfor, kan en langsiktig behandling være nødvendig. Legen din er din beste ressurs for informasjon, så snakk med dem om hva du kan forvente på kort og lang sikt. De kan veilede deg til et hvilket som helst neste skritt.

Du kan forhindre sextor?

Hvis du har en historie med sexhodepine, men du ikke har en grunnleggende tilstand, kan legen din foreskrive en daglig medisin for å forhindre fremtidig hodepine.

I tillegg til å ta medisiner, ikke C’Det er mye at du kan gjøre for å hindre hodepine fra orgasme. Du kan være i stand til å unngå en hvis du slutter å ha sex før du når orgasmen. Du kan også ta en mer passiv rolle under sex for å forhindre eller lindre smerten av en kjønnshodepine.