Hjertefrekvens under et hjerteinfarkt: Hva kan du fortelle deg

Del på Pinterest

Hjertefrekvens ofte endres på grunn av faktorer som spenner fra din fysiske aktivitet ved temperaturen på # 8217; luft rundt deg. Et hjerteinfarkt kan også forårsake en nedgang eller en Cardiac frekvensakselerasjon.

På samme måte kan blodtrykket under et hjerteinfarkt øke eller redusere avhengig av faktorer som typen hjertebeskadiget hjertvev under hendelsen, eller hvis visse hormoner er frigjort som har økt blodtrykk.

I noen tilfeller kan en persons hvilehjerte rate rapportere en høyere risiko for hjerteinfarkt. Det er en av de mange viktige risikofaktorene, hvorav noen er håndterbare, mens andre er utenfor din kontroll.

Kjenn dine spesifikke risikofaktorer, så vel som de vanlige tegnene på et hjerteinfarkt, kan hjelpe deg med å beskytte deg mot de potensielt dødelige konsekvensene av et hjerteinfarkt.

Fortsett å lese for å lære mer om hva som skjer med hjertet ditt og hjertefrekvensen din under et hjerteinfarkt.

Hvordan et hjerteinfarkt påvirker hjertefrekvensen

Din hjertefrekvens er antall ganger hjertet ditt slår. En vanlig eller sunn hvile hjertefrekvens for en voksen er mellom 60 og 100 slag per minutt. Generelt er lavere hjertefrekvens, mer effektivt er hjerteslag.

Hjertefrekvens under L’trening

Under treningen øker hjertefrekvensen for å tilfredsstille etterspørselen etter oksygenert blodmuskler. I ro svener hjertefrekvensen fordi spørsmålet ikke er så sterkt. Mens du sover, bremser hjerteslaget ditt.

Hjertefrekvens under et hjerteinfarkt

Under et hjerteinfarkt mottar hjerte-muskelen mindre blod fordi en eller flere arterier som gir muskler er blokkert eller har spasmer og ikke er i stand til å gi tilstrekkelig blodstrøm. Eller kardialforespørselen (mengden oksygen hvis hjertebehov) er høyere enn hjerteforsyningen (mengden oksygen som hjertet har) tilgjengelig.

Din hjertefrekvens er ikke alltid forutsigbar

Måten denne kardiale hendelsen påvirker hjertefrekvensen er ikke alltid forutsigbar.

Noen stoffer kan redusere hjertefrekvensen

For eksempel, hvis du tar et stoff som senker hjertefrekvensen, som en beta-blokkering for hjertesykdom, kan hjertefrekvensen være sakte under et hjerteinfarkt. Eller, hvis du lider av en type hjerterytme (arytmi) kalt bradykardi, hvor hjertefrekvensen er evig tregere enn normalt, kan et hjerteinfarkt ikke gjøre noe for å øke rytmen.

Det er noen typer hjertangrep som kan føre til en unormal nedgang i hjertefrekvensen fordi de påvirker elektriske vevsceller (hjertepacemakercellene).

Takykardi kan akselerere hjertefrekvensen

D’andre deler, hvis du har takykardi, hvor hjertet ditt alltid slår eller ofte på en unormal måte, så kan den modell fortsette under et hjerteinfarkt. Eller noen typer hjerteinfarkt kan forårsake en økning i hjertefrekvensen.

Til slutt, hvis du har en annen tilstand som gjør at hjertet ditt slår sterkt, som sepsis eller infeksjon, kan det føre til stress i hjertet ditt, i stedet for å være et resultat av blodstrømmen.

Mange mennesker sameksisterer med takykardi og har ikke andre symptomer eller komplikasjoner. Men hvis du hele tiden har en rask pensjonert hjertefrekvens, bør du absolutt evaluere din kardiovaskulære helse.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis at folk med høy hjertefrekvens når de kommer på et sykehus med et hjerteinfarkt, har en høyere risiko for død.

Symptomer på hjerteinfarkt

En akselerert hjertefrekvens er en av de mange mulige symptomene på et hjerteinfarkt. Men det er vanligvis ikke det eneste tegn på problemer hvis hjertet ditt egentlig er i vanskeligheter. De vanligste symptomene på et hjerteinfarkt inkluderer:

 • brystsmerter som kan virke akutt smerte, følelse av undertrykkelse eller trykk på brystet
 • smerte til en eller begge armer, til brystet, rygg, nakke og kjeve
 • kald
 • pust
 • kvalme
 • svimmelhet
 • En vag følelse av overhengende død

Hvis du tror du eller en elsket du har et hjerteinfarkt, ring 911 umiddelbart.

Først kan du bli diagnostisert og behandlet, mindre skade vil lide hjertet. Du bør aldri prøve å ta deg til beredskapsrommet hvis du har symptomene på et hjerteinfarkt.

Hvordan de forskjellige typer hjerteangrep påvirker hjertefrekvensen

Per definisjon er et hjerteinfarkt A’blodstrømavbrudd til hjerte muskelen som ødelegger hjerte muskelvev. Men naturen til denne avbrudd og måten hjertet svarer på, kan variere.

Det er tre forskjellige typer hjerteinfarkt, og alle kan påvirke hjertefrekvensen på forskjellige måter:

 • Stengler (myokardinfarkt med Stroke Stroke St)
 • Nstemi (myokardinfarkt uten soprasling av straften), som har mange undertyper
 • Coronary Spasm

STEMI hjerteinfarkt

Stemme er det du tenker som et tradisjonelt hjerteinfarkt. Under en stamme, en’koronararterie er helt låst.

Stegmentet refererer til en del av hjerterytme som sett på et elektrokardiogram (EKG).

