Hjertesykdom hos barn

Hjertesykdom hos barn

Hjertesykdommer er allerede vanskelig nok når de påvirker voksne, men de kan være spesielt tragiske hos barn.

Mange forskjellige typer hjerteproblemer kan påvirke barn. Inkludere medfødte hjertefeil, virusinfeksjoner som påvirker hjertet og til og med hjertesykdommer som er oppnådd senere i # 8217; barndommen på grunn av sykdommer eller genetiske syndrom.

Den gode nyheten er at med fremdriften av medisin og teknologi fortsetter mange barn med hjertesykdommer å leve et aktivt og fullt liv.

Medfødt kardiopati

Medfødt kardiopati (CHD) er en type hjertesykdom som barn er født, vanligvis forårsaket av hjertefeil som er tilstede ved fødselen. I USA, et estimat 1 prosent av barn født hvert år har CHD.

Kardiovaskulære sykdommer som påvirker barn inkluderer:

 • Hjerteventilforstyrrelser som en krymping av aortakventilen, som begrenser blodet
 • Hypoplastisk venstre hjerte syndrom, der venstre side av hjertet er underutviklet
 • Forstyrrelser som involverer hull i hjertet, typisk i veggene mellom rommene og blant de viktigste blodkarene som forlater hjertet, inkludert:
  • Ventrikulære septaldefekter
  • Intriske septaldefekter
  • Jevnhet av arteriell kanal
 • Fallots tetrologi, som er en kombinasjon av fire defekter, inkludert:
  • Et hull i ventrikulær septum
  • en begrenset passasje mellom høyre ventrikolo og lungearterien
  • En fortykkede høyre side av hjertet
  • en’flyttet aorta

Medfødte hjertefeil kan ha langsiktige effekter på barnets helse. De blir vanligvis behandlet med kirurgiske inngrep, kateterprosedyrer, narkotika og i de mest alvorlige tilfellene, hjertetransplantasjoner.

Noen barn vil kreve overvåking og behandling for livet.

Aterosklerose

Atherosklerosen er begrepet som brukes til å beskrive akkumulering av plaketter full av fett og kolesterol ALL’Interiør av arteriene. Etter hvert som akkumuleringen øker, stivner arteriene og smal, noe som øker risikoen for blodpropper og hjerteinfarkt. Vanligvis trenger de mange år før aterosklerosen utvikler seg. Det er uvanlig at barn eller ungdom lider av det.

Imidlertid, L’fedme, diabetes, L’hypertensjon og andre helseproblemer legger barn i større risiko. Leger anbefaler screening for høyt kolesterol og L’hypertensjon hos barn som har risikofaktorer som en familiehistorie av hjertesykdom eller diabetes og er overvektige eller overvektige.

Behandlingen innebærer generelt endringer i livsstil som en økning i «8217, trening og diettendringer.

Arytmier

A’Arythmia er en unormal rytme av hjertet. Dette kan gjøre hjertet pumper mindre effektivt.

Mange forskjellige typer arytmier kan forekomme hos barn, inkludert:

 • En akselerert hjerterytme (takykardi), den vanligste typen som finnes hos barn Vellykket takykardi
 • En langsom hjerterytme (bradykardi)
 • Long QT syndrom (LQTs)
 • Wolff-Parkinson-White syndrom (WPW syndrom)

Symptomene kan omfatte:

 • svakhet
 • utmattelse
 • svimmelhet
 • svime av
 • Vanskelighetsgrad å mate

Behandlingene avhenger av typen arytmi og hvordan det påvirker barnets helse.

Kawasakis sykdom

Kawasakis sykdom er en sjelden sykdom som hovedsakelig påvirker barn og kan forårsake betennelse i blodkarene av hender, føtter, munn, lepper og hals. Det produserer også feber og hevelse i lymfeknuter. Forskere er fortsatt ikke sikker på hva som forårsaker det.

Sekund American Heart Association (AHA), Sykdommen er en av hovedårsakene til hjertesykdommer i 1 barn på 4. De fleste er mindre enn 5 år gamle.

Behandlingen avhenger av sykdommenes enhet, men gir ofte en rettidig behandling med globulin-serien intravenøst ​​eller aspirin (bufferin). Kortikosteroider kan noen ganger redusere fremtidige komplikasjoner. Barn som lider av denne sykdommen, krever ofte oppfølgingsavtaler for livet å holde D’øyehjertehelse.

Murmurs til hjertet

Et hjertepust er en lyd & # 8220; hissing & # 8221; Produsert av blodet som sirkulerer gjennom rommene eller ventilene i hjertet, eller gjennom blodkar i nærheten av hjertet. Det er ofte ufarlig. Andre ganger kan det rapportere et kardiovaskulært problem nedenfor.

Kardial puffer kan skyldes CHD, feber eller anemi. Hvis en lege føler et unormalt hjertepust i et barn, vil han utføre ytterligere tester for å sikre at hjertet er sunt. Kardiale powers & # 8220; Innocenti & # 8221; De løser vanligvis alene, men hvis hjertepustet forårsaket av et hjerteproblem, kan det være nødvendig med ytterligere behandling.

Pericarditt

Denne tilstanden oppstår når den subtile posen eller membranen som omgir hjertet (perikardium) inflammer eller smittet. Mengden væske mellom sine to lag øker, kompromitterer hjertets evne til å pumpe blod som det skal.

Perikarditt kan oppstå etter operasjonen for å reparere en koronar sykdom eller kan skyldes bakterielle infeksjoner, thorax traumer eller bindevevssykdommer som lupus. Behandlinger avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen, fra barnets alder og dens generelle helse.

Reumatisk kardiopati

Hvis ikke behandlet, kan Streptococcus-bakteriene som forårsaker ondt i halsen og skarlet feber forårsake revmatisk hjertesykdom.

Denne sykdommen kan alvorlig skade hjerteventiler og hjertemuskulatur (forårsaker A’hjerte muskelbetennelse, kjent som myokarditt). Sekund Pediatrisk sykehus i Seattle, Revmatisk feber oppstår generelt hos barn i alderen 5 og 15, men vanligvis manifesterer symptomene på reumatisk hjertesykdom ikke i 10-20 år etter den opprinnelige sykdommen. Reumatisk feber og den konsekvent revmatiske hjertesykdom er nå sjeldne i USA

Denne sykdommen kan forebygges ved å behandle Streptococcus raskt med antibiotika.

Virusinfeksjon

Virus, i tillegg til å forårsake åndedretts- eller påvirkningssykdommer, kan også påvirke hjertehelsen. Virale infeksjoner kan forårsake myokarditt, som kan påvirke hjertets evne til å pumpe blod gjennom hele kroppen.

Viral hjerteinfeksjoner er sjeldne og kan vise få symptomer. Når symptomene vises, ligner de influensalignende symptomer, inkludert tretthet, kortpustethet og thorax irritasjon. Behandling inkluderer narkotika og behandlinger for myokarditt symptomer.

For å lære mer: Hva er symptomene på ulike typer hjertesykdom? »