Hjertefrekvensen under en forstås symptomer Hjertefrekvensen øker vanligvis, spesielt hvis fronten (foran) i hjertet er interessert.

Imidlertid kan det bremse på grunn av:

1. Bruk av beta-blokkere
2. Skader på ledningssystemet (de spesielle hjerte-muskelcellene som sier til hjertet når de skal kontrakt)
3. Hvis ryggen (bak) av hjertesmerter eller brystet irritasjon er involvert,
Svimmelhet eller fantastisk,
kvalme,
pust,
Palpitasjoner,
angst,
svimmelhet eller tap av bevissthet

Nstemi hjerteinfarkt

Nstemi refererer til en «8217; delvis blokkert koronararterie. Det er ikke alvorlig som en stamme, men det er fortsatt veldig alvorlig.

Ingen oppsigelse av ST-trakten ligger på et EKG. Segmentene vil sannsynligvis bli deprimert.

Hjertefrekvens Under en NSTEMI symptomer er hjertefrekvensen lik den som er forbundet med STEMI.

Noen ganger, hvis en’annen kroppsbetingelse, som Sepsis eller L’Arriythmia, forårsaker en økning i hjertefrekvensen, kan ikke føre til korrespondanse mellom etterspørsel og tilbud, hvor etterspørselen etter hjerte muskel oksygen øker forfaller til akselerert hjertefrekvens og # 8217; tilbudet er begrenset på grunn av hindringer i blodårene.
nakke smerte, kjeve eller rygg,
svimmelhet,
svette,
kvalme

Koronar spasmer

En koronar spasme oppstår når musklene alle «8217; innenfor en eller flere koronar arterier plutselig smale, krympende blodkar. I dette tilfellet er blodbanen til hjertet begrenset.

En koronarspasme er mindre vanlig enn stengler eller nstemi.

Hjertefrekvens under en koronar spasm symptomer noen ganger, liten eller ingen endring i hjertefrekvens, selv om en koronar spasme kan forårsake takykardi. Kort (15 minutter eller mindre), men gjentatte episoder av
Brystsmerter, ofte om natten søvn, men kan være så sterk å våkne opp;
kvalme;
svette;
føl deg som om du kunne svimme

Som et hjerteinfarkt påvirker blodtrykket

Blodtrykk er styrken av blodet som skyver mot de indre veggene i arteriene mens de sirkulerer gjennom hele kroppen. Akkurat som hjertefrekvensendringer er uforutsigbare under et hjerteinfarkt, er det også endringer i blodtrykk.

Siden blodet i hjertet er blokkert og en del av hjertevevet blir nektet blodrikt oksygen, kan hjertet ditt ikke være i stand til å pumpe så sterk som det normalt gjør, og dermed senke blodtrykket.

Et hjerteinfarkt kan også utløse et svar fra ditt parasympatiske nervesystem, noe som gjør hjertet ditt og resten av kroppen din slapper av og ikke kjemper mens hjertet ditt sliter med å opprettholde blodsirkulasjonen. Dette kan også forårsake en dråpe i blodtrykk.

D’Andre deler, smerte og stress i’hjertangrep kan øke blodtrykket under et hjerteinfarkt.

Selv stoffene som senker blodtrykket, for eksempel diuretika eller inhibitorer av AgioTotensin-konverteringsenzymet, kan holde blodtrykket lavt under et hjerteinfarkt.

Risikofaktorer for et hjerteinfarkt

Risikofaktorer for et hjerteinfarkt inkluderer redigerbare faktorer, for eksempel vekten din, og de utenfor din kontroll, som din alder. Noen av de vanligste forholdene som øker risikoen for hjerteinfarkt, inkluderer:

 • høy alder
 • fedme
 • diabetes
 • Høyt kolesterol
 • Høyt blodtrykk
 • betennelse
 • røyk
 • stillesittende livsstil
 • Familiehistorie av hjertesykdommer
 • personlig historie med hjertesykdom eller slag
 • Knapt kontrollert stress

Din hjertefrekvens kan avsløre risikoen for et hjerteinfarkt?

En meget høy eller svært lav hjertefrekvens kan avsløre risikoen for hjerteinfarkt. For de fleste, en hjertefrekvens konstant mer enn 100 slag per minutt eller mindre enn 60 slag per minutt for ikke-idrettsutøvere, bør be et besøk til en lege for en hjertes helsevurdering.

Langdistanse løpere og andre typer idrettsutøvere har ofte en lav pensjonert hjertefrekvens og en høy aerobic kapasitet, hjerte og lungekapasitet for å gi tilstrekkelig muskel oksygen. Så, deres hjertefrekvens er generelt lav.

Begge disse egenskapene er forbundet med lavere risiko for hjerteinfarkt og død. L’Regular mosjon, som å gå eller løpe i en vedvarende rytme, svømming, sykling og andre aerob aktiviteter, kan bidra til å redusere hjertefrekvensen i ro og forbedre aerob kapasitet.

Ta bort

Selv om en rask pensjonert hjertefrekvens kan være en risikofaktor for et hjerteinfarkt hos noen pasienter, er et myokardinfarkt ikke alltid preget av et hjerte som slår raskt. Noen ganger kan hjertefrekvensen bremse under et hjerteinfarkt på grunn av problemer med hjertets elektriske system.

På samme måte kan blodtrykk eller ikke endres mye under et hjerteinfarkt.

Men opprettholde en sunn hvile hjertefrekvens og et normalt blodtrykk er to trinn som du vanligvis kan sjekke med livsstilsvalg og om nødvendig, narkotika. Disse trinnene kan bidra til å bevare hjertehelsen og redusere sjansene for et alvorlig hjerteinfarkt.